Cele mai noi articole din categoria Sante Sans Cafe

 1 2 3 >  Ultima ›

Prefera Foods lansează Unfished®, o categorie nouă și inovatoare de produse vegetale alternative la pește

Prefera Foods lansează brandul Unfished®, o categorie nouă și inovatoare de produse vegetale alternative la pește. Este printre primii producători din Europa care inovează categoria de produse pe bază de plante, cu un portofoliu revoluționar sub sloganul “Fish in the water, plant on the plate” (“Pește în ocean, plante în farfurie”).

“Am luat decizia să dezvoltăm portofoliul companiei în categoria plant-based. Pariem pe potențialul pe termen lung al unei categorii prea puțin dezvoltate la nivel internațional, cea a alternativelor la pește.

Milka împlinește 120 de ani și sărbătorește alături de români cu o campanie aniversară plină de tandrețe

Milka aniversează 120 de ani împreună cu iubitorii brandului, prilej cu care le transmite că tandrețea oferită celor din jur inspiră și mai multă tandrețe și aduce oamenii mai aproape.

Pentru a marca această aniversare, Milka România a derulat un sondaj de opinie pentru a dezvălui cele mai des întâlnite dorințe ale românilor ce țin de sărbătorirea zilei de naștere sau de alte aniversări. Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 508 persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 55 de ani în perioada 17-22 martie 2021.

Kitul tău de prim ajutor, într-un singur produs inovator: KAdermin

Cu toții avem în casă o trusă de prim ajutor pentru a putea gestiona în mod eficient eventualele accidente sau urgențe medicale. Și acest lucru nu este doar un act responsabil, ci și o dovadă de grijă și iubire pentru cei dragi.

Un astfel de kit conține, de obicei, un dezinfectant, un antiinflamator, un unguent pentru arsuri, o soluție pentru calmarea iritațiilor sau înțepăturilor de insecte și chiar un antimicotic. Cum ar fi ca toate acestea să poată fi înlocuite cu un singur produs inovator?

Herbalife Nutrition s-a clasat pe primul loc la nivel mondial la categoriile managementul greutății și stare de bine în topul Euromonitor International Ltd.

Herbalife Nutrition (NYSE: HLF), companie globală în domeniul nutriției, a fost desemnată drept brandul nr. 1 la nivel mondial la categoriile managementul greutății și stare de bine1 de către Euromonitor International, o companie independentă de cercetare a pieței. De asemenea, compania a obținut prima poziție la nivel mondial, pentru al cincilea an consecutiv, și la categoriile de management al greutății2, înlocuitori de masă3 și la categoria combinată de înlocuitori de masă și suplimente proteice4.

“Faptul că am fost desemnați brandul de top la nivelul industriei

În 2021, Grupul Ensana Health Spa Hotels Sovata mizează pe ridicarea restricțiilor sanitare balneare

Sezonul turistic balnear din 2021 va fi dictat de gradul de imunizare, de gradul de vaccinare și de ridicarea restricțiilor sanitare din balneologie si Spa. Grupul hotelier Ensana Health Spa Hotels Sovata mizează pe ridicarea restricțiilor sanitare aferente industriei balneare și spa pentru revenirea la normalitate.

”Pentru noi, problema cea mai mare este legată de restricțiile de functionare a piscinelor, deoarece la Sovata totul pornește de la apă și de la nămol. Doar prin acces la APA care vindecă, Spa-ul și baza de tratament își pot atinge potențialul maxim”, afirmă A

Primăvara vine cu noutăți de la Nestlé

Nestlé își dorește să inspire zi de zi oamenii să facă alegeri sănătoase, să adopte un stil de viață activ și echilibrat, în special din punct de vedere nutrițional, și de aceea vine cu alternative cât mai sănătoase pentru produsele lor favorite. Compania și-a intensificat eforturile de inovare și reformulare a rețetelor cu scopul de a reduce cantitățile de zaharuri adăugate, sare și grăsimi saturate și de creștere a conținutului de legume, fructe și cereale integrale.

De 25 de ani, Nestlé introduce pe piață produse cu un gust și o calitate superioare, adap

BRONHOKLIR – singura gamă de SIROPURI DE TUSE la PLIC, gata dozat și mereu la îndemână

Bronhokir este prima și unica gamă de siropuri de tuse din România, sub formă de plic, pentru o dozare exactă și administrare facilă. Inovatorul produs face parte din portofoliul Stada România și este singurul sirop de tuse natural, sub formă de plic unidoză, gata dozat și ușor de administrat.

În această perioadă sensibilă generată de pandemie, când igiena și siguranța sanitară pot face diferența între viață și moarte, Bronhoklir mizează pe inovație și ambalaje sigure, pentru sănătate și viață. Un motiv în plus de mândrie pentru Stada România

Parcă nu mai ai deloc energie? Ia BienPlus Energy Stick!

A venit primăvara, dar tu nu te poți mobiliza să faci nici cel mai mic lucru? Te trezești în mijlocul programului că ești sleit de orice putere? Vrei să faci cât mai multe într-un timp cât mai scurt, însă lipsa de chef și energie au pus stăpânire pe tine…

Pentru momentele în care cafeaua sau dorința de a fi eficient nu te mai ajută, BienPlus Energy Stick îți dă un boost de energie binevenită.

Toate femeile care suferă de tulburări de sângerare în premenopauză, precum și cele care intră în programe de reproducere asistată au nevoie de histeroscopie

Histeroscopia operativă/ de diagnostic reprezintă un progres imens, care alături de ecografia transvaginală a resetat practica ginecologică, prin managementul mai eficient al unor contexte patologice.

Procedura presupune accesul transcervical pentru vizualizarea cavității uterine în diverse pataologii intrauterine, dar, în același timp servește și ca metodă de intervenție chirurgicală.

Alege-ţi prima pereche de ochelari cu Clarfon

Te-ai gândit vreodată cât de important este văzul? Să vezi clar ceea ce te înconjoară. De cele mai multe ori nu conștientizăm cât de importantă este sănătatea ochiului, motiv pentru care neglijăm vizita la specialist.

Ochiul are capacitatea de a capta imaginile ca un aparat fotografic. Acesta ne ajută să vedem persoanele dragi din viața noastră. În majoritatea cazurilor, prezenţa oboselii oculare persistă, iar dacă nu se intervine şi este neglijată, aceasta poate duce la afecțiuni grave.


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Primăvara vine cu arome fresh și parfumuri florale

Odată cu venirea primăverii, parfumurile ne trezesc simţurile și dincolo de contribuția lor la imaginea personală, în plan mai profund, te poți conecta cu miresmele și gingășia naturii, te poț... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot