Professional Brands lansează SEBASTIAN PROFESSIONAL NO.BREAKER, noul tratament hibrid sub formă de spray leave-in care reduce ruperea părului cu până la 99%!

Un susținător fervent al stilului eclectic urban și al creativității stilistice fără limită, SEBASTIAN PROFESSIONAL sprijină talentul și energia artistică ale celor care vor în mod constant să exprimenteze și să își recreeze stilul. SEBASTIAN PROFESSIONAL este un brand care scrie istorie la capitolul formulelor inovatoare din hairstylingul profesional, iar acum ne surprinde din nou.

De data aceasta, SEBASTIAN PROFESSIONAL lansează NO.BREAKER, un produs hibrid ideal pentru îngrijirea și stilizarea părului, care nu doar repară, întărește și netezește firul de păr, dar totodată menține volumul natural al acestuia.

Având la bază o formulă cu Apple Acid și polimeri de styling, spray-ul leave-in penetrează în profunzime cuticula firului demenține volumul natural al acestuia. păr, unde repară chiar și cele mai severe cazuri de degradare a părului cauzate fie de utilizarea intensivă a echipamentelor electrice, fie de procesele chimice și transformările dramatice și frecvente de culoare. Cum acționează?  Prin crearea unor noi legături între fibrele de păr, rezultând astfel până la 99% mai puține fire de păr rupte. Rezultatul este fabulos! Un păr reparat, hidratat și neted, dar în același timp elastic și plin de energie.

Cum se utilizează NO.BREAKER ?

În salon, sprayul hibrid leave-in NO.BREAKER se folosește în cadrul serviciilor de îngrijire, prin realizarea cocktailurilor renumite din portofoliul SEBASTIAN PROFESSIONAL și garantează până la 4 săptămâni de păr plin de energie și vitalitate. Acasă, se folosește o dată pe săptămână.

Prin intermediul acestui nou produs revoluționar – NO.BREAKER, SEBASTIAN PROFESSIONAL relansează categoria produselor hibride unicat, un mix între îngrijire și styling.  SEBASTIAN PROFESSIONAL este  primul brand care a îndrăznit să combine beneficiile stylingului și îngrijirii într-un singur recipient, prin lansarea în urmă cu 30 de ani a inovatorului tratament Potion 9. De atunci,  SEBASTIAN PROFESSIONAL ne-a mai suprins cu alte produse iconice hibrid precum Whipped Creme și Dark Oil ulei evanescent.

Campania de imagine pentru NO.BREAKER aduce în atenție look-uri duale reprezentând atât beneficiile de îngrijire, cât și cele de styling pe care le oferă produsele hibrid. NO.BREAKER este compus din 87% ingrediente naturale și nu conține ingrediente derivate din animale.

Fii la curent cu toate noutățile Sebastian!

Pentru inspirație: https://www.facebook.com/SebastianProfessionalRomania


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

7 zile de vis cu Malta Travel (part I)

Mă tot gândesc ce să vă împărtășesc mai întâi din info trip-ul la care am participat de curând, prin bunăvoința Malta Travel (www.malta.ro).

Cred că voi reveni cu încă un articol, pe

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot