Cele mai noi articole din categoria Hair Style

 1 2 3 >  Ultima ›

Uleiul tratament Kevin.Murphy Young.Again oferă părului un boost de antioxidanți din extract de imortele

Părul nostru are nevoie de îngrijire constantă pentru a-și menține suplețea și sănătatea. În special în timpul sezonului estival, când este expus la soare și la temperaturi ridicate, este indicat să îi oferim ingrediente care ajută să fie mai hidratat, reparat și protejat.

Kevin.Murphy, unul din cele mai apreciate branduri de îngrijire și stilizare a părului, puternic angajat în politici de sustenabilitate, propune ca soluție în acest sens uleiul tratament pentru păr, Young.Again, ce are la bază un amestec unic și brevetat de extract de imort

CO-WASHING: Tehnică pentru frumusețea părului ondulat și creț

Co-washing vine de la „conditioner washing”, respectiv spălarea părului cu un balsam cu putere de curățare și nu cu un șampon clasic ce face spumă. Aceste produse 2 în 1 (care sunt în același timp balsam și șampon) se bucură de mare apreciere în rândul persoanelor cu păr creț - efectele lor sunt însă binevenite pentru orice persoană cu păr buclat sau ondulat: definiția buclelor crește, iar efectul frizz este ținut în frâu.

De aceea, dacă ești în căutarea unei rutine noi de îngrijire pentru buclele tale, te invităm să afli da

Importanța hidratării părului pe timpul verii: Ghid complet de îngrijire

Vara este anotimpul preferat al multora dintre noi. Totuși, acest sezon poate deveni rapid un inamic pentru sănătatea părului nostru, deshidratându-l și lăsându-l uscat și fragil. Este esențial să înțelegem de ce se întâmplă acest lucru și cum putem preveni și trata efectele negative.

Iată un ghid complet de îngrijire oferit de către specialiștii în frumusețe de la El Studio:

Bucură-te de un păr cu un plus de volum cu OGX® gama Biotin & Collagen!

Odată cu venirea sezonului cald, agenda devine încărcată de activități și planuri, fiind momentul perfect pentru a-ți pune în valoare părul. Gama OGX® Biotin & Collagen devine aliatul perfect pentru un păr ce emană strălucire și volum.

Biotina și colagenul sunt elemente esențiale, recunoscute pentru beneficiile lor asupra sănătății și aspectului părului.

Un păr blond de vis cu atenție se ține!

Ești posesoarea unui superb păr blond și dorești să-i menții o culoare impecabilă în fiecare zi? Perfect! Suntem aici să-ți oferim ajutorul.

       A avea părul blond este visul multora, dar puțini știu cât de delicat este acesta și mai ales cât este de expus factorilor nocivi. Acesta este motivul pentru care urmarea unei rutine specifice de îngrijire este esențială pentru a păstra sănătatea și frumusețea părului.

Beyonce împărtășește rutina de coafare cu produsele Dyson

În cea mai recentă postare a sa, cântăreața și compozitoarea americană Beyonce a împărtășit rutina de coafare, arătând care sunt produsele sale preferate de păr Dyson.

Pentru a realiza o coafură perfectă, Beyonce se bazează pe uscătorul de păr Dyson Supersonic™ și pe accesoriul pieptene cu dinți largi pentru a-și întinde buclele. 

Votează pentru o culoare mereu vibrantă

Păr colorat, bine îngrijit și sănătos. E ceea ce îți dorești și tu? Multe persoane se bucură de părul colorat pentru a-și exprima individualitatea și creativitatea. Pentru că da: Culoarea înseamnă artă, înseamnă pasiune. Un păr vopsit ca la carte, la salon, este un păr strălucitor, un păr sănătos, un păr care seduce și atrage.

Cu toate acestea, este crucial să ai grijă de părul vopsit pentru a-l menține sănătos și vibrant. Indiferent de culoarea pentru care optezi, ea are nevoie de îngrijire și de atenție. Doar astfel, un păr sănătos se păstrează în timp

HOT NEWS! Wella Professionals completează gama ULTIMATE REPAIR cu cea mai inovatoare mască intens reparatoare

Cea mai apreciată și mai de impact gamă din portofoliul Wella Professionals, Ultimate Repair, se întregește prin lansarea unui produs vedetă: masca intens reparatoare pentru părul deteriorat, Ultimate Repair Mask.

Efectele ei imediate? Repară, fortifică și netezește părul aflat în nevoie.

Părul tău are nevoie de mai multă atenție

Ultimele noutăți de la Yves Rocher readuc în prim plan produse pentru îngrijirea podoabei capilare.Toate produsele sunt formulate cu peste 94% ingrediente de origine naturală, iar unele dintre ele au până la 99%, fiind totodatăși vegane.

Cercetătorii Yves Rocher în cosmetică vegetală® au perfecționat expertiza lor botanică pentru a avea grijă de părul tău.

GLISS NIGHT ELIXIR, noul tratament de regenerare a părului pe durata nopții

Repară ceea ce iubești: cele trei variante inovatoare ale noului tratament GLISS, ce are la bază revoluționarul sistem HAPTIQ, abordează nevoile individuale ale părului și îl regenerează peste noapte. GLISS NIGHT ELIXIR - pentru un păr frumos dimineața.

Descoperă calea de a te trezi cu un păr frumos, cu aspect sănătos: noul tratament GLISS NIGHT ELIXIR transformă părul în timp ce dormi și îl repară, cu efect pe termen lung.


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe