Your Personal Aroma by Raluca Vasile, o poveste delicioasă cu parfum de dragoste

Descoperă prima apă de cologne pe bază de feromoni naturali: Delicious by Your Personal Aroma - love cologne for gods and goddesses. Eau de cologne artizanală, delicioasă, mitică, pentru zeii si zeițele de azi şi dintotdeauna.

Poveste de dragoste

Parfumierul român Raluca Vasile, creatoarea parfumurilor artizanale Your Personal Aroma, a răspuns, deloc întâmplător chiar în luna iubirii, unei provocări. Provocarea de a capta esenţele misterioasei si eternei atracţii dintre feminin şi masculin, dintre yin si yang, într-un duo de parfumuri preţioase, seducătoare.

Delicious” by Your Personal Aroma ți se dezvăluie din două potire îngemănate, care captează esenţe rare, preţioase şi feromoni organici, revelându-ţi secretele alchimiei magice a esentelor naturale.

Pentru zeiţele eterne: Godilicious - Love Cologne for Goddesses, 50 ml, la prețul de 250 lei.

Eau de cologne presărată cu dragoste pentru Zeiţa din tine, învăluită în note mitice de lychee, fructul pasiunii, neroli, bergamotă, măr verde, masoia, lemn de santal şi ambră.

Special pentru zeiţa din tine, Godilicious este disponibil şi în varianta custom made for a Goddess, la prețul de 700 lei. Chintesenţă a feminităţii ascunsă în sticluţa-pandantiv vintage şi transformată într-o bijuterie preţioasă, prin textul dantelat din argint cu rodiu alb inoxidabil, creaţie Skin Deep & Moogu Contemporary Jewelry pentru Your Personal Aroma.

Pentru zeii moderni: Oudilicious - Love Cologne for Gods, 50 ml, la prețul de 250 lei.

Lasă-te cucerit de Apa de colonie a zeului modern şi de notele ei preţioase de oudh (“lemnul zeilor”), iasomie, coacăze negre, mistica tămâie de Indii, ceai verde, prună, lime, ghimbir, lemn de guaiac, mesteacăn cu note de piele si tabac.

Şi ce cadou ar fi mai potrivit pentru a celebra legătura specială dintre voi dacă nu acest set delicios de seducator semnat Your Personal Aroma? Godilicious - Love Cologne for Godesses si Oudilicious - Love Cologne for Gods, 2 x 50 ml, la prețul de 400 lei.

Gama Delicious este disponibilă în boutique-ul online propriu yourpersonalaroma.com şi în concept-store-ul Molecule F din Promonada Mall, etaj 1, Bucuresti.  

Magnetism mitologic

Delicious - o cologne seducatoare pentru zei si zeite, pe bază de feromoni naturali, din tărâmul de basm al  atracţiei irezistibile şi al esenţelor naturii.

Sentimentul acela unic pe care îl ai în clipa în care întâlneşti o aromă şi ştii că face parte din tine. Când îţi dai seama că parfumul acela este al tău, că te reprezintă cel mai bine.

Nu este doar o emoţie, nu este doar o poveste.

Este mai mult decât atât: o poveste de dragoste la prima pulverizare. O convingere. O descoperire a esenţei tale interioare.  Ştii că îţi aparţine.

Pentru ca, pur şi simplu, vei purta parfumul tău unic - al tău în cea mai naturală versiune a ta!

Despre parfumurile artizanale Your Personal Aroma by Raluca Vasile

Toate parfumurile Your Personal Aroma by Raluca Vasile au la baza esenţe naturale rare, nobile şi sunt artizanale, fiind create de parfumierul Raluca Vasile după metoda tradiţională de la Grasse, dar şi după metode arhetipale din parfumeria orientală, africană şi asiatică.

Produsele Your Personal Aroma sunt disponibile în boutique-ul online propriu www.yourpersonalaroma.com şi în concept-store-ul Molecule F din Promonada Mall, etaj 1, Bucuresti.  Află de pe www.facebook.com/YourPersonalAromaParfums ce capitole se scriu zilnic în povestea parfumurilor  Your Personal Aroma by Raluca Vasile.

Raluca Vasile - Parfumier & Consultant in Branding multisenzorial

Raluca Vasile este consultant international in branding senzorial si singurul parfumier român certificat New Luxury code (pentru creare de parfumuri naturale din esente organice rare). Un parfumier român cu studii de specialitate in arta parfumeriei la Londra, Grasse si Milano si design multisenzorial la Seattle WA.

Be Godilicious, be Oudilicious, it’s So Delicious…


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

ABOUT YOU lansează prima colecție în colaborare cu Kendall Jenner

ABOUT YOU lansează pe 25 iulie 2021 prima colecție în colaborare cu Kendall Jenner, celebrul model american. Colecția este alcătuită din 11 piese într-o gamă variată de culori, toate fiind ins

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot