Cele mai noi articole din categoria Beauty News

 1 2 3 >  Ultima ›

Pe 18 iunie e Royal Passport Day la SABON!

Achiziționează din timp cardul tău de membru fidel și pregătește-te de cumpărături fericite cu 40% discount!

Dacă ai stat în cumpănă până în ultimul moment și te-a prins Royal Passport Day (sau orice altă zi cu chef de shopping) fără card, îl poți achiziționa chiar în clipa în care faci cumpărăturile!

Prinde valul verii cu Notino!

Vara își face simțită prezența și este momentul perfect să explorăm împreună noutățile acestui sezon în materie de beauty și make-up. Vom descoperi cum ne putem hidrata corect atât corpul, cât și pielea, ne vom îndeplini Visului unei nopți de vară de a avea un ten radiant, vom renunța la prejudecăți și vom crea machiajul perfect neutru din punct de vedere al genului și vom descoperi parfumuri unisex.

Stația de hidratare – Hidratare la interior și exterior

BIGOTTI lansează prima sa colecție de parfumuri: Essenze d'Italia

BIGOTTI, un nume consacrat în moda masculină de înaltă calitate, are plăcerea de a anunța lansarea unei colecții exclusive de parfumuri: Essenze d'Italia. Această colecție este compusă din trei parfumuri distincte: Amalfi Azzurro, Terra Toscana și Milano Enigma, fiecare reflectând esența unor regiuni emblematice ale Italiei.

Cele trei parfumuri au fost concepute de prestigiosul producător Givaudan, un lider global în domeniul aromelor și parfumurilor, cu o tradiție de peste 250 de ani în inovație și excelență în arta parfumeriei.

Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024

Avon România, în colaborare cu Asociația Anais, organizație dedicată promovării și apărării drepturilor femeilor, copiilor și tinerilor, lansează o campanie menită să sprijine femeile afectate de violența domestică în perioada Campionatului European de Fotbal 2024.

Statisticile globale arată că violența împotriva femeilor și fetelor este cea mai răspândită încălcare a drepturilor omului din lume, iar una din trei femei se confruntă cu violență sau abuz de-a lungul vieții.

Armani beauty va asigura machiajul vedetelor la TIFF.23

Armani beauty, unul dintre brandurile de lux din portofoliul Grupului L’Oréal, are plăcerea de a anunța reînnoirea parteneriatului cu Transilvania International Film Festival în acest an în calitate de Official Beauty Partner pentru cea de-a 23-a ediție, ce va avea loc în perioada 14-24 iunie 2024 în Cluj-Napoca.

TIFF este primul și cel mai mare festival internațional de film din România, ce se află printre primele 40 de festivaluri de film din lume acreditate de FIAPF (Federația Internațională a Asociațiilor Producătorilor de Film).

Theo Rose devine primul ambasador Notino în România

Notino, lider în industria de beauty și wellness din Europa, anunță colaborarea cu Theo Rose ca prim ambasador al brandului în România. Asocierea pe termen lung consolidează poziția Notino ca partener de încredere în industria beauty pentru toți clienții din România.

În același timp, Notino promovează noua promisiunea de brand - Today is Yours. Feel Good, aceea de a îmbunătăți și a redefini experiența de e-shopping atât în aplicație, cât și în magazinul online, prin intermediul unor noi tehnologii inovatoare. 

Yves Rocher a lansat Serul cu hidratare intensă 100 de ore!

Cercetătorii Yves Rocher au găsit inspirație în natură și au creat HYDRA VÉGÉTAL, cunoscuta gamă de hidratare din palmaresul lor. Compoziția produsului emblematic din gamă a fost reproiectată în jurul ingredientului activ în exclusivitate, Apa Celulară de Edulis, pentru a activa mecanismele biologice ale hidratării pielii pe termen lung.

Pentru un rezultat și mai intens încă de la prima aplicare, experții Yves Rocher au întărit acțiunea hidratantă a Serului de hidratare intensă cu un complex patentat de hidratare.

Insula Sabon din Craiova s-a mutat la parterul Promenada Mall

Craiovenii îndrăgostiți de produsele Sabon dar și cei ce doresc să le descopere, sunt așteptați vineri, 24 mai, să se răsfețe cu oferte și cadouri la inaugurarea unui spațiu nou și primitor, care se află de acum la parterul Promenada Mall.

„În ziua deschiderii, îi întâmpinăm pe oaspeți cu promoții speciale. Iar surprizele nu se opresc aici. Oferim gratuit cardul Royal Passport până la finalul lunii iunie, ca semn de bun venit celor care abia fac cunoștință cu magicul univers Sabon”, a afirmat d-na Elena Stamati, marketing coordinator la Sabon

Top 5 produse esențiale pentru vacanța de vară

Când vine vorba de vacanța de vară, rutina ta de îngrijire trebuie să fie la fel de atent pregătită precum și bagajul tău. Cu soarele arzător și factorii de mediu schimbători, este esențial să ai la îndemână produsele potrivite care să îți protejeze și să îți îngrijească pielea si părul.

Iată cinci produse esențiale care nu ar trebui să lipsească din bagajul tău de vacanță:

Cinci victorii pentru Avon la Universal Beauty Awards 2024

Avon a câștigat cinci premii la Universal Beauty Awards, un eveniment care are ca scop recunoașterea excelenței într-o gamă mai largă de produse de frumusețe, nu doar în make-up.

Universal Beauty Awards își propune să fie un eveniment incluziv, apreciind cele mai bune produse disponibile la nivel mondial din categorii precum parfumuri, îngrijirea părului, îngrijirea corpului, dispozitive, îngrijirea pielii și, evident, machiaj.


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe