Cele mai noi articole din categoria Interviu

 1 2 3 >  Ultima ›

Bariatria, între chirurgia estetică și nevoia medicală a pacientului

Chirurgia bariatrică a devenit din ce în ce mai populară în ultimele decenii, în special datorită epidemiei de obezitate care afectează o mare parte a populației globale. Deși inițial concepută pentru a trata obezitatea severă și complicațiile sale, bariatria a evoluat și a oferit rezultate importante și pentru cei care doresc să își schimbe aspectul fizic în mod semnificativ. Dr. Ionuț Hutopilă, Chirurg de Excelență în Chirurgia Bariatrică, explică ce înseamnă acestă operație și cum poate deveni salvatoare pentru cei care se luptă cu kilogramele &icir

"Transformările pe care le realizez eu schimbă vieți" - interviu cu Ruxandra Ciltea

Este tânără și frumoasă, arată într-un mare fel, dar este medic stomatolog specializat în estetica dentară și reprezintă Clinica Dipa Dent din cartierul Cotroceni, unde, de mai bine de 8 ani creează zâmbete ca la Hollywood și redă încrederea pacienților în ei înșiși. Însă, înainte de orice, Ruxandra Ciltea este un om îndrăgostit de meseria sa, care caută să îmbunătățească constant experiența pacientului, atât în ceea ce privește estetica dentară, dar și stomatologia generală.

Aflați mai multe despre ea în i

Povestea milionarului român Ștefan Obreja, CEO Life Dental Spa, care a creat un imperiu pentru oameni! INTERVIU

În spatele oricărui lucru măreț există o poveste ascunsă, o întâmplare care a stat la baza motorului de a fi și de a crea, dincolo de interesele cotidiene. Un punct zero de la care începi să construiești ceea ce pentru unii depășește granițele imaginației. 

Astăzi vorbim despre Ștefan Obreja, CEO Life Dental Spa, care a devenit jucătorul cel mai rapid, cu cea mai mare creștere și extinderea pe piața stomatologică din Europa de est. Povestea lui începe într-un univers timid, care promitea nu mai mult decât un orizont limitat, însă acolo ș

Descoperă savoarea, calitatea și valorile puternice într-un vin căruia nu-i poți rezista, Irrumo - INTERVIU cu Valentin Jambru, coproprietarul Cramei Mennini

Făcând pași într-o lume spumantă, ce poate fi văzută clar prin paharele cu picior înainte de a turna vinul, am descoperit un loc ce păstrează în esența sa tainele unui paradis natural. Acolo unde simțul vizual îți oferă certitudinea locului în care te afli, căci simțul olfactiv și gustativ te transpun într-un univers ideatic, acolo unde vezi doar podgorii lucrate de oameni cu mâini de maeștri.

Fă cunoștință cu Crama Mennini, un loc unde descoperi în gustul bun al vinului tradiția, măiestria cunoașterii și simți valorile puternice cu fie

Nicoleta Scarlat despre viața la Eisberg: “Am venit pentru salariu și siguranță, am stat pentru siguranță, echipă și salariu”

Dintre cei 100 de angajați care lucrează la Eisberg, liderul de piață în domeniul salatelor ambalate, 53 sunt femei. Este o echipă puternică, formată în cei 25 de ani de când compania activează pe piața românească.

Viața în firma care aduce prospețime în farfuriile consumatorilor este împletită cu viața personală, printre angajați regăsindu-se membri ai aceleeași familii.

Carmen Barcan: “Totul se poate! Totul se rezolvă! La treabă!”

Este un exemplu viu al unei femei de succes, un model de urmat, care după aproape 20 de ani de muncă în domeniul economic, a hotărât să își dedice viața unei pasiuni. În plus, este o soție fericită, mamă a doi copii minunați și este înconjurată de oameni remarcabili, cărora le-a schimbat destinul. “Viața e făcută din alegeri” este motto-ul după care se ghidează și totodată este titlul rubricii pe care o semnează cu succes de peste 90 de ediții în ziarul “Deșteptarea”. Practică atletismul la categoria Masters, obținând titlul de

Alexandre Eram dezvăluie cum a creat rujul personalizat Melkior

Alexandre Eram este om de afaceri, colecționar de artă și proprietarul brandului de cosmetice Melkior. Este soțul Andreei Esca din aprilie 2000 si împreună cu au doi copii, Alexia și Aris. In aceasta perioada, Melkior lanseaza Blood Collection, o gama de rujuri lichide nascuta din ideea ca grupa sanguina ne reprezinta, perfecte pentru un zambet seducator in orice moment al zilei. Sa aflam cum a creat Alexandre acest rujpersonalizat Melkior.

Reporter: Produse noi?

Nicoleta Scarlat: "Tristețea este plătită mai prost decât râsul"

Nicoleta Scarlat este director de vânzări la Eisberg, companie care i-a "furat" 15 ani din viață, dar i-a dăruit multă cunoaștere și împlinire. Este tonică, uneori sarcastică, apreciază o vorbă de duh și un pahar cu vin bun. Când vine vorba despre copilărie și copii, doar cerul este limita.

Ești recunoscută ca o persoană veselă și cu un dezvoltat simț al umorului. Ce te face să râzi? 

Alexia Eram a creat rujul Melkior care ii poarta numele

Melkior i-a propus Alexiei Eram sa realizeze impreuna un produs cosmetic care sa o reprezinte si pe care sa-l foloseasca zilnic. Ea a raspuns prompt si cu entuziasm acestei provocari. Alexia a ales textura, culoarea, parfumul, modelul, ambalajul, designul, totul… Asa a aparut Matte Liquid Lipstick Alexia - un ruj lichid mat foarte rezistent, care nu migreaza, care nu usuca buzele, care are o formula excelenta.

Iata ce a declarat Alexia despre rujul sau:

Cinci întrebări pentru Nora Iorga

NIG: După ce am citit mai tot ce am putut găsi pe internet despre Nora Iuga, am descoperit o femeie fascinantă și adorabilă. Un OM Bun într-o lume în care lista oamenilor buni se subțiază.

Nu vă temeți de singurătate deși frica de singurătate este una dintre marile frici. Poate pentru că cel care scrie nu este niciodată singur. Dar de ce vă temeți, doamnă Iuga?


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe