Clarfon și Asociația CSR Nest: două luni până la finalizarea campaniei „Un Pacient Protezat. Un Copac Plantat”

Au mai rămas două luni până la finalul campaniei „Un Pacient Protezat. Un Copac Plantat”, inițiată de Clarfon și implementată cu sprijinul Asociației CSR Nest. Cu această ocazie a fost lansat și un clip de conștientizare privind importanța împăduririlor, cu scopul de a asigura un viitor sustenabil generațiilor viitoare.

Dezvoltată sub sloganul „Lasă-ne să avem grijă de auzul tău, ca împreună să avem grijă de natură”, campania „Un Pacient Protezat. Un Copac Plantat” a demarat în luna mai a acestui an și își propune să planteze cât mai mulți puieți pe albia râului Cricovul Sărat, din orașul Urlați, județul Prahova. Mecanismul campaniei presupune ca pentru fiecare aparat auditiv vândut, Clarfon să planteze un copac. Până în prezent s-au strâns 2.100 de salcâmi de plantat.

„Știm că investiția într-un aparat auditiv înseamnă încredere pe termen lung, sustenabilitate și implicare, termenii din care s-a născut campania Un Pacient Protezat – Un Copac Plantat. Împreună avem puterea de a transforma emoțiile și sunetele în copaci plantați pentru generațiile următoare”, spune Ionuț Ștefănescu, Director General, Clarfon.

Campania face parte din strategia pe termen lung a Clarfon care se concentrează pe două direcții majore: prevenirea problemelor legate de auz și scăderea impactului pe care compania îl are asupra mediului înconjurător prin adoptarea de tehnologii medicale pentru aparatele auditive cât mai prietenoase cu mediul înconjurător.

Astfel, începând cu anul 2012 Clarfon derulează anual campanii sociale de conștientizare a importanței auzului, în care persoanele interesate își pot evalua auzul în mod gratuit. În plus, compania și-a concentrat eforturile pe oferirea de aparate auditive reîncărcabile, eliminând în acest fel folosirea bateriilor, unul dintre tipurile de deșeuri cu impact semnificativ asupra mediului înconjurător. Nu în ultimul rând, toate aparatele auditive  din portofoliul Clarfon înglobează tehnologii performante, prietenoase cu mediul înconjurător, producătorul Sonova fiind lider în domeniul soluțiilor de auz.

„Am ales să dezvoltăm și să implementăm alături de Clarfon campania <Un Pacient Protezat. Un Copac Plantat> din două motive. Pe de o parte problematica mediului se încadrează în direcția strategică pe care Asociația CSR Nest și-a stabilit-o în urmă cu 5 ani și anume aceea de a se implica în dezvoltarea de proiecte de mediu. Pe de altă parte, inițiativa Clarfon va avea un impact semnificativ pentru comunitatea locală din orașul Urlați, contribuind totodată la dezvoltarea sustenabilă a acestei zone urbane,” spune Sergiu Sebesi, președintele Asociației CSR Nest.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

7 zile de vis cu Malta Travel (part I)

Mă tot gândesc ce să vă împărtășesc mai întâi din info trip-ul la care am participat de curând, prin bunăvoința Malta Travel (www.malta.ro).

Cred că voi reveni cu încă un articol, pe

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot