Cele mai noi articole din categoria Concursuri

 1 2 3 >  Ultima ›

În august, priveşte sănătos cu super GIVEAWAY-ul Clarfon

O vedere sănătoasă aduce mai multă încredere în tine. Nu permite ca o posibilă afecțiune de vedere să îți impună limite. Perioada de acomodare cu purtatul de ochelari de vedere sau lentile de contact poate fi dificilă. Să porți o pereche de ochelari potrivită ție și sănătății ochilor tăi nu mai este un subiect tabu în zilele noastre. Vino la o consultație gratuită și testează-ți vederea. Specialiștii noștri te vor îndruma către cea mai bună alegere pentru vederea ta.

Sănătatea privirii tale este extrem de importantă şi Clarfon atrage atenția asupra faptului că

Giveway - Un auz mai bun pentru o viață mai frumoasă

O viață frumoasă este rezultatul micilor bucurii ce ne înconjoară. Cum putem defini micile bucurii din viața noastră?

Simplitatea este factorul principal prin intermediul căruia putem să ne identificăm cu fericirea. Oamenii se consideră fericiți în momentul în care sunt perfect sănătoși.

Step Chef Atipic pune accent pe abilități și nu dizabilități

Dizabilitatea unui om nu spune nimic despre calitățile persoanei respective. Iar pentru a descoperi cât de unic este fiecare dintre noi este important să încercăm  sa-l descoperim pe cel din fața noastră dincolo de ceea ce este diferit de noi.

Pe 21-22 mai 2022, începând cu ora 9:00, în Showroom Bilancia, Corbeanca va avea loc prima ediție a concursului Step Chef Atipic, primul concurs de gătit pentru persoanele cu deficiențe de vedere și locomotorii din România.  Proiectul vizează încurajarea și promovarea persoanelor atipice &

Mai multe premii în luna mai de la MAM Bricolaj

După ce a aniversat magazinele din Ghencea și, respectiv, Morarilor cu activități speciale și premii pentru clienți, retailer-ul de materiale, accesorii pentru mobilier și electrice MAM Bricolaj continuă să răsplătească fidelitatea acestora printr-o nouă campanie cu surprize pe parcursul ultimei luni de primăvară.

Încălzirea vremii este sinonimă, pentru MAM Bricolaj, cu intensificarea lucrărilor de amenajare în casele românilor, astfel încât retailer-ul de materiale, accesorii pentru mobilier și electrice vine cu o inițiativă prin care să susțină aceste proiec

La aniversarea de 25 de ani în România, Nestlé lansează concursul de proiecte „Creștem împreună”

Cu ocazia aniversării a 25 de ani de activitate în România, Nestlé, cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume, lansează concursul de proiecte „Creștem împreună”. Prin intermediul acestui concurs de granturi, Nestlé dorește să descopere 10 proiecte, 10 idei care pot contribui la redresarea României după pandemie. Concursul se desfășoară în perioada 1 septembrie – 29 noiembrie 2021.

„Obiectivul Nestlé este acela de îmbunătăți calitatea vieții oamenilor și de a aduce plus valoare pe termen

Descoperă aventura și prietenia adevarata cu o porție de paste Băneasa și Luca!

Descopera aventura si prietenia adevarata cu o portie de paste bine facute si sarbatoreste lansarea celei mai noi productii Disney si Pixar – Luca!

A sosit in sfarsit vara si pofta de aventura odata cu ea! Disney si Pixar ne invita sa ne bucuram de vara si de prietenia adevarata in cea mai noua productie: Luca. In cinematografe din 16 iulie!

Farmec lansează campania „Atinge cu încredere tot ce ți-ai propus în 2021”

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, lansează campania promoțională la nivel național „Atinge cu încredere tot ce ți-ai propus în 2021”, cu un mesaj de susținere puternic pentru consumatori: să își îndeplinească propriile obiective setate la început de an, fiindcă rezoluția Farmec este să aibă grijă ca ei să atingă în siguranță tot ce și-au propus.

„Începutul anului 2021 marchează aproape un an de când mâinile noastre sunt supuse unor ritualuri cu care nu s-au mai întâlnit: spălate și d

În Ajun de Crãciun, pictorița Nicoleta Stati oferă în dar un tablou în valoare de 20.000 de euro

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, pictorița din Republica Moldova, Nicoleta Stati a decis să și să ofere în dar un tablou în valoare de 20.000 de euro din colecția sa personală.  “Anul acesta, vom avea altfel de sărbători de iarnă. Din păcate, în această perioadă ne lipsește liniștea, stabilitatea și micile bucurii cotidiene. Ca să aveți o stare de spirit mai pozitivă și o atmosferă de Crăciun cât mai frumoasă, am decis să vă ofer un dar – «Basm de Crăciun»”,  a mãrturisit Nicoleta Stati.

Concursul se desfășoară pe pag

Concurs - Catch the moment lansat de ANSWEAR

Concursul fotografic Catch the moment lansat de ANSWEAR continua luna aceasta cu o provocare pentru iubitorii de fotografie de toate varstele, avand tema Amintiri Din Copilarie.

 Luna iunie este adorata si iubita de toti copiii, mai ales datorita zilei de 1 iunie care ii sarbatoreste pe toti deodata si a faptului ca incepe vacanta de vara! Tu iti mai amintesti ce anume te bucura cand erai copil?

Invitație la #concurs pentru un păr frumos cu #Plantur39Color

Concurs Incheiat!!!

Va multumim tuturor pentru participare si pentru raspunsurile primite de la voi!


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe