Cele mai noi articole din categoria Restaurante

 1 2 3 >  Ultima ›

Brandul de restaurante Sciccheria sărbătorește 2 ani de la inaugurare

În luna iunie, Sciccheria sărbătorește doi ani de activitate cu o cină-manifest și anunță interesul pentru deschiderea unei noi locații.

Pentru că se află într-o evoluție constantă, anul 2024, a venit cu o serie de realizări, schimbări și proiecte remarcabile, pentru grupul din industria HoReCa:

Villa Vinèa inaugurează noi spații de cramă, dedicate degustărilor și evenimentelor și anunță Rubin Riserva 2016, un vin nou, gastronomic, în ediție limitată

Producătorul Villa Vinèa, din localitatea Mica, județul Mureș, anunță extinderea cramei, îmbunătățită cu spații mai mari dedicate oaspeților, potrivite pentru degustări de vinuri și evenimente private sau de companii.

Noua clădire inaugurată în luna mai beneficiază de trei săli de degustare cu o capacitate totală de 50 de locuri, la masă. La aceasta, se adaugă o terasă generoasă, de 75 de metri pătrați, pe care se pot organiza evenimente de până la 60 de persoane.

Burger King continuă expansiunea în România cu un nou restaurant în Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș. Într-un spațiu de servire generos, o echipă de 25 de angajați este gata să servească clienților celebrele preparate Burger King, flame-grilled.

Cu ocazia noii deschideri, Burger King își surprinde plăcut clienții: primii 100 care vor veni la deschiderea restaurantului din Shopping City Târgu Mureș, primesc gratuit un burger Whopper.

Restaurantul Diplomat își întâmpină oaspeții cu un nou meniu elegant

Diplomat, restaurantul iconic al Capitalei, anunță un nou meniu, cu care își va întâmpina oaspeții începând cu luna mai. Creată de către chef Paul Mihăilescu, cel care conduce bucătăria localului, noua selecție de preparate își propune să fie o experiență gastronomică, o călătorie prin aromele lumii. 

“În decenii de istorie, restaurantul Diplomat a adus împreună oameni de afaceri, politicieni și figuri culturale din România și din afara țării, devenind, astfel, un spațiu multicultural, extrem de eclectic, cu o identitate prop

Grupul City Grill mizează pe afaceri de peste 60 milioane euro în 2024

Grupul de restaurante City Grill, unul dintre cei mai puternici jucători autohtoni din industria HoReCa, a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 55 milioane Euro. Pentru anul în curs se estimează o depășire a pragului de 60 milioane de euro, fiind susținută prin deschiderea de unități noi, dar și prin performanța restaurantelor actuale care au un public fidel și activ. Prin finalizarea proiectelor de investiții de peste 15 milioane de euro, Grupul City Grill și-a consolidat în 2023 poziția de cel mai mare grup autohton de restaurante din piața ospitalității.

În anu

Sciccheria Rosetti, restaurantul care îl are coproprietar pe Virgil Ianțu, se deschide în București

Sciccheria Ristorante Italiano anunță extinderea în București, prin deschiderea celui de-al doilea restaurant, Sciccheria Rosetti, în centrul orașului, pe strada Tudor Arghezi nr. 4. În cadrul acestui proiect, acționarilor Claudia și Luca Militello și Andrei Iosif, li se alătură și prezentatorul de televiziune Virgil Ianțu, care își îndeplinește, astfel, visul de a intra în industria de HoReCa. 

“Legătura mea cu Sciccheria este una foarte simplă și concretă. După multe experiențe avute de-a lungul timpului, în calitate de client, acest r

Burger King aduce celebrul Whopper în Iași, odată cu deschiderea noului restaurant din oraș

Planurile de expansiune ale Burger King sunt ambițioase încă de la începutul anului, odată cu deschiderea restaurantului din Iași, pe 18 ianuarie. Burger King, unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, și echipa de 35 de grill kings își așteaptă oaspeții în fiecare zi a săptămânii în noua locație din ansamblul Palas, situat în centrul Iașului.

După ce în 2023 Burger King a deschis restaurante în aproape toate regiunile din țară, planurile de expansiune continuă prin deschiderea celui de-al doilea

Moutai, cel mai valoros brand de tărie din lume, se extinde în restaurantele și hotelurile din România

Moutai, cea mai populară și apreciată băutură distilată din China, cu o istorie de peste 2 milenii, își anunță extinderea în România. Producătorul prezent pe piața noastră din 2021, de la deschiderea primului magazin propriu, pe Bulevardul Octavian Goga, din București, intră acum în meniurile restaurantelor și hotelurilor din țară, prin intermediul diviziei de distribuție HoReCa.

Astfel, localurile din România își pot răsfăța clienții cu produsele celui mai valoros brand de tărie din lume, conform raportării organismului independent Brand Finance, care a

Burger King continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în București, în Plaza România

Burger King, unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, le face o nouă surpriză bucureștenilor și deschide din 12 octombrie un nou restaurant în capitală. Restaurantul este localizat în Plaza România, iar echipa este formată din 35 de grill kings, pregătiți să-și întâmpine oaspeții așa cum se cuvine.

După deschiderile restaurantelor din Galați, Timișoara, Sibiu și Craiova, Burger King continuă planul de expansiune prin deschiderea unui nou restaurant în capitală. Acesta se află în Plaza România, o zonă i

Grupul City Grill: Meniul de prânz de 34.9 lei aduce o creștere cu 15% în numărul de clienți pe segmentul de prânz

Grupul de restaurante City Grill, unul dintre cei mai puternici jucători autohtoni din industria HoReCa, înregistrează o creștere cu 15% în numărul de meniuri de prânz vândute comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, consolidându-și poziția ca destinație preferată pentru masa de prânz a bucureștenilor și nu numai. Dinamica pozitivă reflectă răspunsul favorabil al clienților la „meniul de prânz” disponibil de luni până vineri, în toate restaurantele din lanțul City Grill, la prețul de 34.9 lei. Acesta este specific fiecăru


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe