Cele mai noi articole din categoria Restaurante

 1 2 3 >  Ultima ›

Auchan deschide restaurantul La Masă Obor

Auchan Retail România a inaugurat astăzi, 13 mai, primul restaurant „La Masă” din București, în incinta centrului comercial Bucur Obor, una dintre destinațiile emblematice ale Capitalei. Cu o suprafață la interior de 280 mp, restaurantul, un concept propriu al retailerului, este gestionat de o echipă formată din 30 de angajați și dispune de o capacitate de peste 160 de locuri, oferind clienților o gamă variată de peste 150 de preparate tradiționale și fast food pentru mic dejun, prânz și cină, la cel mai bun raport calitate-preț.

Situat în incinta centr

HORA anunță campania „Dor de bun și bine”, o inițiativă pentru susținerea industriei HoReCa, prin facilitarea unui cadru de funcționare în siguranță, adaptat contextului actual

Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România - HORA anunță lansarea campaniei „Dor de bun și bine”, cu misiunea de a facilita crearea unui cadru de funcționare în siguranță a business-urilor din HoReCa, sector grav afectat de pandemie. Inițiativa are în prim-plan „Ghidul de siguranță în restaurante”, primul material din România care definește, într-o manieră cuprinzătoare, măsurile optime de siguranță și responsabilitate destinate atât operatorilor din industrie, cât și consumatorilor, și formulate &ic

Chef Radu Ciucanu, despre inovația bucătăriei italiene în România. Preparate de top și rețete unice în restaurantul Assaggio, din București

La restaurantul Assaggio din București facem cunoștință cu Radu Ciucanu, renumit Chef, care și-a început cariera în Italia, acolo unde deține și un restaurant.

Cu o pregătire minuțioasă în arta gastronomiei, Radu Ciucanu, român la bază, s-a „școlit” peste hotare într-un domeniu amplu, care necesită pe lângă cunoștințe generale și talent: bucătăria. Tocmai din Toscana, a venit în București pentru a pune bazele unei afaceri profitabile și pentru a îmbogăți industria restaurantelor și în capitala României cu ceea ce el a

Un Smart Kit pe zi sau un produs KFC pe minut. Noua campanie Smart Menu vine cu peste 80.000 de premii #pebune pentru fani

Ofertă specială, marele premiu și câștigători - așa se poziționează de cele mai multe ori campaniile promoționale pentru consumatori. Dar ce se întâmplă cu necâștigătorii? KFC relansează la început de an campania Smart Menu, care aduce în atenția fanilor unele dintre cele mai îndrăgite produse ale brandului, împreună cu o promoție #pebune.

Prin înscrierea în campanie, fanii brandului au șansa de a câștiga dintre urmatoarele premii:

Franciza DAbo Doner deschide primul restaurant românesc

Franciza DAbo Doner, deţinută de sibianul Dan Paştiu, continuă planurile de expansiune la nivel internațional și deschide primul restaurant românesc de fast-food din Londra. Acesta este amplasat chiar lângă stadionul Wembley.

După mai bine de 50 de unități deschise în peste 30 de orașe din România și două restaurante inaugurate în Ungaria, DAbo Doner taie panglica celui de-al treilea restaurant de peste hotare: DAbo Doner UK. Inițiativa de a deschide un restaurant DAbo în Londra a venit chiar de la unul dintre francizații din rețeaua DAbo, care a dus id

Mâncarea delicioasă coboară direct din nori – Ce este The Cloud Kitchen și cum te poți bucura de noul concept inedit lansat în București în fiecare zi

Un nou model de restaurant a fost deschis în România, adaptat perfect nevoilor actuale ale consumatorilor – The Cloud Kitchen. Noul proiect inedit este disponibil doar pentru comenzi online și se adresează publicului familiarizat cu zona de food delivery, public care are un stil de viață ce se desfășoară într-un ritm alert, dar care își dorește servicii calitative, rapide și o gamă variată de preparate culinare proaspete pe care le poate comanda din același loc de încredere.  

Bucătăria The Cloud Kitchen reunește 4 sub-branduri cu identități di

Auchan oferă restaurantelor închise suport în promovarea livrărilor la domiciliu

În semn de solidaritate pentru restaurantele care au fost nevoite să își sisteze activitatea în această perioadă, Auchan, împreună cu partenerii săi, centre comerciale, demarează o acțiune de susținere a acestora încurajându-și clienții să comande online de la restaurantele preferate din galeriile și centrele comerciale în care sunt prezente magazinele Auchan.

Astfel, Auchan prezintă pe site-ul său o listă variată de recomandări de restaurante, scopul acestei acțiuni fiind acela de a le ajuta să își continue activitatea prin livrările la domi

McDonald’s lansează inițiativa Pai la Cerere

McDonald’s anunță lansarea inițiativei „Pai la Cerere”, care se desfășoară în toate restaurantele sale din România. De la finalul lunii octombrie, angajații McDonald’s oferă paie pentru băuturi exclusiv la cererea clienților, cu scopul de a încuraja consumatorii să renunțe la consumul paielor de plastic, excepție făcând anumite băuturi, precum shake-urile, limonadele și frappe-urile de la McCafé, dar și comenzile de la McDrive, unde toate băuturile vor fi oferite cu paie. De asemenea, atunci când aleg să comande prin McDelivery, clie

AmRest sărbătorește un an de Burger King în România. Compania a deschis șase noi restaurante într-un singur an

Burger King România, operat de către AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, a împlinit un an pe piața din România. După ce a inaugurat trei noi restaurante numai în luna septembrie, Burger King România se poate lăuda cu atingerea tuturor obiectivelor strategice, inclusiv cu deschiderea unui restaurant în plină stare de urgență – Burger King Universitate.

În primul an, conform planului strategic, Burger King a deschis șase noi restaurante. În plus, compania a integrat într-un timp

McDonald’s dublează distracția în această toamnă cu Double Big Mac

McDonald’s întâmpină toamna cu mai mult chef de distracție și mai mult din gustul iconic prin lansarea noului produs în ediție limitată Double Big Mac. Big Mac este unul dintre produsele preferate ale consumatorilor din lumea întreagă și, de-a lungul timpului, românii s-au putut bucura de mai multe variante ale celebrului burger lansat în 1967.

În 2018, cu ocazia aniversării  a 50 de ani de Big Mac, McDonald’s a sărbătorit printr-o ediție specială și a unor monede de colecție, McCoin, iar în 2019 a fost lansat în exclus


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Primăvara vine cu arome fresh și parfumuri florale

Odată cu venirea primăverii, parfumurile ne trezesc simţurile și dincolo de contribuția lor la imaginea personală, în plan mai profund, te poți conecta cu miresmele și gingășia naturii, te poț... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot