Cele mai noi articole din categoria Calatorii

 1 2 3 >  Ultima ›

Vâlcea, destinația ta de vacanță pentru această vară

A venit vara și odată cu ea s-a dat startul vacanțelor de relaxare și stare de bine! Pentru că știi și tu câtă nevoie are organismul tău de relaxare! Verde, aer proaspăt și curat, dar mai ales liniște... Unde altundeva e mai potrivită vacanța, dacă nu în mijlocul naturii?

Ce planuri de evadare ai? Ai stabilit traseul, zona și toate detaliile pentru cea mai reușită vacanță din vara asta? Dacă încă nu te poți hotărî ce destinație să alegi, îți dăm noi o mână de ajutor. Alege Vâlcea! De ce s-o faci? Pentru zona Vâlcei este una dintre cele mai ve

Stațiunea Sf. Constantin și Elena - destinația ta pentru sănătate și relaxare

Șapte izvoare minerale vindecătoare. Peste 100 de ani de tradiții în terapia balneo și marină. Centre spa și complexe hoteliere moderne. Iată doar câteva detalii care fac din stațiunea Sf Constantin și Elena o destinație de neegalat pentru sănătate și un stil de viață împlinit. Ți-am stârnit interesul? Te invit într-o călătorie de cunoaștere pentru sănătate și bunăstare!

La doar câțiva kilometri de Varna, înconjurat de răcoarea țărmului mării și de verdeața abundentă, se află unul dintre cele mai pitorești locuri de pe litoralul bulgar al Mării Neg

AeroVacanțe lansează o nouă destinație superbă de vacanță: insula Lesbos! Primul charter pleacă din București pe 14 iunie 2024

AeroVacanțe, parte a Grupului Aerotravel, deschide sezonul vacanțelor cu o nouă destinație în Grecia, insula Lesbos, cu plecări în fiecare vineri din București, în perioada 14 iunie - 13 septembrie 2024.

Sejururile în insula Lesbos au tarife începând de la 309€/pers. și includ transport charter avion, taxe de aeroport, transferuri, asistență turistică locală și 7 nopți de cazare. Zborurile charter sunt efectuate de compania TAROM și durează o oră și 20 de minute.

Bononia Estate Winery & Resort, locul unde luxul este ȋn armonie cu natura, chiar pe malul Dunării

Dacă esti un iubitor de escapade ȋn natură ce doreşte să-şi golească mintea şi să ȋşi umple sufletul pe malul fluviului, bucurându-se de frumosul unui colţ de Eden şi de toate experienţele pe care le poţi trăi aici, dar fără să faci rabat la confort, atunci ţi-ai găsit locul ideal, la numai o oră distanţă de Craiova.

Bononia Estate Winery & Resort este un hotel boutique cu privelişte la Dunăre, cu 22 de camere modern decorate, situat pe un vast domeniu cu cramă şi podgorie de viţă de vie.

Cele mai frumoase plaje din Eforie Nord și Techirghiol

Vara mult iubită se află pe sfârșite, dar marea e mereu acolo, gata să-și întâmpine fanii. Și cum vremea se anunță în continuare bună, de ce să nu profităm de ultimele zile ale verii și, mai ales, de cele romantice și pline de farmec ale toamnei. Pentru că, nicicând nu e mai romantică marea decât în septembrie.

Soarele se mai domolește, plaja se mai golește, aerul e mai respirabil și buzunarul mult mai confortabil. Și dacă am reușit să-ți aducem un mic zâmbet pe chip, poate vom reuși și să te convingem că mai ai încă timp să ajungi la

Starea de bine este trendy

De când căutăm starea de bine? De când lumea! Din vremea romanilor, spune istoria. Însă cu siguranță căutarea aceasta a început mai devreme, de când oamenii au observat că există izvoare termale binefăcătoare la Băile Herculane, dar și în alte locuri binecuvântate din țara noastră: Băile Felix, Băile Tușnad, Sovata și Slănic Moldova.

Noutatea este că specialiștii indică acum un trend mondial în turism. Pe fondul valului de conștientizare a nevoilor noastre de a ne recăpăta echilibrul și starea de bine atât de greu încercate î

Meniuri de sărbători din județul Covasna

Sărbători de iarnă tradiționale înseamnă sărbători cu masa plină. Cu toții, oriunde ne-ar fi purtat drumurile lumii, ne amintim cu drag de bucatele de acasă și, tot așa, atunci când ajungem într-un loc începem să ne simțim acolo cu adevărat acasă numai atunci când prindem drag de bucatele acestuia. Așa că, iubiți călători gurmanzi, iată cu ce vă răsfață mesele bogate prin Covasna - de sărbători sau chiar și în afara perioadelor de sărbători!

Supă

Care sunt 3 dintre cele mai spectaculoase atracții naturale din județul Covasna?

Covasna, ținutul conacelor și al mofetelor, te cucerește de la prima întâlnire. Este un tărâm magic, în care natura însăși dă un spectacol regal. Ascunse de ochii profanilor, marele arhitect al naturii a creat locuri fascinante destinate doar celor curioși, care vor să se avânte în inima ținutului, să-i descopere frumusețea și odată cu ea efectul magic pe care-l are asupra psihicului.

Dacă vom avea răgazul să privim cu atenție munții, apele, fiecare frunză și colț de iarbă vom descoperi o lume incredibilă, în perfectă armonie, care se transfe

Tour-operatorul ucrainean Join UP!TM se lansează pe piața din România, cu zboruri proprii

Join UP!TM România este noua agenție de tour-operare care intră pe piața din România. Vânzările vor începe la mijlocul toamnei, cu primele operări programate pentru sezonul de vară 2023. Agenția va opera zboruri proprii cu plecări din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași.

Noul tour-operator se numără printre companiile care fac parte din brandul Join UP!. Încă de la lansarea sa în Ucraina, aceasta se dezvoltă activ și în alte țări. Entitățile sub brandul Join UP! distribuie pachete turistice prin intermediul a 10.000 de agenții de turism pe to

Descoperă 3 lucruri interesante despre Castelul Kálnoky din județul Covasna!

A fost odată ca niciodată, și dacă nu ar fi existat, astăzi nu te-am fi putut invita... într-o vizită la castel. Pentru că ne propunem să te purtăm pe urmele vieții de altădată și să ducem istoria mai departe: Istoria nu este un exponat într-un muzeu. Ea trebuie trăită, experimentată.

De aceea, de data aceasta te invităm într-o călătorie în care să descoperi castelele și conacele din județul Covasna, să petreci zile și nopți de poveste în atmosfera lor fascinantă, arhaic luxoasă, îmbinată cu experiențe moderne.


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe