Cele mai noi articole din categoria Auto Expresso

 1 2 3 >  Ultima ›

Anvelope premium pentru un condus mai economic

Primăvara a început să dea semne pozitive, așa că mulți șoferi probabil se gândesc deja la achiziționarea unor anvelope sigure de vară. Cu toate că investiția în anvelopele de vară de înaltă calitate este una substanțială, alegerea unor modele premium poate fi o opțiune mai sigură și mai accesibilă pe termen lung.

Temperaturile au început în sfârșit să crească, așa că Goodyear recomandă șoferilor să treacă la echipamentul de vară. Alegerea anvelopelor potrivite afectează extrem de mult distanțele de frânare, care pot fi de până la 15 me

Blue își începe călătoria în industria de ridesharing printr-o campanie de lansare semnată de WAVE

WAVE semnează campania de lansare a celui mai nou serviciu de ridesharing disponibil în București, Blue, parte a grupului Autonom. Sub conceptul devenit slogan, "Călătorii, nu curse", brandul beneficiază de o platformă de comunicare integrată ce cuprinde un mix dinamic de tactici și canale: OOH și indoor, radio, PR și evenimente, video, digital și social media.

Blue a intrat pe piață poziționându-se ca un challenger într-o industrie competitivă: singura companie de ridesharing 100% românească, orientată spre utilizatorii locali, cărora le oferă servicii su

Noul Volkswagen ID.7 poate fi văzut în centrele comerciale și la distribuitorii Volkswagen din rețeaua Porsche România

Vârful gamei complet electrice Volkswagen ID.7 va fi expus pentru vizionare în magazinul MOON CITY E-mobility Lounge din Băneasa Shopping City, în centrele comerciale din țară și la distribuitorii Volkswagen din rețeaua Porsche România. De asemenea, limuzina electrică ID.7 rămâne în continuare disponibilă pentru comenzi în varianta cu pachetul de specificații Pro, echipat cu o baterie cu capacitate netă de 77kWh și un motor electric de 286 CP, care asigură automobilului o autonomie maximă de 620 de kilometri.

Cu o arhitectură aerodinamică de excep

Summer Meet: Expoziție de mașini personalizate la Mega Mall, prezentată de subTURAT

În perioada 5-13 august, Mega Mall București va găzdui subTURAT Summer Meet, un eveniment dedicat iubitorilor de mașini personalizate. De la design exterior spectaculos până la motoare puternice care lasă în urmă chiar și automobilele special pregătite pentru curse, vizitatorii pasionați vor avea parte de o experiență memorabilă.

Începând cu data de 5 august, vizitatorii vor avea ocazia unică de a admira în premieră 14 mașini modificate care însumează peste 2000 de cai putere. Această mini-expoziție va fi găzduită la nivelurile 0 și 1 ale centrului

Porsche România deschide primul showroom din România dedicat exclusiv mobilității electrice, în Băneasa Shopping City

Începând cu luna aceasta, MOON CITY E-mobility Lounge și-a deschis porțile pentru pasionații de inovație și sustenabilitate. Acesta se află în Băneasa Shopping City și este primul showroom din România dedicat exclusiv mobilității electrice. 

MOON CITY E-mobility Lounge este o incursiune în prezentul modern, dar și în viitor, constituindu-se într-o “casă” a progresului sustenabil, în care vor fi expuse, periodic, modelele electrice aparținând mărcilor Volkswagen, Audi, Skoda și CUPRA, cu scopul de a face ca electromobili

Sun Plaza în parteneriat cu Renovatio e-charge deschide 19 stații de reîncărcare mașini electrice

Centrul comercial Sun Plaza din București, în parteneriat cu Renovatio e-charge, a deschis, pe 7 decembrie 2021, 19 stații e-charge, care pot încărca simultan 20 de mașini electrice. Astfel, Sun Plaza devine centrul comercial cu cele mai multe stații de încărcare e-charge din București.

Stațiile electrice sunt amplasate în parcarea subterană a centrului comercial, la nivelul minus 2 (-2), pe culoarea roșie, aproape de ieșirea care face legătura cu bulevardul Calea Văcărești.

Putere mild-hybrid și tehnologii noi de conectivitate și asistență a șoferului pentru modelul îmbunătățit Kia Stonic (facelift)

Modelul Stonic îmbunătățit (facelift) oferă acum șoferilor o gamă eficientă de sisteme noi de propulsie  ‘Smartstream’, cu inovații care contribuie la îmbunătățirea eficienței. Printre acestea, modelul Stonic oferă acum noul sistem de propulsie pe benzină mild-hybrid ‘EcoDynamics+’ de 48V și este echipat de asemenea, cu noua transmisie manuală inteligentă ‘clutch-by-wire’, dezvoltată de companie.

Designul interior și exterior al modelului Stonic rămâne în mare măsură neschimbat, totuși, proprietarii au o libertate mai mare de

Cargus deschide punctul Ship & GO cu numărul 500, în România

Cargus se dedică conectării fiecărui aspect al cumpărăturilor online din România și pune la dispoziția magazinelor online tot mai multe opțiuni de livrare, susținând jucătorii din comerțul electronic să crească vânzările prin utilizarea unui serviciu de expediere și recepție a coletelor (click & collect) ieftin, flexibil și performant, care atrage și fidelizează consumatorii.

Compania a investit constant în dezvoltarea serviciului click & collect sub marca Cargus Ship & Go, crescând succesiv numărul de locații convenabile de puncte de acces, fie p

Mașinile noi, livrate chiar și cu un an întârziere. Una dintre cauze: nu reciclăm suficient

Criza componentelor electronice a lovit industrii importante la nivel mondial, inclusiv industria auto, unde lipsa semiconductorilor necesari a frânat, chiar blocat, fluxul producție-livrare. S-a ajuns astfel în situația în care persoanele care au comandat o mașină nouă să fie anunțate că o vor primi chiar și peste un an. Fabrici întregi și-au încetinit și chiar stopat activitatea din această cauză.

Mai mult, există cazuri în care clienții au fost anunțați că modelele auto comandate nu mai sunt disponibile, și nici mașini cu anumite dotări suplimentare.

Porsche România și Porsche Finance Group își reîntăresc angajamentul pentru sustenabilitate prin mobilitate

Investiția într-un viitor sustenabil este un efort susținut, un deziderat posibil datorită implicării tuturor, de la autorități până la organizații și indivizi. Grupul Porsche continuă să facă pași definitorii către sustenabilitate, printr-o abordare ce incorporează consistența în privința promisiunii de a se concentra pe modelele full electrice, accesibilitatea față de aceste modele prin pachete și promoții adresate consumatorilor, precum și asigurarea unor experiențe electrice, prin diverse campanii.

Cu o viziune care înglobează inovația, inteligența artificială ș


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe