Inspirat de noua gamă de parfumuri Attraction Desire, AVON lansează primul joc dedicat reaprinderii pasiunii în cuplu

După un an de pandemie, rutina de cuplu s-a schimbat. Vacanțele au fost înlocuite cu serialele pe canapea, cinele romantice cu jocuri de societate și aniversările s-au petrecut... în pijamale.

În luna iubirii, AVON își propune să reaprindă pasiunea în cuplu cu noua gamă de parfumuri Attraction Desire, pentru ea și el, lansată împreună cu primul joc al brandului pentru cupluri - Quiz-ul ÎndrăgosTestul și boardgame-ul The Attraction Desire Game.

Noua gamă de parfumuri Attraction Desire stimulează simțurile, trezește o atracție irezistibilă și readuce senzualitatea la cote maxime.

Create de parfumiera româncă Gabriela Chelariu, noile parfumuri au la bază note irezistibile de cireșe negre și oferă o explozie de senzații ce încântă simțurile.

Attraction Desire pentru Ea aprinde scânteia pasiunii cu aroma cireșelor negre, ce se îmbină subtil cu note de iasomie orientală și chihlimbar, în timp ce esența Attraction Desire pentru El se distinge prin accentele picant-lemnoase, dublate de note de orris.

Asemeanea unui parfum elixir, Attraction Desire reaprinde pasiunea arzătoare și se transformă în secretul iubirii care nu se stinge.

Completează ÎndrăgosTESTUL și află care este nivelul pasiunii în viața ta de cuplu

Avon invită cuplurile să își măsoare nivelul pasiunii din relație, prin ÎndrăgosTEST, Quiz-ul special creat pentru a reaprinde pasiunea. Îndrăgostiții au șansa de a câștiga premii precum o ședință foto profesională în doi cu fotografa Christina One sau unul din cele 100 de seturi cadou Attraction Desire pentru Ea și El.

Jocurile Pasiunii - primul joc creat de Avon pentru a ajuta cuplurile să își reaprindă pasiunea

Fiecare carte de joc reprezintă o provocare, iar în fiecare zi a lunii februarie cuplurile se pot bucura de o activitate diferită împreună, menită să retrezească emoția de la începutul relației.

Jocul Attraction Desire poate fi descărcat aici, pentru a redescoperi pasiunea alături de persoana iubită.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

7 zile de vis cu Malta Travel (part I)

Mă tot gândesc ce să vă împărtășesc mai întâi din info trip-ul la care am participat de curând, prin bunăvoința Malta Travel (www.malta.ro).

Cred că voi reveni cu încă un articol, pe

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot