Cu ce mă ajută numerologia în relaţii?

Compabilitatea este considerată de mulţi secretul unei relaţii reuşite, fie ea de prietenie sau amoroasă. Nu doar potrivirea între zodii este importantă însă, ci şi cea între cifrele dominante pentru fiecare persoana.

De ce să apelăm la numerologie?

Este cea mai rapidă abordare prin care: ne inţelegem capacitatea psihică şi emoţională şi cum putem gestiona anumite stări, înţelegem cu ce probleme ne confruntăm din punct de vedere al sănătăţii şi predispoziţia către anumite boli, înţelegem care este profesia cea mai potrivită şi în ce domeniu obţinem uşor rezultate, întelegem cum funcţionăm în relaţia de iubire şi în familie, înţelegem cum ne asumăm diverse responsabilităţi şi care este capacitatea noastră reală, înţelegem dacă avem capacitatea să obţinem succes financiar, vedem gradul de compatibilitate şi complementaritate cu partenerul de viaţă, cum ne influenţează persoanele din jur şi cum să gestionăm lipsa de energie, ni se clarifică destinul şi provocările karmice.

Compatibilitatea partenerilor, calculată prin intermediul numerologiei

Modul în care se înțeleg partenerii dintr-o relație influențează starea de bine și viitorul acestora. O relație împlinită presupune o multitudine de ”ingrediente”, iar deseori iubirea, încrederea, situația materială, oricât de mult ar conta, nu asigură reușita absolută a unui cuplu.   O relație este influențată și de caracterul partenerilor, de compatibilitatea caracteristicilor personale, a țelurilor după care fiecare își ghidează viața. Compatibilitatea în relație se poate determina cu ajutorul numerologiei. Numerologia este o sursă de cunoaștere a caracterului și a comportamentului oamenilor.

Din analiza numerologică vei întelege cum te-ai născut, din ce “aluat” eşti făcut şi cum îţi trăieşti viaţa pe pilot automat. Cu siguranţă îţi va da răspunsuri RAPIDE despre: capacitatea de exprimare emoţională,  capacitatea de sacrificiu şi iubire necondiţionată, nivelul dorinţei sexuale, nevoia stabilităţii financiare, răbdarea.

"Pe lângă aceste aspecte, mai sunt cel puţin 20 care vă impactează orice relaţie, fie că este vorba de relaţia de iubire, de prietenie, cu părinţii sau de afaceri. Pe lângă instinctele şi abilităţile cu care ne-am născut, s-au adăugat “cicatricile” experienţelor mai puţin plăcute de care poate am avut parte şi funcţionăm fără să constientizăm pe “pilot automat”. Aşa că acest proces de autocunoaştere, din care face parte şi NUMEROLOGIA, te va ajuta să-ţi TRĂIEŞTI viaţa, nu să te trăiască ea!”, afirmă Corina Stratulat, Numerolog şi Speaker Inspiraţional.

Despre Corina Stratulat, Numerolog şi Speaker Inspiraţional

Corina Stratulat este născută în Curtea de Argeş şi a început drumul profesional prima dată la vârsta de 16 ani, angajându-se pe zona HORECA. Iubind matematica foarte mult, după absolvirea liceului cu specializare în matematică-informatică, a urmat Academia de Studii Economice Bucureşti, Facultatea de Finanţe, Bănci, Asigurări şi Burse de Valori. În primul an de facultate a obţinut primul job în sistemul bancar şi după o experienţă de 5 ani şi-a ascultat spiritul antreprenorial şi a deschis prima firmă. Timp de 6 ani a dezvoltat business-uri în domeniul medical, în acelaşi timp aprofundând numeroase programe de dezvoltare personală şi terapii complementare şi a descoperit numerologia, începând un  studiu profund al calităţii numerelor. La începutul 2018 a deschis Club terapeutic Elyde, un concept care propune sănătatea integrată: corp, minte, suflet.

Mai multe informaţii găsiţi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/Numerolog-Corina-Stratulat.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

7 zile de vis cu Malta Travel (part I)

Mă tot gândesc ce să vă împărtășesc mai întâi din info trip-ul la care am participat de curând, prin bunăvoința Malta Travel (www.malta.ro).

Cred că voi reveni cu încă un articol, pe

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot