Amanta unui bărbat căsătorit

Cum să fii amanta perfectă a unui bărbat căsătorit, captura mult râvnită a oricărui bărbat ce are o altă femeie acasă? Pentru cele care se gândesc că a fi amanta unui bărbat însurat este un lucru incitant, meritând a fi încercat pentru senzaţiile inedite, nu am nicio noutate. Nu este.

În primul rând, tu, amanta trebuie să închizi ochii când el te înşală cu soţia.
 
În al doilea rând, trebuie să fii naivă rău să crezi că nu te interesează statutul său civil şi să vezi ploaie de stele şi ninsoare cu flori în locul unei priviri care evită să-ţi dea un răspuns ferm sau o confesiune cât de cât sinceră.
 
În al treilea rând, trebuie să fii cu mult prea tolerantă şi să te consolezi cu faptul că dacă nu aflai (că e căsătorit), tot amantă rămâneai.
 
Secretele amantei perfecte? Sunt câteva, nu multe. Din auzite, din probarea ei de către altele, din imitaţie, din experimentare, din exagerare, din ştirile de la ora 5, de la emisiunile cu audienţă maximă, din ziarele pline ochi cu păţaniile lui nea Ion şi tanti Jani, aproape oricine în afară de amanta în sine ţi le poate spune.
 
Până şi eu. Am citit şi răscitit despre amante “nesimţite” şi bieţi bărbaţi nevinovaţi, soţi exemplari şi taţi model care cad cu uşurinţă în plase ţesute mai ceva ca în telenovele de câte o uşuratică cu obraz gros şi buzunar subţire. Aprob, nu comentez. Bărbaţii sunt toante şi femeile măgari.
 
Ce construieşte şi deconstruieşte omul cu mâna lui, toţi ceilalţi pot să critice. Cum te comporţi, aşa eşti judecat sau, în cazuri mai grele, tras la răspundere.
 

(sursa: http://www.garbo.ro/articol/Familie/2186/Cum-sa-fii-amanta-naiva-si-perfecta-a-unui-barbat-casatorit.html)

 


Autor: anonim

  1. Lumi
    19-09-2011 21:56

    ideea este ca nu e nicio bucurie sa fii amanta....
  2. mitica
    19-09-2011 17:27

    si care e ideea?


Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

7 zile de vis cu Malta Travel (part I)

Mă tot gândesc ce să vă împărtășesc mai întâi din info trip-ul la care am participat de curând, prin bunăvoința Malta Travel (www.malta.ro).

Cred că voi reveni cu încă un articol, pe

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot