Comşa - un atelier de creaţie cu suflet și originalitate

Atelierul Comșa este un concept inovator de întreprindere socială, dezvoltat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Proiect cofinantat din Fondul Social European care urmărește promovarea talentului și frumuseţii românești, mizând si pe implicarea comunităţii. 

Joi, 26 noiembrie, Atelier Comşa, noua structură de economie socială, a avut deschiderea de proiect, concretizată printr-un parteneriat cu Hellen Concept Store. Cu această ocazie, Atelierul şi-a lansat prima colectie-capsulă, “In mood for Vintage”, în cadrul plin de stil şi rafinament al boutique-ului din inima Bucureştiului, de pe str. George Enescu nr. 8 A.

Comșa – Creativitate 100% românească

Fashion editori, jurnalişti, bloggeri de fashion, beauty şi lifestyle au avut ocazia să descopere, cu ocazia deschiderii proiectului COMŞA, povestile cu suflet din spatele brandului şi să admire creaţiile speciale şi piesele vestimentare unicat, în perfect acord cu conceptul boutique-ului Hellen, cel care găzduieşte colecţia-capsulă “In Mood for Vintage”.

Colecţia-capsulă “In Mood for Vintage” by COMŞA îmbină cu armonie stilul minima-list cu cel baroc, prin crearea unor ţinute elegante cu aer retro.

Astfel, croieli şi modele simple, ce urmăresc cu succes liniile feminine delicate, s-au întâlnit cu rafinamentul elementelor baroce, aplicate sub formă de broderii pe rochiile midi sau lungi şi pe jachetele în tonuri acvatice.

Prin piesele vestmimentare din colecţia “In Mood for Vintage”, creatoarea Ana Maria Beşleagă respectă şi pune în valoare exact latura de artă clasică a broderiei. O artă prin care tinutele au fost dintotdeauna decorate, înnobilate şi personalizate, de-a lungul întregii istorii a vestimentaţiei, conferind hainelor unicitate şi o tuşă de glam, fără însă a le încărca în exces.

Boutique-ul multibrand Hellen, cel care găzduieşte creaţiile COMŞA, este un concept gandit special pentru femeia care stie sa transmita emotie, pentru femeia sofisticată, care doreste sa imbrace haine de o calitate ireprosabilă. Elena Cucicovshi, fondatoarea concept store-ului, a pornit de la ideea ca in Bucuresti exista foarte multe femei care vor sa arate impecabil, femei care iubesc tot ce este în trend, femei selective, care stiu sa vibreze atunci cand afiseaza o ținută specială, chic, unică.

Creatiile COMŞA sunt disponibile spre vanzare în Hellen Concept Store, pe str. George Enescu nr 8A, ca şi pe www.ateliercomsa.ro si pe facebook.com/Atelier-Comșa.

Florăriiler Floria au amenajat aranjamentele florale stylish si au contribuit la atmosfera specială, plină de feminitate şi rafinament, a serii: facebook.com/FlorariileFloria.

Despre Atelierul Comșa:

Servicii personalizate. Calitate. Diversitate. Originalitate. Sunt cuvintele care definesc, pe scurt, brandul COMŞA.

Atelierul de creație vestimentară și broderie Comsa își propune promovarea motivelor tradiționale românești - atât prin broderie, cât şi prin croielile si patern-urile etno, care readuc în actualitate şi reinterpretează portul popular românesc.

“Pentru că nimic nu se pierde, ci se reinventează, Atelierul Comşa îşi propune să stabilească noi reguli în materie de New Age Branding. Despicând firul tradiţiei în patru, am creat concepte şi linii noi, ce se vor mula perfect pe viziunea şi nevoile conştiinţei feminine moderne”, declara Chris Constantinescu, Managerul Proiectului Comsa.

Proiectul şi-a propus încă de la început să colaboreze cu tineri designeri români talentaţi şi sufletişti, care s-au alăturat deja acestui concept social inovator, beneficiind astfel, de sprijinul si serviciile unui atelier profesional de croitorie. Echipa are, de altfel, câte un designer dedicat, care să creeze modele unicat pentru fiecare client în parte, oferindu-i acestuia o legătura permanentă şi personalizată pentru propria comandă.

Nu în ultimul rând, să nu uităm că proiectul este unul de economie socială, prin înființarea atelierului creându-se  în comuna Cornetu 8 noi locuri de muncă pentru persoane din grupuri vulnerabile.


Autor: Boncafe StyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

O toamnă plină de culori

   Calendaristic, toamna s-a instalat, chiar dacă vara se lasă cu greu alungată. Toamna înseamnă în primul rând culoare și cine nu iubeşte culorile toamnei? Înainte ca toate ramurile să devină go... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot