Shiloh şi Lady Shiloh în România

Din această lună, două noi creaţii celebre - Shiloh şi Lady Shiloh - ale casei Hors le Monde, vor fi prezente în portofoliul Elysée Concept.

 
Două parfumuri complexe inspirate din ideea de frumuseţe universală, ce captează interdependenţa dintre putere şi fragilitate, calităţile care ne fac speciali.
 
Shiloh şi Lady Shiloh s-au născut din dorinţa creatoarei de bijuterii, Symine Salimpour, de a dărui ceva copiilor din Israel şi din Estul Mijlociu (în ebraică, Shiloh înseamnă "darul lui").
 
Creatoarea casei Hors le Monde a dorit ca 5% din încasările obţinute din vânzarea parfumului să fie donate organizaţiei non-profit din Israel- Beit Issie Shapiro, care oferă servicii medicale şi educaţionale copiilor cu dizabilităţi.
 
Shiloh este un parfum puternic dar şi delicat, lemnos, oriental, floral. Parfumul se deschide cu arome de lămâie şi bergamotă. Notele de mijloc conţin trandafir de Espahaan, lemn preţios şi cedru din Virginia. Baza este formată din paciuli, lemn de santal, lichen de stejar, mosc şi vanilie.
 
O adevărată capodoperă creată de Michael Roudnitska, fiul faimosului parfumier Edmond Roudniska. Symine Salimpour spune: "Când l-am cunoscut, i-am spus povestea mea: că sunt licenţiată în drept şi că sunt foarte interesată de drepturile omului, că sunt creatoare de bijuterii şi că am locuit în Israel, Paris şi Sudul Franţei. Parfumul pe care mi-l doream trebuia să exprime ideea de fragilitate, dar şi putere, şi să poarte numele de Shiloh".
 

Lady Shiloh este o operă de artă creată de Fabrice Olivieri. Prin acest parfum creatorul şi-a dorit să exprime iluzia timpului - Lady Shiloh înseamnă de fapt dorinţa noastră de a transforma o clipă în eternitate.
 
Conţine bergamotă şi mandarină pentru luminozitate, iasomie din India şi violetă pentru supleţe, ulei de paciuli, mosc alb şi vetiver pentru un caracter etern.
 
Preţ: 590 RON/50 ml

În 2006, Angelina Jolie şi fiica sa, care poartă acelaşi nume ca şi parfumul, Shiloh, au înaintat proces împotriva lui Symine Salimpour pentru a-i interzice acesteia să-şi înregistreze parfumul cu numele de Shiloh.

După cinci luni de judecată cu - probabil cele mai faimoase mamă şi fiică din lume - creatoarea Symine Salimpour şi-a câştigat dreptul de a-şi numi parfumul Shiloh.
Jolie, de 32 de ani, şi fiica ei Shiloh în vârstă de 13 luni şi-au retras acuzaţiile.


Elysée Maison des Parfums, cel mai mare magazin de parfumuri exclusiviste din Europa Centrală şi de Est, un proiect al Elysée Concept, propune o colecţie de parfumuri exclusiviste, într-un ambient cu decoruri de Versailles, fiind primul magazin de parfumuri de lux din România.

Peste 30 de branduri distribuite în exclusivitate în România – printre care şi esenţe rare, aflate pe lista de aşteptare în ţări din întreaga lume – alcătuiesc portofoliul excepţional al Elysée Concept, unic în Europa Centrală şi de Est. (Elysée Maison des Parfums, Piaţa Lahovari, Strada Tache Ionescu 29).

Elysée Parfums et Beauté, noul magazin deschis în cadrul galeriilor comerciale ale JW Marriott, propune o selecţie a celor mai apreciate game de produse de parfumerie şi cosmetică din portofoliul Elysée, atent selectate pentru a răspunde exigenţelor unui public elitist şi cunoscător. (Elysée Parfums et Beauté, Galeriile Grand Avenue, JW Marriott, Calea 13 Septembrie 90).

 


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Maria Nila lansează ECO THERAPY REVIVE, cea mai sustenabilă gamă de produse

Ca o modalitate de a îmbrățișa filozofia bazată pe frumusețea sustenabilă, Maria Nila face următorul pas către o lume mai prietenoasă cu lansarea unei noi game de îngrijire a părului în 3 pași

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot