Pandora anunță relansarea brandului de bijuterii

Mult îndrăgitul brand de bijuterii, Pandora, marchează începutul unui nou capitol odată cu relansarea grandioasă la nivel global, pe 29 august.

Pandora a demarat mult așteptata relansare de imagine a brand-ului în cadrul unui eveniment exclusivist din centrul orașului Los Angeles. Au fost sărbătorite responsabilizarea și încurajarea oamenilor de pretudindeni să exprime, să împărtășească și să celebreze ceea ce iubesc.

Pandora a prezentat repoziționarea - reflectarea diverselor ipostaze ale femeilor - care a coincis cu lansarea Colecției de toamnă 2019, în cadrul unui eveniment de o zi, presărat cu nuanțe de roz, culoarea semnătură Pandora.

Evenimentul a creat o experiență captivantă pentru 400 de invitați din întreaga lume, transformând părți ale orașului într-un univers al puterii, al exprimării libere și al inclusivității, în nuanțe de roz.

Dress code-ul a inclus culoarea semnătură a brandului, iar invitații au ajuns la eveniment pe scutere electrice pentru a viziona în exclusivitate picturile murale, simboluri ale noului concept Pandora. Acestea au fost dispuse pe Street of Loves (Strada Iubirilor), o alee între South Grand Avenue și South Hope Street. Această operă de artă prezintă munca unor femei ce aparțin colectivului artistic îndrumat de activista artei stradale și creatoarea renumitei „Divine Female Mural”, C. Finley. Bazându-se pe simbolul descoperirii al Pandora, ziua a culminat în același stil roz, într-un decor specific unui club, aducând un omagiu tuturor valorilor specifice brand-ului.

Simbol al semnificației relansării Pandora, brand-ul a dezvoltat un parteneriat cu femei inspiraționale și iubite peste tot în lume, numite Pandora Muses” (Muzele Pandora). Prin intermediul Pandora, Nathalie Emmanuel, Georgia May Jagger, Halima Aden, Larsen Thompson, Margaret Zhang și Tasya van Ree își vor spune poveștile de viață și îi vor încuraja și pe ceilalți să facă la fel.

Stephen Fairchild, Director de creație și Brand Officer Pandora, a dezvăluit reinventarea brand-ului în cadrul  unui prânz exclusiv în cartierul vibrant al bijuteriilor din Los Angeles.

„La Pandora, premiem și celebrăm puterea femeilor și încurajăm împărtășirea pasiunilor acestora prin colecții contemporane, atemporale, ce oferă oamenilor libertatea de a se uni și sărbători împreună tot ceea ce îi definesc. Cu toții avem o poveste de spus, iar fiecare dintre noile talismane finisate manual reprezintă o iubire”, le-a povestit Stephen Fairchild invitaților.

Cu o abordare nouă, Pandora prezintă noul Pandantiv „O”, din Colecția de toamnă 2019. Inspirat din elementele emblematice ale design-ului Pandora, simbolul circular semnifică puterea de a uni a bijuteriilor și modalitățile infinite în care acestea ne ajută să ne exprimăm adevăratul stil.

Noua Colecție de toamnă 2019 Pandora, disponibilă în magazine din 29 august 2019, îi invită pe toți cei pasionați de bijuterii să colecționeze talismanele care reprezintă cel mai bine iubirile lor.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Din suflet, pentru sufletul lui Moş Crăciun

Text trimis de Andra Petcu, locul I la concursul Boncafe "Scrisoare pentru Moş Crăciun" Îţi scriu astăzi aşa cum n-am făcut-o niciodată. Şi nu pentru că n-aş fi crezut în tine, ci pentru că mai mer... Citeste tot

la peste 40 ...inca mai cred....

Am crezut mereu intr-o iubire totala , o iubire egala care sa creasca si sa  ne creasca pe amindoi ; am crezut  intr-o iubire care  ne innobileaza si  ne implineste vietile –cu  zile de gratie si ...Citeste tot

5 sfaturi esențiale de îngrijire a pielii iarna

Se spune că pentru a aprecia frumusețea unui fulg de nea este necesar să înfrunți frigul. Iarna are propriul farmec, însă pe cât de frumos este acest anotimp, pe atât de mult poate deteriora frumu... Citeste tot

Ce fel de babă vreau să fiu

 

Optimistă cum mă ştiţi, în ultima vreme mă gândesc foarte des la bătrâneţe şi la moarte, ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Femeia copil

Pe drumul spre casa ma gandeam la ea. O fata firava cu umeri subtiri si cu statura unui prunc. Femeia-copil. Aceea pe care ai crede ca barbatul de langa ea simte nevoia s-o protejeze. Femeia aceea a c...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot