Pandora anunță relansarea brandului de bijuterii

Mult îndrăgitul brand de bijuterii, Pandora, marchează începutul unui nou capitol odată cu relansarea grandioasă la nivel global, pe 29 august.

Pandora a demarat mult așteptata relansare de imagine a brand-ului în cadrul unui eveniment exclusivist din centrul orașului Los Angeles. Au fost sărbătorite responsabilizarea și încurajarea oamenilor de pretudindeni să exprime, să împărtășească și să celebreze ceea ce iubesc.

Pandora a prezentat repoziționarea - reflectarea diverselor ipostaze ale femeilor - care a coincis cu lansarea Colecției de toamnă 2019, în cadrul unui eveniment de o zi, presărat cu nuanțe de roz, culoarea semnătură Pandora.

Evenimentul a creat o experiență captivantă pentru 400 de invitați din întreaga lume, transformând părți ale orașului într-un univers al puterii, al exprimării libere și al inclusivității, în nuanțe de roz.

Dress code-ul a inclus culoarea semnătură a brandului, iar invitații au ajuns la eveniment pe scutere electrice pentru a viziona în exclusivitate picturile murale, simboluri ale noului concept Pandora. Acestea au fost dispuse pe Street of Loves (Strada Iubirilor), o alee între South Grand Avenue și South Hope Street. Această operă de artă prezintă munca unor femei ce aparțin colectivului artistic îndrumat de activista artei stradale și creatoarea renumitei „Divine Female Mural”, C. Finley. Bazându-se pe simbolul descoperirii al Pandora, ziua a culminat în același stil roz, într-un decor specific unui club, aducând un omagiu tuturor valorilor specifice brand-ului.

Simbol al semnificației relansării Pandora, brand-ul a dezvoltat un parteneriat cu femei inspiraționale și iubite peste tot în lume, numite Pandora Muses” (Muzele Pandora). Prin intermediul Pandora, Nathalie Emmanuel, Georgia May Jagger, Halima Aden, Larsen Thompson, Margaret Zhang și Tasya van Ree își vor spune poveștile de viață și îi vor încuraja și pe ceilalți să facă la fel.

Stephen Fairchild, Director de creație și Brand Officer Pandora, a dezvăluit reinventarea brand-ului în cadrul  unui prânz exclusiv în cartierul vibrant al bijuteriilor din Los Angeles.

„La Pandora, premiem și celebrăm puterea femeilor și încurajăm împărtășirea pasiunilor acestora prin colecții contemporane, atemporale, ce oferă oamenilor libertatea de a se uni și sărbători împreună tot ceea ce îi definesc. Cu toții avem o poveste de spus, iar fiecare dintre noile talismane finisate manual reprezintă o iubire”, le-a povestit Stephen Fairchild invitaților.

Cu o abordare nouă, Pandora prezintă noul Pandantiv „O”, din Colecția de toamnă 2019. Inspirat din elementele emblematice ale design-ului Pandora, simbolul circular semnifică puterea de a uni a bijuteriilor și modalitățile infinite în care acestea ne ajută să ne exprimăm adevăratul stil.

Noua Colecție de toamnă 2019 Pandora, disponibilă în magazine din 29 august 2019, îi invită pe toți cei pasionați de bijuterii să colecționeze talismanele care reprezintă cel mai bine iubirile lor.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Recapătă sănătatea și frumusețea părului și unghiilor cu NOVOPHANE

Special pentru această perioadă, vă recomand produsele din gama Novophane, o soluție care pune pe primul loc eficiența în lupta contra căderii părului și a fragilității unghiilor.

Dermat

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot