Malvina Cservenschi, fondator Malvensky, deschide Casa de Bijuterii Malvensky

Malvina Cservenschi, fondator Malvensky, deschide Casa de Bijuterii Malvensky, intr-un spatiu cu rezonante istorice, in Bulevardul Lascar Catargiu 46. “Noua Casa Malvensky marcheaza urmatorul nivel in dezvoltarea brandului, in pozitionarea drept cel mai iubit brand de bijuterii romanesc. Ne dorim sa va oferim o experienta completa, la nivel de design, calitate, emotie, dar si spatiu, energie si atmosfera cu care va intampinam.”

Pe un teritoriu incert, care a fortat multi antreprenori sa puna pe pauza investitiile, Malvina Cservenschi, fondator al companiei romanesti de bijuterii Malvensky, indrazneste o mutare curajoasa - relocarea afacerii intr-o locatie premium - care deschide portile primei Case de Bijuterii de lux din tara.  

Brandul de bijuterii urmeaza o viziune foarte clara, atent gandita de Malvina Cservenschi inca din 2012: o calatorie a traditiilor, simbolurilor si valorilor prin crearea de bijuterii unicat. Anul acesta, in conditiile actuale, a decis relocarea flagship store-ului Malvensky intr-o casa interbelica cu traditie istorica, marcand un capitol important in dezvoltarea brandului romanesc.

Casa Malvensky este casa care reuneste eleganta, emotiile si luxul intr-o atmosfera calda, prietenoasa si sub un acoperis cu insemnatate. Tot ceea ce producem are o poveste si transmite o emotie.  Energia casei si a creatiilor Malvensky transcende definitia standard a unei bijuterii. Ele poarta insemnatate, emotie si mesaj. Acum onorate si de spatiul pe care il ocupam, o cladire istorica maiestuoasa, eleganta si primitoare in egala masura.

”Relocarea in noul spatiu este pasul firesc pe care il facem ca sa consolidam pozitionarea noastra de business: un punct de referinta pentru toti iubitorii de bijuterii cu semnificatie, dar si pentru urmatoarea etapa, bijuteriile din colectiile de lux, cu diamante si pietre pretioase.” declara Malvina Cservenschi la lansarea Casei de bijuterii.

Casa de Bijuterii – concept unic in Romania, inspirat de traditiile bijutierilor din epoca interbelica

Investitia in noua locatie din Lascar Catargiu 46 este in egala masura financiara, cat si emotionala si chiar aspirationala, facand parte din perspectiva pe termen lung creionata de Malvina Cservenschi.

Casa de Bijuterii Malvensky se afla intr-o adevarata bijuterie arhitecturala cu trei niveluri, pe cea mai frumoasa strada a Bucurestilor. Terenul a apartinut cuplului Zoe Camaraseccu si Alexandru Zissu, rude ale familiei regale. Vila de lux a fost construita in 1910 dupa viziunea arhitectului Toma Dobrescu, educat la Paris, pentru familia Sofia Ioanid si Nicolae Gheorghiu - intemeietorul spitalului Filantropia din Capitala.

Pentru a pastra farmecul elegant si regal, in stil eclectic de inspiratie franceza, multe elemente si decoratiuni originale au fost restaurate. De aceea, cladirea are si valoare arhitecturala si simbolica - unele elemente regasite in decorul original au apartinut unui furnizor al Casei Regale din acea perioada.

 “Casa de bijuterii este un concept din epoca interbelica, care se leaga natural cu noua locatie si cu povestea noastra. Este ca un fir rosu pentru Malvensky. Traditia a inceput cu familiile de artizani care creau bijuterii unicat pentru aristocrati, lasand mostenire acest mestesug. Urmand firul, compania se adreseaza unei clientele variate atat prin locatie, prin colectiile de bijuterii clasice, darsși colectiile premium, prin serviciile excelente de customer service si prin viziunea Malvensky in sine”.

Noua Casa Malvensky se intinde pe un spatiu de 500 mp si doua etaje. La parter sunt expuse colectiile clasice si accesoriile, iar etajul intai va fi destinat colectiei de bijuterii cu diamante si pietre pretioase, ce urmeaza sa fie lansata. Investitia financiara initiala a fost depasita in acest proiect, ajungandu-se la suma de aproximativ 120 000 euro. 

“Experienta celor care descopera Casa Malvensky incepe din momentul in care clientul paseste pe “bulevardul cu cele mai frumoase case din Bucuresti”. Esti initiat intr-un spatiu atemporal, elegant si stralucitor, unde te intampina valetul. Urmeaza intalnirea cu consultantii de vanzari care te ghideaza in aceasta calatorie prin universul Malvensky”.

Printre serviciile premium oferite clientilor brandului romanesc se numara sedintele de consultanta in zona de bijuterii bespoke cu designerul Malvina Cservenschi, colectiile de bijuterii cu diamante, spatii speciale dedicate inelelor de logodna și verighetelor.

Aceleasi servicii de lux si un tur virtual al Casei de bijuterii Malvensky se regasesc si in spatiul online pe site-ul www.malvensky.com.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Maria Nila lansează ECO THERAPY REVIVE, cea mai sustenabilă gamă de produse

Ca o modalitate de a îmbrățișa filozofia bazată pe frumusețea sustenabilă, Maria Nila face următorul pas către o lume mai prietenoasă cu lansarea unei noi game de îngrijire a părului în 3 pași

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot