Histoires de Parfums s-a relansat la Elysée

Elysée a relansat în România celebrul brand Histoires de Parfums, în prezența creatorului mărcii, Gérald Ghislain, și a numeroși jurnaliști, personalități din media și show biz.

Cu ocazia vizitei sale la București, Gérald Ghislain a făcut o dezvăluire în premieră: prezentarea parfumului 7753, parfumul feminitații absolute, atât de așteptat în întreaga lume. Cei prezenți s-au putut bucura de o experiență olfactivă unică, deoarece exclusivistul flacon va fi disponibil în magazinele din Europa începând cu luna decembrie 2019.

7753 este o adevărată odă închinată feminității și, dacă ar fi să simplificăm povestea acestei atât de căutate esențe, am putea spune astfel: până acum, proporția care ilustra femeia perfecta părea să fie 90-60-90, dar o dată cu viziunea creatorului Histoires de Parfums, formula magică s-a schimbat și, cifra chintesenței feminității a devenit 7753. Un parfum ca un poem, exact așa cum sunt toate creațiile brandului, inspirat de voluptatea, feminitatea și zâmbetul Giocondei.

Filosofia brandului

Histoires de Parfums poate fi privită ca o bibliotecă olfactivă ce spune povești despre personaje faimoase, despre epoci emblematice, despre muzică și poezie. Colecția creată de Gérald Ghislain nu este guvernată de reguli, ci doar de inspirație.

Cu o imaginație debordantă, acest personaj locvace a ales să dea viață poveștilor sale prin intermediul parfumurilor. Histoires de Parfums își lansează creațiile într-o ediție de lux ce poate fi ”citită” pe piele.

Brandul continuă arta și priceperea franceză din domeniul parfumeriei ce înglobează, în egală măsură, luxul, generozitatea și creativitatea. Histoires de Parfums trimite cu gândul la arii muzicale, nuvele sau poeme literare. Biblioteca lui Gérald Ghislain spune povești prin intermediul parfumurilor exact așa cum cărțile spun povești cu ajutorul emoțiilor.

Autorul

Gérald Ghislain a fondat Histoires de Parfums în anii 2000 și a lansat o colecție de parfumuri rare și delicate care vorbesc de la sine despre temperamentul creatorului lor: înclinat spre plăceri alese, el gustă din toate bucuriile vieții, simțind plenar, în toate trăirile sale, sensurile cuvintelor lux și rafinament.

Ghislain se dedică total și fără rezerve proiectelor sale. Spirit interogativ, el ascultă, citește și descoperă, găsindu-și inspirația în călătoriile și întâlnirile sale.  Când creează parfumuri, Ghislain interpretează într-o manieră neașteptată clasicele categorii olfactive, incluzând de fiecare dată un ingredient surprinzător, cu scopul de a obține o colecție uimitoare, inedită.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Din suflet, pentru sufletul lui Moş Crăciun

Text trimis de Andra Petcu, locul I la concursul Boncafe "Scrisoare pentru Moş Crăciun" Îţi scriu astăzi aşa cum n-am făcut-o niciodată. Şi nu pentru că n-aş fi crezut în tine, ci pentru că mai mer... Citeste tot

la peste 40 ...inca mai cred....

Am crezut mereu intr-o iubire totala , o iubire egala care sa creasca si sa  ne creasca pe amindoi ; am crezut  intr-o iubire care  ne innobileaza si  ne implineste vietile –cu  zile de gratie si ...Citeste tot

5 sfaturi esențiale de îngrijire a pielii iarna

Se spune că pentru a aprecia frumusețea unui fulg de nea este necesar să înfrunți frigul. Iarna are propriul farmec, însă pe cât de frumos este acest anotimp, pe atât de mult poate deteriora frumu... Citeste tot

Ce fel de babă vreau să fiu

 

Optimistă cum mă ştiţi, în ultima vreme mă gândesc foarte des la bătrâneţe şi la moarte, ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Femeia copil

Pe drumul spre casa ma gandeam la ea. O fata firava cu umeri subtiri si cu statura unui prunc. Femeia-copil. Aceea pe care ai crede ca barbatul de langa ea simte nevoia s-o protejeze. Femeia aceea a c...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot