Histoires de Parfums s-a relansat la Elysée

Elysée a relansat în România celebrul brand Histoires de Parfums, în prezența creatorului mărcii, Gérald Ghislain, și a numeroși jurnaliști, personalități din media și show biz.

Cu ocazia vizitei sale la București, Gérald Ghislain a făcut o dezvăluire în premieră: prezentarea parfumului 7753, parfumul feminitații absolute, atât de așteptat în întreaga lume. Cei prezenți s-au putut bucura de o experiență olfactivă unică, deoarece exclusivistul flacon va fi disponibil în magazinele din Europa începând cu luna decembrie 2019.

7753 este o adevărată odă închinată feminității și, dacă ar fi să simplificăm povestea acestei atât de căutate esențe, am putea spune astfel: până acum, proporția care ilustra femeia perfecta părea să fie 90-60-90, dar o dată cu viziunea creatorului Histoires de Parfums, formula magică s-a schimbat și, cifra chintesenței feminității a devenit 7753. Un parfum ca un poem, exact așa cum sunt toate creațiile brandului, inspirat de voluptatea, feminitatea și zâmbetul Giocondei.

Filosofia brandului

Histoires de Parfums poate fi privită ca o bibliotecă olfactivă ce spune povești despre personaje faimoase, despre epoci emblematice, despre muzică și poezie. Colecția creată de Gérald Ghislain nu este guvernată de reguli, ci doar de inspirație.

Cu o imaginație debordantă, acest personaj locvace a ales să dea viață poveștilor sale prin intermediul parfumurilor. Histoires de Parfums își lansează creațiile într-o ediție de lux ce poate fi ”citită” pe piele.

Brandul continuă arta și priceperea franceză din domeniul parfumeriei ce înglobează, în egală măsură, luxul, generozitatea și creativitatea. Histoires de Parfums trimite cu gândul la arii muzicale, nuvele sau poeme literare. Biblioteca lui Gérald Ghislain spune povești prin intermediul parfumurilor exact așa cum cărțile spun povești cu ajutorul emoțiilor.

Autorul

Gérald Ghislain a fondat Histoires de Parfums în anii 2000 și a lansat o colecție de parfumuri rare și delicate care vorbesc de la sine despre temperamentul creatorului lor: înclinat spre plăceri alese, el gustă din toate bucuriile vieții, simțind plenar, în toate trăirile sale, sensurile cuvintelor lux și rafinament.

Ghislain se dedică total și fără rezerve proiectelor sale. Spirit interogativ, el ascultă, citește și descoperă, găsindu-și inspirația în călătoriile și întâlnirile sale.  Când creează parfumuri, Ghislain interpretează într-o manieră neașteptată clasicele categorii olfactive, incluzând de fiecare dată un ingredient surprinzător, cu scopul de a obține o colecție uimitoare, inedită.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

{{unknown}}... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot