Casa Bijuteria Teilor îşi lansează magazin online

Dupa ce a lansat in lunile octombrie si noiembrie inca 4 magazine in orasele Pitesti, Craiova, Sibiu si Targoviste (ajungand astfel la un nr de 15 locatii), la finalul lunii noiembrie Casa Bijuteria Teilor doreste sa isi multumeasca clientii de pe intreg teritoriul Romaniei lansandu-si magazin online.

"Anul 2012 a insemnat pentru noi inceputul campaniei de dezvoltare la nivel national. Avem un plan de lansari de magazine concept Bijuteria Teilor in orase din Romania unde am identificat ca  exista cerere de asemenea produse. Pe langa acest canal traditional de vanzare, constienti fiind de evolutia achizitiilor online, am decis sa ne satisfacem clientii prin lansarea unei platforme online de shopping", spune Florin Enache, fondatorul Casa Bijuteria Teilor.

Cu o interfata prietenoasa si o infrastructura de navigare usor de utilizat, magazinul online www.bijuteriateilor.ro  este astfel gândit incât clientul sa fie la un click distanta de bijuteria dorita.

Procedura de achizitie este facila, se completeaza in putini pasi si ofera conditii de inalta siguranta si confidentialitate.  

Magazinul online a fost dezvoltat in parteneriat cu agentia MSA Advertising.

Structura acestuia este usor de parcurs, produsele au mentionate toate atributele, iar detaliile aurului, pietrelor pretioase, gramajului, manopera etc  sunt descrise astfel incât fiecare client isi poate crea o parere cât mai exacta despre  caracteristicile produsului ales.

Toate produsele Casei Bijuteria Teilor sunt insotite de certificate de garantie care atesta autenticitatea produselor .In cazul achizitiilor online, clientul poate returna produsul in max 30 zile de la achizitie cu conditia sa nu fie deteriorat sau purtat.

Casa Bijuteria Teilor asigura  gratuit  servicii anuale de curatare profesionala a verighetelor si a bijuteriilor încrustate cu diamante.

De asemenea, la achizitionarea verighetelor compania asigura servicii de gravura care pot replica perfect semnatura, amprenta celui drag sau orice simbol al iubirii /afectiunii/recunostintei celui care comanda.

Cu ocazia lansarii magazinului online, la orice achizitie realizata in decembrie prin magazinul online, fiecare cumparator va primi alaturi de bijuteria aleasa si calendarul Bijuteria Teilor 2013 care o are ca protagonista pe frumoasa actrita Laura Cosoi.

Calendarul 2013 este unul deosebit, prezentand-o pe tanara actrita Laura Cosoi in diverse ipostaze, la diferite evenimente in diferitele perioade ale anului.

Conceptul este unul natural, în care femeia urbană este prezentată în toate contextele vieții cotidiene, de la plăcerea de a savura o cafea, până la atitudinea jucăușă dintr-o zi caldă de primăvară.  

Accentul se pune pe atitudine, stil, combinate cu moda vestimentara si bineinteles cu bijuteriile Casa Teilor care scot in evidenta frumusetea si stilul ei.

Calendarul a fost realizat cu sprijinul fotografului Florin Constantin.

Campanie de sustinere a tinerilor cu potential - Casa Bijuteria Teilor este o companie activa, dinamica care se implica in viata comunitatii locale. Compania a ales sa sustina tineri talentati si cu potential deosebit care au insa venituri foarte mici, insuficiente pentru a-si urma visul. Astfel, cu ocazia lansarii magazinului online Casa Bijuteria Teilor va dona cate 2 euro la fiecare achizitie online realizata in luna decembrie unei eleve eminente de la Colegiul National Vlaicu Voda din Curtea de Arges. Alexandra Simona Panturu, eleva a clasei a IX-a la  Colegiul Vlaicu Voda a obtinut menţiune la Olimpiada Internaţionala de Limba, Comunicare şi Literatura Româna si este un copil cu mare potential dar cu venituri mici.  

"In cei peste 12 ani de activitate, ne-am pozitionat ca un brand intotdeauna aproape de oameni. Comunitatea reprezinta unul din punctele noastre de sustinere, prin urmare, ne simtim datori sa venim in sprijinul ei cu inima deschisa si totodata cu resursele necesare construirii unui viitor demn. Cum viitorul se construieste cu tineri, anul acesta am ales sa o sprijinim pe Alexandra, un copil cu potential de lider", a mai spus Florin Enache.


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

"nu oala cu laptele-faptele"

Nu am tinut post!nu tin post niciodata asa  a la long  ca nu sint in stare!uit sau poate sint doar neatenta , habar nu am ..poate pentru ca mama m-a invatat asa de bine ca nu e esential sa te abti...Citeste tot

Bilanțul emoțiilor estompate

Nu sunt nici suficient de versata, nici destul de inteleapta pentru a privi cu detasare si a accepta faptul ca exista povesti ce iti imprima emotii care, odata cu trecerea timpului, refuza sa se e... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG și Poezia semnată Florin Rădulescu

  Sunt cuvinte care ţi se strâng sub piele discret, ca nişte senzori care-ţi monitorizează trăirea şi sunt cuvinte care îţi explodează în inimă ca un glonte care îşi ştie precis ţint... Citeste tot

Gara

Nu mi-au placut niciodata garile. Prea multa lume. agitatie, galagie. Le-am evitat cat de mult am putut. Cand am avut de luat trenul, m-am prezentat in ultimele minute inaintea plecarii ca sa evit per...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot