Maria Constantin își întreține frumusețea la estetician

Interpreta de muzică populară are grijă de imaginea sa, știind că frumusețea trebuie întreținută. Maria Constantin a vizitat-o zilele trecute pe dr. Daniela Cățănaș pentru a-i recomanda o terapie adecvată tenului său.

Sunt obosită și uneori am și eu nevoie de anumite vitamine pentru tenul meu. La recomandarea doamnei doctor am ales mezoterapia atât pentru ten cât și pentru păr”, a mărturisit Maria Constantin.

Medicul specialist în dermatologie și estetică facială, Daniela Cățănaș e de părere că prevenția este extrem de importantă.

În estetică nu trebuie neapărat să tratăm ceva, dar putem face o prevenție. Asta i-am recomandat și Mariei Constantin. O rejuvenare a dermului cu ajutorul mezoterapiei pentru a estompa ridurile fine, hidratare și pentru a-i reda tenului tonusul, stimulând producția de elastină și colagen. Pentru că mi-a spus că își dorește să lase părul să crească, i-am recomandat mezoterapia și pentru scalp. În urma injectării substanței la nivelul scalpului se stimulează regenerarea și creșterea părului. Va avea nevoie de mai multe ședințe pentru rezultate uimitoare”, a declarat dr. Daniela Cățănaș.

Mezoterapia este o metodă folosită în medicina estetică, ce presupune injectarea în derm a unui cocktail din vitamine, antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic.

Procedura are ca efect o hidratare intensă, stimularea sintezei de colagen și redarea fermității pielii.  


Autor: BoncafestyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

O toamnă plină de culori

   Calendaristic, toamna s-a instalat, chiar dacă vara se lasă cu greu alungată. Toamna înseamnă în primul rând culoare și cine nu iubeşte culorile toamnei? Înainte ca toate ramurile să devină go... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot