Epilarea definitivă în cuplu, noul trend în materie de tratamente de înfrumusețare

Până recent se considera că centrelele de slăbit și de înfrumusețare sunt frecventate în mod special de doamne și domnișoare, știindu-se interesul crescut al acestora pentru îngrijire și preîntâmpinare a semnelor înaintării în vârstă.

Statisticile arată, însă, că, în ultimii ani, pragul acestor centre de înfrumusețare este trecut de un număr din ce în ce mai mare de bărbați.

Aceștia sunt interesați, de cele mai multe ori, de tratamentele medicale de slăbit, cele care ajută să elimine grăsimea de pe abdomen, precum și de tratamentele de epilare definitivă.

Ionela Duculescu, trainer la Centrele Silhouette din București, explică acest fenomen și aduce în discuție și cel mai nou trend: acela de a veni la tratamente, în cuplu, partenerii urmând în tandem tratamentele de înfrumusețare.

În ultimii ani am observat un interes din ce în ce mai semnificativ din partea bărbaților de a frecventa centrele noastre. Aceștia înțeleg cât de important este aspectul estetic în viața socială și în mediile în care activează și, mai mult decât atât, cât de importantă este sănătatea câștigată odată cu eliminarea grăsimii în exces.

Statisticile efectuate ne arată că bărbații sunt interesați în ultimii ani de tratamentele medicale care elimină definitiv grăsimea de pe abdomen și colăceii din zona taliei, cea mai problematică zonă în cazul lor. Vorbim aici de criolipoliza CLATUU sau de tratamentul cu ultrasunete focusate de mare intensitate ULTRAFORMER ori SCIZER.

Apoi, bărbații sunt interesați de epilarea definitivă cu laser STARDUST. Își doresc să scape de aspectul inestetic al părului de pe spate, de pe piept, axilă ori de pe picioare. În aceste condiții, epilarea cu laser este cea mai avantajoasă metodă, ca timp, preț și eficiență, pentru a avea efectele dorite pentru o lungă perioadă de timp și pentru a scăpa de disconfortul epilatului clasic cu lama, aparatul sau cu ceară”, declară specialistul.

În ultimul timp s-a observat un interes crescut în a urma sesiunile de epilare definitivă în cuplu, în tandem, cei doi parteneri programându-și sesiunile în același timp.

De multe ori bărbații se simt mult mai confortabil să vină la epilarea definitivă cu laser alături de partenerele lor. Astfel că merg împreună la astfel de tratamente, fiecare țintind zona de pe corp dorită. Spre exemplu, doamna își dorește epilarea picioarelor și a axilei, iar domnul vrea să scape de părul de pe piept și de pe spate. Epilarea definitivă în cuplu este cerută și mai mult acum, în luna februarie, în preajma Zilei Îndrăgostiților. Partenerii își iau vouchere care includ sesiuni comune de epilare ori cu tratamante faciale ori de remodelare corporală și vin la Silhouette să trăiască această experiență împreună”, declară trainerul Silhouette.

Centrele de slăbit și înfrumusețare Silhouette au lansat recent 5 tipuri de vouchere, cu tratamente pentru EL și pentru EA, ce pot fi achiziționate până de Sfântul Valentin și utilizate în preajma Zilei Îndrăgostiților.

Cuplurile au astfel ocazia să meargă împreună la Silhouette și să urmeze în tandem tratamente antiaging, de slăbit și tonifiere, dar și sesiuni de epilare definitivă, astfel încât, la sosirea anotimpului cald aceștia să își etaleze o piele fină, strălucitoare, și să uite de stresul epilatului clasic cu lama, aparat sau cu ceară.

La Silhouette se pot deja achiziționa 5 tipuri de vouchere:

1. GUINOT VALENTINE pentru EL și EA

Include:

2 sesiuni de hydrapeeling pentru o piele strălucitoare și hidratată

2 sesiuni Aromatic pentru revitalizare și antiaging

Preț special voucher: 165 euro

2. CORPORAL VALENTINE pentru EL și EA

Include:

2 sesiuni împachetari cu alge marine micronizate și argilă verde

2 sesiuni Biostimulare ULTRATONE Futura Pro pentru fermitate/slăbit

2 sesiuni Technispa Guinot pentru fermitate/slăbit

1 masaj signature Valentine

1 drenaj limfatic pentru detoxifiere și îmbunătățirea circulației

Preț special voucher: 150 euro

3. LPG FACIAL si CORPORAL

Include:

6 sedințe LPG Endermolift facial pentru strălucire, fermitate și efect antiaging

6 ședințe LPG Lipomassage Endermolab corporal pentru slăbit și anticelulită

Preț special voucher: 399 euro

4. EPILARE DEFINITIVĂ LASER DIODĂ STARDUST 1

Include:

Epilat picioare (EA)

Epilat picioare sau spate (EL)

Preț special voucher: 199 euro

5. EPILARE DEFINITIVĂ LASER DIODĂ STARDUST 2

Include:

Epilat axilă pentru EL și EA

Preț special voucher: 390 euro (câte 6 ședințe)

Voucherele pot fi achiziționate direct din Centrele Silhouette din București (Unirii - Bd. Regina Maria 1, Dorobanți - Calea Dorobanților 200) sau sunând la 0727225157 / 0727225158.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Parfumuri versatile potrivite și pe timp de iarnă

În timpul vacanței de iarnă, am folosit două parfumuri extrem de versatile și le-am găsit potrivite și pentru anotimpul rece. Câteva pufuri și m-am îndrăgostit de aceste parfumuri care, după ce se... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot