Bourjois lansează gama Oh Oui! – mascara și mascara de sprâncene

Lasă-te cucerită de magia Oh Oui! și spune „au revoir” genelor false și sprâncenelor rare. Bourjois a creat două noi produse, mascara de gene și sprâncene, concepute să facă minuni cu machiajul tău!

Bourjois este despre look-uri pariziene, sofisticate și totodată de impact, drept urmare a creat noua Oh Oui! Mascara, care te trimite direct în inima experiențelor extreme.

Descoperă noua ta armă de seducție! Forumula îmbogățită cu colagen nu doar transformă, ci și hrănește firul de păr, astfel că genele tale vor avea parte de îngrijire și volum extrem.

Secretul noii mascara constă în periuța revoluționară, unică, din fibre în formă de zig-zag, care oferă combinația ideală de acoperire și separare și, în plus, este concepută să se potrivească perfect curburii genelor. Peria este prevăzută cu micro spații pentru depozitarea produsului, fiecare geană în parte fiind puternic definită, creând un efect wow, de gene false.

 Datorită pigmenților intenși, genele tale vor avea o culoare care rezistă... all day and all night! Mai mult, poți controla volumul obținut. Noua formulă permite crearea atât a unor look-uri naturale, cât și a unora ceva mai intense, with a twist.

Poți aplica produsul strat după strat, pentru un efect de gene specataculos de voluminoase și perfect separate. Deci... ce părere ai? Noi spunem “Oh Oui” to big lashes!

Pentru cele mai bune rezultate aplică produsul de la rădăcina genelor către vârf, prin mișcări în zig-zag. Pentru un volum amplificat, aplică în mai multe straturi – nu trebuie să-ți faci griji, căci Big Lashes Oh Oui! nu va lipi genele.

Preț recomandat: 57,01 RON

Ai sprâncene rare și dezordonate? Visezi la sprâncene groase, de revistă, cu o formă bine definită și cu un aspect natural? Ei bine, Bourjois vine în întâmpinarea nevoilor tale și lansează Brow Fiber Oh Oui! – secretul unor sprâncene perfecte.

De ce să îl alegi? Este prima mascara cu fibre all-in-one de la Bourjois care nuanțează, umple și definește sprâncenele, dintr-o singură aplicare. Noua formulă cu micro-fibre se aplică extrem de ușor și creează efectul de sprâncene pline, care rezistă întreaga zi. Mai mult, periuța specială face aplicarea produsului extrem de ușoară și oferă un rezultat profesionist într-o clipă – sprâncene intens nuanțate, bine definite, cu un volum uimitor și cu un aspect natural.

Brow Fiber Oh Oui este disponibil în 3 variante de la deschis, la închis, acoperind toate tonurile de sprâncene: Blond, Chestnut și Brown.

Preț recomandat: 34,99 RON

Big Lashes Oh Oui! și Brow Fiber Oh Oui! Gene extrem de voluminoase și sprâncene impecabile? With Bourjois, yes oui can!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Primăvara vine cu arome fresh și parfumuri florale

Odată cu venirea primăverii, parfumurile ne trezesc simţurile și dincolo de contribuția lor la imaginea personală, în plan mai profund, te poți conecta cu miresmele și gingășia naturii, te poț... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot