Bourjois lansează gama Oh Oui! – mascara și mascara de sprâncene

Lasă-te cucerită de magia Oh Oui! și spune „au revoir” genelor false și sprâncenelor rare. Bourjois a creat două noi produse, mascara de gene și sprâncene, concepute să facă minuni cu machiajul tău!

Bourjois este despre look-uri pariziene, sofisticate și totodată de impact, drept urmare a creat noua Oh Oui! Mascara, care te trimite direct în inima experiențelor extreme.

Descoperă noua ta armă de seducție! Forumula îmbogățită cu colagen nu doar transformă, ci și hrănește firul de păr, astfel că genele tale vor avea parte de îngrijire și volum extrem.

Secretul noii mascara constă în periuța revoluționară, unică, din fibre în formă de zig-zag, care oferă combinația ideală de acoperire și separare și, în plus, este concepută să se potrivească perfect curburii genelor. Peria este prevăzută cu micro spații pentru depozitarea produsului, fiecare geană în parte fiind puternic definită, creând un efect wow, de gene false.

 Datorită pigmenților intenși, genele tale vor avea o culoare care rezistă... all day and all night! Mai mult, poți controla volumul obținut. Noua formulă permite crearea atât a unor look-uri naturale, cât și a unora ceva mai intense, with a twist.

Poți aplica produsul strat după strat, pentru un efect de gene specataculos de voluminoase și perfect separate. Deci... ce părere ai? Noi spunem “Oh Oui” to big lashes!

Pentru cele mai bune rezultate aplică produsul de la rădăcina genelor către vârf, prin mișcări în zig-zag. Pentru un volum amplificat, aplică în mai multe straturi – nu trebuie să-ți faci griji, căci Big Lashes Oh Oui! nu va lipi genele.

Preț recomandat: 57,01 RON

Ai sprâncene rare și dezordonate? Visezi la sprâncene groase, de revistă, cu o formă bine definită și cu un aspect natural? Ei bine, Bourjois vine în întâmpinarea nevoilor tale și lansează Brow Fiber Oh Oui! – secretul unor sprâncene perfecte.

De ce să îl alegi? Este prima mascara cu fibre all-in-one de la Bourjois care nuanțează, umple și definește sprâncenele, dintr-o singură aplicare. Noua formulă cu micro-fibre se aplică extrem de ușor și creează efectul de sprâncene pline, care rezistă întreaga zi. Mai mult, periuța specială face aplicarea produsului extrem de ușoară și oferă un rezultat profesionist într-o clipă – sprâncene intens nuanțate, bine definite, cu un volum uimitor și cu un aspect natural.

Brow Fiber Oh Oui este disponibil în 3 variante de la deschis, la închis, acoperind toate tonurile de sprâncene: Blond, Chestnut și Brown.

Preț recomandat: 34,99 RON

Big Lashes Oh Oui! și Brow Fiber Oh Oui! Gene extrem de voluminoase și sprâncene impecabile? With Bourjois, yes oui can!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Din suflet, pentru sufletul lui Moş Crăciun

Text trimis de Andra Petcu, locul I la concursul Boncafe "Scrisoare pentru Moş Crăciun" Îţi scriu astăzi aşa cum n-am făcut-o niciodată. Şi nu pentru că n-aş fi crezut în tine, ci pentru că mai mer... Citeste tot

la peste 40 ...inca mai cred....

Am crezut mereu intr-o iubire totala , o iubire egala care sa creasca si sa  ne creasca pe amindoi ; am crezut  intr-o iubire care  ne innobileaza si  ne implineste vietile –cu  zile de gratie si ...Citeste tot

Hidratarea, rețeta unui ten frumos pe timp de iarnă

Trebuie să avem în vedere faptul că iarna usucă tenul şi îl deshidratează din cauza temperaturilor scăzute şi a vântului rece. Pielea este organul care ocupă cea mai mare suprafață din corp și are... Citeste tot

Ce fel de babă vreau să fiu

 

Optimistă cum mă ştiţi, în ultima vreme mă gândesc foarte des la bătrâneţe şi la moarte, ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Femeia copil

Pe drumul spre casa ma gandeam la ea. O fata firava cu umeri subtiri si cu statura unui prunc. Femeia-copil. Aceea pe care ai crede ca barbatul de langa ea simte nevoia s-o protejeze. Femeia aceea a c...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot