Welcome to COLOR.ME by KEVIN.MURPHY

COLOR.ME este nascuta din viziunea lui KEVIN.MURPHY asupra fuziunii dintre modul de lucru, fashion și culoarea parului.

Această linie compactă de culoare oferă un nivel ridicat de performanță, rezultate cu aspect natural și funcționalitate optimă a culorilor.

Un amestec din ingrediente blânde și „derivate natural” ce hidratează, întineresc și imprimă incredibil stralucirea fara sa fie nevoie de un compromis suplimentar pentru mediul inconjurator.

► Colorarea Multi-Tonala

COLOR.ME are un aspect multi-tonal natural unic, ce respecta culoarea naturala a firului de par virgin și creeaza luminozitate pe fiecare fir de par - culorii multidimensionale.

  VOPSEA – FARA AMONIAC CE CONTINE 80 DE NUANTE

Gama de nuanțe multifuncționale de înaltă performanță permite o creativitate nesfârșită și va oferi de fiecare dată cele mai naturale rezultate de culoare.

Fiecare nuanță COLOR.ME a fost creată pentru a respecta modelele de culoare naturala ce se regăsesc în părul virgin, netratat și oferă culori luminoase, multidimensionale.

Culorile sunt amestecate cu CREAM.ACTIVATORII speciali pentru a crea rezultate personalizate, cum ar fi ton pe ton și acoperirea parului alb.

- Tehnologie de ultima generatie

- Performante optime

- Niciodata nu compromite integritatea firului de par

•        Nu contine amoniac

•        Nu contine PPD

•        Acoperire 100% a parului alb

•        Deschidere maxima

•        Paleta larga de culori: nuante, naturale, fashion, pastel, intensificatori

TEHNOLOGIE IN 3 PASI

Garanția de cuplu molecular: această inovație ne asigură că fiecare molecula de pigment din COLOR.ME se conectează la alta.

O numărare exacta este utilizata și garantează că nici o singură moleculă de coloare nu rămâne liberă si astfel asigura o colorare de lunga durata.

FUNCȚIA DE OXIDARE INTARZIATA

Oxidarea si cuplarea pigmenților de culoare începe numai după ce a fost depus adânc în interiorul părului si asigura durabilitate maximă și culori vibrante.

PIGMENTI MICRO SPECIALI

•        Se depun pigmenți de culoare extrem de mici și pătrund adânc în cortexul firului de păr fara sa deschida cuticula, ci, prin umflarea minima a acesteia, rezultatul fiind un par mult mai sanatos si stralucitor.

Diagnosticarea este cheia succesului și este esențiala înainte de a începe orice serviciu de colorare.

•        Evaluarea fiecarui tip de par se se  face diferentiat , orice clienta este tratata intr-un mod unic fiind diagnosticata personalizat

TEXTURA FIRULUI DE PAR

Textura este diametrul unui ax individual de păr. Diametrul influenteaza absorbția culorii, rezultatul final și timpul de executie fac diferenta si este nevoie de un diagnostic personalizat.

POROZITATEA

•        Porozitatea se referă la cât de capabil este firul de par să absoarbă și să mențină umiditatea, inclusiv culoarea. Cand  cuticula este afectata culorea nu se mentine pe firul de par.

•        Porozitatea influenteaza alegerea culorii, durabilitatea acesteia și timpul de executie

EXPERIENTA LA SCAFA

La finalizarea fiecărui serviciu de colorare, se folosesc  următoarele produse din gama KEVIN.MURPHY pentru a închide cuticula și a stabiliza culoarea: STAYING.ALIVE SI RE.STORE.

După finalizarea timpului de actionare, se emulsionează și clătește culoarea de pe păr (se maseaza fara sa se adauge apa pana culoarea se emulsioneaza; apoi se adauga cateva picaturi de apa si se continua masajul; se repeta pana cand vopseaua isi schimba textura si proprietatea ; in momentul in care vopseaua  este eliminate de pe par si aceasta face spuma veniti cu dusul cu apa si eliminati definitiv de pe par).

2. se aplica  STAYING.ALIVE pentru egalizarea porozitatii – tratamet leave in.

3.  se aplica apoi RE.STORE pe părul umed și pe scalp – tratament de curatare - samponați ușor timp de 2 minute, apoi clătiți bine.

4. la final se pulverizeaza din nou STAYING.ALIVE.

5. Se coafeza ca de obicei.

INGREDIENTELE CHEIE SI BENEFICIILE LOR

MIEREA - vitaminele și minerale din miere ajută părul sa rețina umiditatea, formand o barieră de protecție.

RODIA - antioxidantii amortizează efectele  radicalilor liberi asupra părului și  scalpului, inhibând enzimele care descompun colagenul.

UNTUL DE SHEA - conținutul crescut de acizi grași oferă hranirea necesara parului uscat sau  deteriorat de la rădăcini până la varfuri.

ULEIUL DE MACASE - este adesea utilizat în produsele cosmetice de înaltă calitate pentru îngrijirea pielii. Este extrem de bogat in antioxidanți eficienți ce oferă rezultate de lunga durată a culorilor.

ULEIUL DE COCOS - protejează scalpul în timpul procesului de colorare.

ALOE VERA – reface structura firului de păr, având cel puțin 75 nutrienți cunoscuți ce netezesc și hidratează părul și scalpul.

PANTENOLUL - proprietățile antiseptice calmează scalpul și ajută la hidratare și la netezirea cuticulei firului de par.

ULEI DE MIGDALE – hraneste si catifeleaza scalpul in timp ce Vitamina E ofera stralucire parului.

ULEI DIN SEMINȚE DE STRUGURI - conține acid linoleic hidratant și lecitină. Uleiul reglează nivelul pH-ului și menține  aciditatea naturală a pielii.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

{{unknown}}... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot