Prima gamă pentru păr de la Gliss care protejează împotriva prafului din aerul poluat

Poluarea este o realitate a zilelor noastre în multe orașe mari. Mai mult, poluarea din anumite zone urbane depășește de două ori nivelul considerat a fi sigur (*mai multe detalii, în link-ul de mai jos). Suntem conștienți de mult timp în ceea ce privește problemele cauzate pielii de poluanți precum praful și gazele de eșapament, dar mai puțin cunoscute sunt efectele negative pe care poluarea le are asupra părului. Poluanții și razele ultraviolete atacă podoaba capilară, lăsând scalpul uscat, iar părul vizibil subțiat și predispus la deteriorare. De aceea, Gliss lansează prima sa gamă împotriva prafului din aerul poluat pentru a proteja părul de unii factori externi din atmosferă.

Noua gamă inovativă și reparatoare cu efecte împotriva prafului din aerul poluat de la experții Gliss este realizată cu o formulă ultra-ușoară pe bază de extract de semințe de Moringa și serum cu keratină care ajută la crearea unui strat de protecție împotriva prafului din aerul poluat.

Semințele de Moringa, recoltate din planta Moringa (Moringa Oleifera), originară din nordul Indiei, sunt apreciate pentru proprietățile lor antioxidante, motiv pentru care sunt utilizate și pentru purificarea apei. Extractul de semințe de Moringa din formula unică de la Gliss Purify & Protect asigură proprietățile antioxidante necesare care protejează părul împotriva prafului din aerul poluat, în timp ce serumul cu keratină repară părul deteriorat existent și întărește fibra capilară, prevenind deteriorarea.

Fără siliconi și coloranți artificiali în formula sa, noua gamă Gliss Purify & Protect include toate produsele de care orice păr afectat în mod negativ de factorii urbani are nevoie:          

Șampon Gliss Purify & Protect 250 ml, 12,90 lei (preț maxim recomandat)

 •  purifică părul care a fost expus la praful din aerul poluat și repară părul deteriorat de radicalii liberi formați în atmosferă.

Balsam Gliss Purify & Protect 250 ml, 12,90 lei (preț maxim recomandat)

 • protejează părul împotriva prafului din aerul poluat, îl netezește pentru o pieptănare perfectă și repară părul afectat de radicalii liberi.

Folosite împreună, șamponul și balsamul asigură protecția necesară părului împotriva unor factori de stres prezenți în atmosferă. 

Cea mai recentă inovație de la Gliss se alătură colecțiilor existente pentru îngrijirea părului, inclusiv Gliss Ultimate Repair, care conține cheratină identică cu cea a firului de păr și reconstruiește structura sa, Gliss Oil Nutritive cu uleiuri prețioase care răsfață părul din interior, Gliss Supreme Length cu microlipide care repară părul lung, predispus deteriorării, și Gliss Fiber Therapy Omega Plex care ajută la repararea părului agresat termic si colorat.

Poți să-ți protejezi părul cu noua gamă Gliss Purify & Protect – în magazine din noiembrie.


Autor: BoncafeStyle

 1. ver cristina
  28-01-2019 15:19

  A devenit samponul meu preferat. Pe langa faptul ca imi face parul mult mai fin se si descalceste foarte usor. Mie mi-au aparut rezultatele dupa cca 2 saptamani de la prima spalare (imi spal parul odata la 2-3 zile)
 2. Baiceanu Ana-Maria
  16-01-2019 12:47

  Aceasta noua gama de la Gliss mi se pare extraordinara. Parul este intradevar protejat si curatat in profunzime si are un aspect ingrijit.
 3. Stancu Mihaela Diana
  20-12-2018 13:13

  Produsele mi se par geniale, fac parul mult mai moale si mult mai strălucitor
 4. Nico
  11-12-2018 18:32

  Este super bun, l-am folost doar la 2 spalari si deja parul este mult mai usor si mai stralucitor


Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

O toamnă plină de culori

   Calendaristic, toamna s-a instalat, chiar dacă vara se lasă cu greu alungată. Toamna înseamnă în primul rând culoare și cine nu iubeşte culorile toamnei? Înainte ca toate ramurile să devină go... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot