Performanță profesională pentru îngrijirea părului, cu noul Syoss

Păr strălucitor, mătăsos, sănătos și cu mult volum: cine nu își dorește așa ceva? Acel look pe care îl avem după o vizită la salon și pe care ni l-am dori în fiecare zi. Syoss vine în ajutorul femeilor care vor să aibă păr ca la salon în fiecare zi. Mai mult, brand-ul cunoscut pentru inovațiile în îngrijirea profesională a părului aduse în casele a milioane de femei din întreaga lume, vine astăzi pe piața din România cu o relansare a întregii game de îngrijire a părului.

Noi arome cuceritoare, inspirate din cultura japoneză, o nouă tehnologie având la bază un Complex de Amino Acizi, și noi ambalaje reciclabile, toate acestea completează promisiunea unei performanțe profesionale pe care SYOSS o respectă în cel mai mic detaliu.

Nou și totuși atât de experimentat. Așa s-ar defini relansarea gamei Syoss destinate îngrijirii părului, care pune accentul pe noi texturi și formule, ingrediente de top, substanțe active și un design atemporal, îmbrăcate în conceptul ”J-beauty”.

Brand-ul SYOSS a fost creat și dezvoltat în parteneriat cu experți în îngrijirea părului, styling și colorare în 1977 în Osaka, Japonia. În octombrie 2020, SYOSS revine la rădăcinile sale și îmbină tradiția cu știința. Ingredientele naturale derivate, inspirate din cultura asiatică, şi tehnologia AMINO COMPLEX ajută la menţinerea unui păr puternic şi sănătos. Ambalajul negru al produselor este realizat din materiale reciclate 98%*, confirmând performanța profesională a noului Syoss.

FORMULA

Noua formulă cu un amestec de aminoacizi, componente principale ale keratinei, asigură performanță și rezultate vizibile în îngrijirea părului. Keratina este o proteină fibroasă ce face parte din structura părului, potejându-l la exterior și păstrându-l hidratat la interior. Experții Syoss au combinat tehnologia Amino Complex cu peste 15  ingrediente naturale derivate, inspirate din cultura asiatică, diferite pentru fiecare gamă de produse din noul portofoliu pentru a răspunde nevoilor fiecărui consumator.

AMBALAJE

Noile ambalaje SYOSS au avut parte de 2 transformări importante: sunt complet negre și reciclabile, fiind, la rândul lor, realizate din materiale reciclate în proporție de 98%*. Materialul sticlelor negre a fost realizat cu un colorant inovator, fără carbon. Astfel,

sticlele negre mate sunt rapid de identificat și ușor de sortat în procesul reciclării. Pe lângă acest schimbări, SYOSS păstrează un design atemporal și minimalist, așa cum și-a obișnuit consumatorii.

AROME

SYOSS îmbină ingrediente specifice cu arome unice, pentru a  îmbogăți produsele de îngrijire a părului. Parfumuri atent selectate, cu ingrediente precum alge wakame, floare de ”Tsubaki”, lotus albastru, floare de cireș japonez, nufăr, proteină de soia, apă de arțar japonez, ulei din semințe de ceai, ginseng și iarba tigrului, reflectă originile brandului.    

ÎNGRIJIRE

Cele 3 game principale – REPAIR, VOLUME și COLOR – se adresează celor mai importante și comune nevoi ale consumatorilor. Prin oferta sa variată de produse, SYOSS oferă, de asemenea, soluții și pentru părul uscat și lipsit de vitalitate, subțire și fără volum, pentru părul casant, pentru cel suprasolicitat, pentru părul ondulat și creț, pentru părul deteriorat sau pentru podoaba capilară predispusă mătreții. Astfel, SYOSS acoperă nevoile pentru toate tipurile de păr și scalp, oferindu-le consumatorilor produsul perfect pentru necesitatea lor.

NOUTĂȚI

Noua gamă MOISTURE este ideală pentru îngrijirea părului uscat și lipsit de vitalitate. Înbogățită cu apă de arțar japonez Kaede, noua formulă inspirată din cultura asiatică ce stă la baza gamei MOISTURE, hidratează părul și conferă un efect anti-uscare de 48 de ore, oferă suplețe și strălucire, hrănind firul de păr fără a-l încărca.

KERATIN TAMING LOTION – tratament leave-in creat special pentru părul predispus ruperii. Datorită formulei sale cu lotus albastru, oferă supleţe și lasă părul rebel uşor de aranjat.

SYOSS Full Hair 5 Boost Serum este un nou produs din gama de îngrijire FULL HAIR 5, special dezvoltată pentru păr fin și fără volum. Acest serum leave-in stimulează activ rădăcinile și crește volumul în mod vizibil. Produsul conferă părului un aspect vizibil mai dens și mai plin.

Ambalaje de 750 ml

Tot la capitolul noutăți, Syoss lansează și varianta produselor de 750 ml, pentru Syoss Salonplex, Repair, Keratin, Volume și Renew7.

Prețuri recomandate pentru noutățile Syoss:

  • - Șampon Syoss Moisture – 20.79 lei
  • - Balsam Syoss Moisture – 20.79 lei
  • - Balsam Spray Syoss Moisture – 20.79 lei
  • - Syoss Tratament Moisture Jelly – 24.60 lei
  • - Syoss Tratament Keratin – 24.60 lei
  • - Syoss Tratament Full Hair 5 – 24.60 lei

Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Maria Nila lansează ECO THERAPY REVIVE, cea mai sustenabilă gamă de produse

Ca o modalitate de a îmbrățișa filozofia bazată pe frumusețea sustenabilă, Maria Nila face următorul pas către o lume mai prietenoasă cu lansarea unei noi game de îngrijire a părului în 3 pași

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot