Îngrijirea corectă a părului începe cu scalpul. KEVIN.MURPHY a lansat gama sustenabilă SCALP.SPA

KEVIN.MURPHY, cel mai sustenabil brand de îngrijire și stilizare a părului, a lansat o nouă gamă de produse ce targetează îngrijirea blândă și eficientă a scalpului. Acesta este primul pas pe care oricine ar trebui să îl facă pentru a obține un păr frumos și sănătos.

Respectând motto-ul brandului, Skincare for Your Hair, gama SCALP.SPA include două produse cu ingrediente naturale, SCALP. SPA SCRUB și SCALP.SPA WASH. Acestea combat problemele cu care multe persoane se confruntă: scalp iritat, gras, păr mat, acumulare de produs de hairstyling la nivelul pielii scalpului și se alătura produsului Maxi.Wash, realizând un trio imbatabil atunci când vine vorba de detoxifierea scalpului.

Astfel, înaintea pașilor standard de curățare și îngrijire a părului, este indicată aplicarea celor două noi produse KEVIN.MURPHY detoxofierea scalpului si a parului fiind primul pas pentru un scalp  sanatos si un par stralucitor. Produsele sunt special formulate pentru a putea fi utilizate pe orice tip de par.

► SCALP. SPA SCRUB

SCALP. SPA SCRUB conține un ingredient unic, Perlite, un derivat natural de rocă vulcanică, care exfoliază cu bândețe scalpul și rădăcina părului, protejându-le integritatea în același timp. Este sigur pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru părul colorat. Produsul curăță ușor, calmează și hidratează scalpul iritat, ajută la detoxifierea acestuia și reglează producția de sebum. Rezolvă astfel problemele asociate cu excesul sebum sau un scalp uscat, protejând în același timp integritatea scalpului și a părului.

SCALP.SPA WASH

Apoi se aplică SCALP.SPA WASH, o soluție calmantă post-scrub. Conține micelele ce atrag și dizolvă ușor impuritățile fără a sensibiliza pielea, în timp ce calmează, tonifiază și curăță. Împreună cu co-surfactanții derivați din uleiul de nucă de cocos ultra-hidratant ajută parul să crească sănătos. Este un pre-șampon special formulat, conceput cu extract de semințe de țelină si apă micelară, ce calmează și curăță scalpul și lasă părul curat și hidratat. Apa de trandafir ajută la reducerea iritației scalpului prin beneficiile sale de hidratare a pielii, obținându-se astfel un scalp curat, echilibrat și sănătos. Uleiul de nucă de cocos oferă o hidratare superioară/intensă pentru a combate și preveni deshidratarea părului și a scalpului. Poate fi utilizat in condiții de siguranță pentru toate tipurile de păr, inclusiv părul colorat, întrucât nu elimină culoarea.

După folosirea celor două noi produse KEVIN.MURPHY, din gama SCALP.SPA, procesul de îngrijire a părului continuă cu folosirea obișnuită a șamponului și a balsamului și a produselor de styling, având, de această dată certitudinea că pielea de la nivelul scalpului este corect îngrijită și protejată de factorii de agresiune externi.

Recomandam utilizarea gamei de hidratare  pentru un par normal, gama  plumping pentru un par subtire cu tendite de ingrasare ce are nevoie de volum sau gama Young Again, pentru par deteriorat, ce a trecut prin multe procese chimice si termice, un par imbatranit! Pentru parul blond se recomanda utilizarea produselor din gama Angel!

Produsele de haircare și hairstyling KEVIN.MURPHY sunt distribuite în România de Top Line și sunt disponibile în magazinele Top Line, pe www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line din țară.

Sustenabilitatea KEVIN.MURPHY

În procesul de producție, KEVIN.MURPHY utilizează micro-culturi, practici ecologice de cultivare sau tehnici ecologice de recoltare. Produsele KEVIN.MURPHY nu conțin sulfati, parabeni și sunt Cruelty Free – nefiind testate pe animale  (este printre puținele branduri de acest tip certificate PETA). KEVIN.MURPHY se implică în acțiuni de protejare a mediului înconjurător, chiar și a populațiilor indigene amenințate de dispariție.  

KEVIN.MURPHY respectă mediul înconjurător prin utilizarea ambalajelor reciclabile sau biodegradabile. Se folosesc ingrediente naturale din surse care sunt durabile și regenerabile și sunt recoltate utilizând metode care nu dăunează mediului.

Brandul australian este implicat activ și în programul de luptă împotriva schimbărilor climatice, inițiat de liderul Al Gore, brandul fiind ambasador oficial al proiectului, direcționând 20% din vânzările de produse care conțin aerosoli către proiectul CLIMATE REALITY pentru a susține efortul de a diminua amprenta carbonului la nivel internațional. 


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Maria Nila lansează ECO THERAPY REVIVE, cea mai sustenabilă gamă de produse

Ca o modalitate de a îmbrățișa filozofia bazată pe frumusețea sustenabilă, Maria Nila face următorul pas către o lume mai prietenoasă cu lansarea unei noi game de îngrijire a părului în 3 pași

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot