Londa Professional prezintă noutatea absolută privind serviciile de salon – noua pudră decolorantă Londa LIGHTPLEX și noul trend vibrant - BLONDE AMBITION

LIGHTPLEX de la LONDA PROFESSIONAL este cel mai inovator produs de colorare care aduce în prim-plan un serviciu de salon cu ajutorul căruia poți să reconstruiești legăturile din firul de păr, cu până la 97% mai puțin păr rupt. Acesta obține rezultate clare și curate de blond datorită tehnologiei ProPlex, care a fost creată să acționeze în 3 pași diferiți, pentru a maximiza forța de reconstrucție a acidului malic.      

            Tehnologia avansată LIGHTPLEX, combinată cu tehnicile echipei globale de Directori Creativi Londa Professional a condus la crearea trendului vibrant BLONDE AMBITION.

            Este timpul să trăiești, să iubești și să te pui în valoare cu BLONDE AMBITION!

O colecție care mixează diferite stiluri prin intermediul unor tehnici speciale. Rezultatul este o gamă largă de blonduri personalizate, create să pună în valoare și să facă unică orice femeie.

            De la blonduri aprinse, la atingeri de blond care luminează și dăruiesc personalitate look-ului, la blondurile fără limită care dezvăluie un efect ultra chic.

            Cea mai îndrăzneață dorință pentru părul blond este Icy Blonde, blondul rece, platinat care se potrivește perfect cu tenul în nuanțe deschise.

            Cu ajutorul colecției Blonde Ambition, Londa Professional oferă variante nelimitate de servicii de colorare, pentru a oferi părului culori vibrante: de la mentă la coral, opal sau roz, pasteluri în nuanțe spectaculoase, ușor de purtat; toate acestea pentru a putea fi în centrul atenției.

Serviciul LIGHTPLEX: 3 pași către blonduri nelimitate

Pasul nr.1 – Pudră decolorantă pentru rezultate clare și curate de blond, care deschide părul cu până la 7 trepte. Ideală pentru toate tehnicile de aplicare.

Pasul nr.2 – Tratament In-Salon. Întărește structura părului după tratamentele chimice și reduce deteriorarea acestuia. Acest produs se aplică de la rădăcină spre vârfuri și se lasă să actioneze 10 minute, până la 20 de minute pentru părul extrem de deteriorat.

Pasul nr.3 – Mască pentru acasă. Continuă să întărească structura firului de păr după tratarea chimică. Se folosește o dată pe săptămână.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Din suflet, pentru sufletul lui Moş Crăciun

Text trimis de Andra Petcu, locul I la concursul Boncafe "Scrisoare pentru Moş Crăciun" Îţi scriu astăzi aşa cum n-am făcut-o niciodată. Şi nu pentru că n-aş fi crezut în tine, ci pentru că mai mer... Citeste tot

la peste 40 ...inca mai cred....

Am crezut mereu intr-o iubire totala , o iubire egala care sa creasca si sa  ne creasca pe amindoi ; am crezut  intr-o iubire care  ne innobileaza si  ne implineste vietile –cu  zile de gratie si ...Citeste tot

5 sfaturi esențiale de îngrijire a pielii iarna

Se spune că pentru a aprecia frumusețea unui fulg de nea este necesar să înfrunți frigul. Iarna are propriul farmec, însă pe cât de frumos este acest anotimp, pe atât de mult poate deteriora frumu... Citeste tot

Ce fel de babă vreau să fiu

 

Optimistă cum mă ştiţi, în ultima vreme mă gândesc foarte des la bătrâneţe şi la moarte, ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Femeia copil

Pe drumul spre casa ma gandeam la ea. O fata firava cu umeri subtiri si cu statura unui prunc. Femeia-copil. Aceea pe care ai crede ca barbatul de langa ea simte nevoia s-o protejeze. Femeia aceea a c...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot