Eternul blond

Forever blonde. Forever you! Ei, dacă ești blondă sau dacă visezi să fii, te sprijinim. Și îți spunem drept ca e ceva, un ”nu știu ce”, o magie cu această culoare pe păr pe care nimeni nu o poate explica. Un farmec. O atracție fenomenală. Orice femeie a fost sau va fi la un moment dat blondă. Această nuanță de păr este și va fi mereu în vogă.

”Blondul a fost mereu reinventat și recreat odatā cu apariția noilor nuanțe și tente de blonduri”, aperciază Lucian Busuioc, Wella Professionals International Top Artist! ”Blondurile șterse, calde, nedefinite, de acum câțiva ani nu mai sunt pe val. Azi, ne-am îndrăgostit de tonalități mai saturate, mai profunde din punct de vedere pigmentar. Azi, alegem blondurile care care stau mult mai bine pe pār si care dau o notā modernā si contemporanā zilelor noastre!”, adaugă stilistul.

Blondul perfect

Și totuși, există nuanța ideală de blond? Culoare perfecta, care să pună în valoare orice tip de femeie? Răspunsul e direct și simplu. DA. ”Blond bej. Acesta poate fi mai cald sau mai rece în funcție de culoarea pielii și a ochilor. Femeia care mizează pe un blond bej nu dă greș niciodată! Ba dimpotrivă! Poate spune că a găsit lookul perfect”, punctează Lucian Busuioc.

Look-uri și trucuri pe blond

Blondele pot să se confrunte cu mai multe probleme ale părului și scalpului, cu o cădere mai abitiră a podoabei capilare. Există soluții? Desigur. Mereu și oricând.

”Iluzia opticā de un pār mai des și mai bogat se obține din culoare, atunci când pe partea parietalā (contur), stilistul aplică o tonalitate mai închisā sau mai intensā pentru a crea densitate și profunzime părului. Dacā vorbim de tunsoare, se recomandā ca pārul sā fie tuns cât mai drept, în linie pentru a da un aspect cât mai plin!"

Poartă-ți blondul cu mândrie!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Ieftin și bun de pe Notino

După cum știm, NOTINO este raiul parfumurilor și al celor mai căutate produse cosmetice. Găsim pe site, dar și în magazine tot ce ne dorim în materie de frumusețe, cele mai căutate branduri, unele... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot