De ce să mergi în decembrie la salon?

Dacă e decembrie, atunci e luna cadourilor, e luna în care te răsfeți și te lași răsfățată. Și cum ai putea defini mai bine răsfățul, dacă nu prin grija și atenția alocate propriului corp.

Salonul de înfrumusețare este locul ideal pentru tot ceea ce înseamnă wellness, perfecțiune și tratamente, iar luna decembrie e luna cea mai bună să mergi la salon. De ce spunem asta?

Deși contextul actual nu îți permite să mai participi la petreceri ca altădată,  asta nu înseamnă că nu trebuie să te aranjezi și să te menții frumoasă. În primul rând, tot ceea ce faci, trebuie să faci pentru tine și pentru starea ta de bine.

Totodată, nu uita: în decembrie ai parte de tot felul de promoții din partea saloanelor, de care poți profita din plin. De exemplu, la El Studio primești în perioda sărbătorilor un voucher în valoare de 50 de lei pentru orice serviciu efectuat în salon. El poate fi folosit pe tot parcursul lunii ianuarie, pentru servicii de înfrumusețare în valoare de minimum 200 de lei. Sună bine, nu-i așa?

În plus, e potrivit să mergi în decembrie la salon și pentru că, vremea rece poate aduce cu sine și câteva inconveniente. Astfel că, nevoile tenului și ale părului sunt mult mai mari iarna. În acest anotimp, atât tenul, cât și părul trebuie hidratate intens. De fapt, mersul la salon aduce și câteva beneficii vieții noastre de zi cu zi. Fie că este vorba despre o simplă tunsoare, de tratamente de păr, o manichiură sau un masaj, vorbim despre un moment pentru a fi tu cu tine, un lucru extrem de benefic și necesar pentru fiecare dintre noi.

Ai auzit vreodată de cineva care s-a dus la coafor doar ca să-i fie spălat părul? Dacă răspunsul este pozitiv, motivul constă în faptul că specialiștii de la salon ne acordă atenția de care avem nevoie și ne oferă relaxarea pe care am căutat-o ​​atât de mult. Relaxare pe care altfel o găsim cu greu în luna decembrie, o lună atât de încărcată și obositoare.

Mai mult, dincolo de beneficiile estetice, a merge la salon este un cadou pentru noi însene, care ne îmbunătățește starea de spirit. A-ți face timp să te răsfeți este întotdeauna util pentru respectul de sine și un moment antistres. Așadar, răsfață-te cu o tunsoare sau cu un tratament de înfrumusețare. Este o modalitate rapidă de a simți că renaști și că ești din nou plină de energie. De aceea, alegi să mergi la salon pentru că: ai grijă de tine, îți acorzi un moment de relaxare, cauți sfaturile potrivite pentru a te simți frumoasă și apreciată.

Există nenumărate motive care împing o femeie să meargă la un salon de înfrumusețare. Nu în ultimul rând, îți oferă posibilitatea de a te simți răsfățată într-un mediu protejat, în care un specialist are grijă exclusiv de tine, oferindu-ți un moment de bucurie. De aceea, atenția acordată de un profesionist este întotdeauna preferabilă.

Așadar, nu mai sta pe gânduri: vino la El Studio! Abia așteptăm să te răsfățăm cu cele mai bune servicii! Și pentru ca toate lucrurile să funcționeze cât mai bine, ține cont de următoarele sfaturi:

  • - Nu uita sa te programezi din timp pentru perioada 22 – 31 Decembrie pentru serviciile de manichiura, coafor sau cosmetica;

  • - Pentru serviciul de vopsit iti recomandam sa ajungi la salon inainte de 22 Decembrie. În apropierea Sărbătorilor de iarnă, solicitările pentru serviciile de coafor sunt foarte mari, astfel că e posbil să găsești mai greu un loc liber.

  • - Când alegi să-ți faci un tratament cosmetic, îți recomandăm să-l faci cu 3-4 zile înaintea unui eveniment important, pentru că atunci, efectele vor fi mai vizibile.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Maria Nila lansează ECO THERAPY REVIVE, cea mai sustenabilă gamă de produse

Ca o modalitate de a îmbrățișa filozofia bazată pe frumusețea sustenabilă, Maria Nila face următorul pas către o lume mai prietenoasă cu lansarea unei noi game de îngrijire a părului în 3 pași

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot