TOP LINE a lansat LIFT SUMMUM GUINOT, cel mai nou tratament de fermitate pentru față, gât și decolteu

Top Line a lansat cel mai nou tratament profesional de lifting nonchirurgical – LIFT SUMMUM GUINOT, în cadrul unui eveniment la care au participat Cynthia Lambert, International Educational Manager Guinot, vedete, reprezentanți mass-media, bloggeri și influenceri.

Adelina Pestrițu, Lili Sandu, Ileana Badiu, Sonia Argint Ionescu, Ellie White, Ela Crăciun, Albertina Ionescu, Andreea Perju, Adina Halas s-au numărat printre persoanele publice care au aflat în premieră detalii despre eficiența extraordinară a noului tratament GUINOT, care ofera fermitate și netezește pielea de pe față, gât și decolteu.

Gatul și decolteul sunt zone adesea neglijate de multe persoane în cadrul tratamentelor de hidratare sau anti-aging. De cele mai multe ori, alte tratamente nu se concentreaza pe aceste zone, chiar dacă ele sunt adesea primele care prezintă semne vizibile de îmbătrânire. Din cauza înaintării în vârstă și a oboselii, fibrele de colagen se deteriorează și se observă o reducere a microcirculației și a hidratării.

Noul tratament de lifting de la GUINOT, a cărui ședință în salon durează 50 de minute, oferă fermitate și netezește pielea de pe față, gât și decolteu prin mai mulți pași:

  • • Specialistul din salon realizează mișcări speciale de lifting/fermitate pentru fiecare zonă: față, gât și decolteu

  • • Umplerea/ștergerea ridurilor și a liniilor din jurul ochilor

  • • Mască specială pentru fermitate, din material nețesut, aplicată pe față

  • • Cremă-mască de fermitate pentru decolteu.crema-masca de fermitate: pentru decolteu.

PAȘII TRATAMENTULUI

► Pasul 1. Dublă exfoliere cu gel exfoliant, printr-o combinație de acțiuni mecanice și enzimatice, ce are rolul de a îndepărta celulele moarte ale pielii și pentru a netezi pielea. Gelul conține extract de papaya si acizi din fructe, ce accelerează procesul de regenerare celulară.

► Pasul 2. Masaj cu serum de masaj pentru fermitate. Oferă fermitate pielii și redefinește conturul facial. Serumul conține extractul Alaria Esculenta Seaweed, ce inhibă degradarea colagenului și a elastinei și sporește sinteza acidului hialuronic pentru a ajuta pielea să rămână fermă și suplă și pentru a preveni apariția ridurilor. Pentru acest tratament, au fost gândite mișcări speciale de masaj, în funcție de fiecare zonă: gât, față și decolteu.

► Pasul 3. Aplicarea unui serum anti-rid, filler/eraser pentru față, pe bază de acid hialuronic. Când sunt înglobate în canelurile ridurilor, filllerele rehidratează și umplu ridurile.

► Pasul 4. Aplicarea măștii faciale Lift Summum, pentru fermitate facială. Au efect de lifting al trăsăturilor feței și redă strălucirea. Redefinește conturul feței și are efect de lifting imediat. Are la baza complexul dynalift și biotechnologic. Acestea netezesc trăsăturile faciale și combat relaxarea cutanată prin formarea unui film care oferă efect de lifting, iar vitamina C este stabilizată, redând strălucirea pielii.

► Pasul 5. Aplicarea măștii Lift Summum pentru decolteu. Oferă fermitate și netezeștea pielea de pe gât și decolteu. Conține extract din scoarță de mahon, ce stimulează sinteza colagenului XVIII, o moleculă de ancorare găsită în toate straturile pielii, îmbunătățind astfel elasticitatea și tonusul pielii și ajutând la contracararea slăbirii.

Durata tratamentului: 50 minute

Tratamentul este disponibil în Centrele Silhouette din București și în saloanele partenere Top Line.

Oferta specială de lansare în Centrele Silhouette (www.silhouette.ro):  

Cura de 4 tratamente LIFT SUMMUM GUINOT + CADOU o cremă de noapte NIGHT LOGIC GUINOT = 1255 lei (preț redus de la 2 052 lei).


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Angel by Thierry Mugler, un parfum etern și misterios

Thierry Mugler este unul dintre cele mai cunoscute branduri din întreaga lume, iar Angel este parfumul-etalon al anilor ’90, primul care l-a consacrat și care continuă să uimească prin fascinația ... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot