Câștigă premii cool cu B.U. in Action Zero%!

Gata cu urmele de deodorant pe hainele tale preferate, pentru că noile deodorante B.U. in Action Zero% sunt concepute pentru a avea grijă de tine, de pielea ta și de hainele tale. În plus, noua formulă este concepută cu 0% săruri minerale, 0% alcool și 0% clorhidrat de aluminiu.

Pentru ca tu să te simți confortabil, poți alege Invisible Deodorant, cu capsule parfumate care se activează la contactul cu transpirația pentru a întări sentimentul de prospețime.

Sau poți opta pentru Roll On, conceput cu Malodor Control Neofresh Technology, ce are grijă de starea ta naturală de prospețime, până la 48 de ore.

Fii fără grijă, pentru că le vei putea folosi chiar și după epilare. Acestea calmează și netezesc pielea, iar tu te vei simți gata de acțiune. În plus, sunt concepute pentru a nu lăsa urme albe pe piele sau pe haine, chiar și atunci când te îmbraci imediat după aplicare.

Ce e și mai important? Formula Protecție & Îngrijire a deodorantelor B.U. in Action Zero% mențin flora naturală a pielii. Astfel, acestea împiedică dezvoltarea și proliferarea bacteriilor nocive, în timp ce bacteriile bune sunt protejate.

Câștigă premii cool cu B.U. in Action Zero%

Surprizele nu se opresc aici! B.U. in Action Zero% te premiază în mod amuzant și creativ.

Te așteptăm pe cubuesticastigatoare.ro să jucăm X și 0%, iar tu poți câștiga unul dintre premiile săptămânale - adică accesorii utile pentru sport și produse B.U. in Action Zero% sau chiar marele premiu: o bicicletă MTB DHS.

Trăiește vara în ritmul tău și fii fresh, pentru că B.U. In Action Zero% este deodorantul în care poți avea încredere!


Autor: BoncafestyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Ieftin și bun de pe Notino

După cum știm, NOTINO este raiul parfumurilor și al celor mai căutate produse cosmetice. Găsim pe site, dar și în magazine tot ce ne dorim în materie de frumusețe, cele mai căutate branduri, unele... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot