Viitorii studenți, la un click distanță de universitățile din România la primul târg educațional online

Între 25-27 iunie 2020 va avea loc prima ediție a HE.RO Virtual Exhibition - expoziție educațională ce reunește, în mediul online, universitățile și educatorii din România cu tinerii dornici să se dezvolte personal și profesional. Accesul vizitatorilor în platforma online este gratuit și se face prin înregistrare aici, pe www.vefromania.com. După 27 iunie, platforma rămâne deschisă pentru comunicare între studenți și universități timp de două săptămâni.

În cadrul expoziției virtuale, universități din toate marile orașe ale țării, printre care - Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, Universitatea Națională de Arte București, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, American Hotel Academy și altele - vor avea standuri unde își vor prezenta ofertele educaționale pentru programe de licență, masterat și doctorat. În plus, tinerii pot primi informații despre viața de student, opțiunile de cazare și programele de voluntariat direct de la reprezentanți ai asociațiilor studențești.

Târgul reunește și companii de consultanță educațională care-i pot îndruma pe vizitatori în alegerea celor mai potrivite programe, educatori care oferă o varietate de cursuri și specializări și companii ce își prezintă oportunitățile de internship și carieră.

"Schimbul de energie ce se realizează în interacțiunea față în față dintre oameni nu poate fi comparat sau înlocuit. Însă nevoia de schimbare și adaptare la noile condiții sociale ne-a inspirat să creăm primul târg educațional virtual ce adună exclusiv universități și educatori din țara noastră. HE.RO Virtual Exhibition are avantajul de a pune la dispoziția vizitatorilor sute de programe educaționale din zeci de domenii de studiu, accesibile cu un singur click - fără bariere materiale, de timp sau spațiu", a declarat Sorina Enăchiuc, Director Executiv, High Edu Consulting.

Ofertele de studii din cadrul evenimentului acoperă toate tipurile de specializări și sunt disponibile în limba maternă sau în limbi străine.

"Odată cu participarea noastră la numeroase conferințe și târguri educaționale internaționale, am constatat lipsa expunerii și promovării programelor universităților din România. Ne dorim ca HE.RO Virtual Exhibition să contribuie la un învățământ mai aplicat și mai conectat cu piața globală a muncii și să aibă un ecou și în rândul mediului de business pentru a sprijini, pe viitor, mai multe programe academice", a adăugat Nona Colfescu, Business Development Manager, High Edu Consulting.

Pe parcursul celor trei zile de sesiune LIVE sunt așteptați peste 10.000 de participanți, printre care: potențiali studenți români, persoane care își doresc să-și extindă aria de cunoaștere prin intermediul unor cursuri noi, dar și potențiali studenți străini, care doresc să studieze în România. Toți vor avea acces gratuit la workshop-uri, webinarii sau la consiliere educațională și de orientare în carieră.

Accesul în cadrul târgului se realizează rapid, de pe orice dispozitiv și de oriunde, singura condiție fiind accesul la Internet. Comunicarea cu reprezentanții standurilor se va realiza extrem de ușor, pe chat sau față în față, prin intermediul apelului video.

Aceasta este prima sesiune LIVE a HE.RO Virtual Exhibition, cea de-a doua fiind programată pentru zilele de 4 și 5 septembrie 2020. După fiecare sesiune, platforma rămâne deschisă timp de două săptămâni.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

{{unknown}}... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot