Show de modă şi muzică sub semnătura Claudia Rawlings şi Nico

Ieri, 7 martie 2016, moda s-a împletit spectaculos cu muzica într-un cadru inedit, la Aeroportul Henri Coandă, unde creatoarea de modă Claudia Rawlings şi-a prezentat colecţia – un omagiu adus primăverii şi feminităţii. La concertul susţinut în încheierea prezentării de modă, Nico a strălucit într-o spectaculoasă rochie black&gold, creaţie Claudia Rawlings.

Susţinut la Terminalul Plecări al Aeroportului Henri Coandă, show-ul  a fost, practic, o invitaţie într-o călătorie specială, cu destinaţia “modă şi creativitate românească”. O incursiune în lumea frumuseţii şi a sensibilităţii, la care au luat parte vedete, jurnaliste, bloggeriţe, influencers din lumea fashion and beauty, iubitoare de frumos , celebrând astfel Femeia chiar de Ziua ei.

Prezentarea de modă a creatoarei Claudia Rawlings din cadrul evenimentului Airport Design Week” a adus laolaltă cele mai reprezentative si mai spectaculoase creaţii vestimentare ale designerului.

Iar momentul a culminat cu concertul lui Nico, artista care a încântat auditoriul cu vocea sa superbă, pusă în valoare de noua ei melodie, “În locul tău”, ca şi de hitul internaţional “Come Fly with Me”, o melodie tematică pentru acest show de modă.

Nico a strălucit pe scenă într-o rochie din  jerse de mătase şi mătase creponată, cu pliseuri foarte fine şi un corset spectaculos.

“Claudia Rawlings mi-a creat ţinuta plecând de la personalitatea mea. Ştie că îmi place să îmi pun în valoare pe scenă şi o latură rock & edgy. Aşa că a transpus perfect această latură a mea în combinaţia de negru şi auriu închis din rochia pe care am purtat-o la concert, în cadrul prezentării de astăzi.”,  a declarat Nico.

Artista a început încă din vară să poarte rochiile speciale Claudia Rawlings - cea care îi creează ţinutele personalizate pentru scenă fiind, pe lângă designer, şi stilistă.

De altfel, şi dansatoarele ei au evoluat  în cadrul show-ului de ieri purtând tot rochii semnate Claudia Rawlings.

Ca un tribut adus feminităţii şi primăverii celebrate la început de martie, colecţia prezentată de creatoarea de modă Claudia Rawlings a fost o revelaţie aflată sub semnul “Woodland Fairytale”.

“Prin aceste creaţii am vrut să transmit poveşti romantice din tărâmuri de basm, inspirate de Zânele lui Botticelli şi spuse în culorile primăvăratice şi în limbajul florilor”, mărturiseşte designer-ul Claudia Rawlings, creatoarea brandului.

Catwalk-ul a fost invadat pentru câteva minute de rochii din mătase cu imprimeu floral (un design creaţie proprie, cu irisi şi orhidee), dublat de aplicatiile foarte fine de flori, frunze de iederă şi fluturaşi din matase, realizate în tehnica 3D.

Au fost admirate şi aplaudate la scenă deschisă şi rochia-statement cu trenă, realizată din pene de păun şi accesorizată cu pene de păun şi de raţă mallard, ca şi rochia X-Ray Slide, extravagantă, realizată din bucăţi de film de radiografie.

Echipa de make-up artisti SLA Paris Romania a asigurat machiajul spectaculos al frumoaselor modele de la ICAN Model Management. Iar ţinutele au fost acompaniate de accesorii florale - coroniţe cu irişi si orhidee realizate de The Flower Story. Ele au reprezentat piesele delicate şi primăvăratice care au încununat, la propriu şi la figurat, mesajul plin de feminitate al întregii colecţii semnate Claudia Rawlings.


Autor: Boncafe StyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Wonder Christmas Gifts

Nu mai este mult timp până când sub brad, vom putea găsi darurile la care am visat. Femeile, dar și bărbații adoră lumea fascinantă a frumuseții! Oferiți-le ceea ce-și doresc!

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot