ParkLake găzduiește o nouă călătorie culinară: Street Food in the Park

ParkLake Shopping Center găzduiește a doua ediție Street Food in the Park dedicată iubitorilor de gastronomie, între 13 și 15 octombrie, ieșirea spre parcul Titan. Festivalul va oferi vizitatorilor o varietate de produse culinare, concerte cu muzică live și multe suprize, toate pregătite special pentru a celebra o adevărată sărbătoare a street food-ului.

Organizat de ParkLake Shopping Center, în colaborare cu Gourmet Entertainment, festivalul va reuni cei mai recunoscuți vendori, care vor întâmpina gurmanzii cu o varietate de preparate culinare, de la burgeri delicioși și plăcinte, până la clătite și alte delicatese. Responsabili cu deliciile culinare vor fi: BeanZ Café, Betty Ice, Big John Foodtruck, Burger Peter, Crepes Charmees, Delicii pe Roți, La Finca Alioli, Meat Busters, Plăcinte Boierești, Say Cheese Food Truck, Steakaway, Switchmorn, Za German - WurstWagen.

Gurmanzii prezenți la Street Food in the Park – ediția de toamnă, se vor bucura de un mix de experiență culinară și distracție în mijlocul naturii.

Evenimentul va fi completat și de concerte live susținute de The Motans (vineri, 13 octombrie), Golan (sâmbătă, 14 octombrie) și Culese din Cartier Showcase (duminică, 15 octombrie), începând cu ora 19:00.

Pe lângă varietatea de preparate, muzica bună și atmosfera de sărbătoare, Street Food in the Park își întâmpină vizitatorii cu zone de relaxare amenajate atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Street Food in the Park ediția de toamnă– , se va desfășura în weekend-ul 13-15 octombrie, în intervalul orar 12:00 – 23:00, organizat cu sprijinul partenerilor Carrefour, ProFM, Pepsi Cola și Timișoreana, iar accesul este gratuit.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

5 produse din bagajul meu de vacanţă

Luna august reprezintă pentru mulţi dintre noi vacanţă, relaxare, reîncărcarea bateriilor pentru încă un an! Şi eu deja visez şi abia aştept să plec! Care este primul lucru la care vă gândiţi când... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot