În culisele celei de-a treia ediții a expozitței The Wedding Gallery

Trendsetters, jurnalisti, bloggeri si oameni de opinie si-au dat intalnire vineri, dupa amiaza, in Concept Store-ul Florariei Iris din Calea Mosilor 34, cu ocazia deschiderii expozitiei The Wedding Gallery.

Expozitia, aflata la a treia editie, s-a bucurat de un real succes si a fost gandita si conceputa ca un spectacol floral care sa contureze trendurile anului viitor in materie de flori si aranjamente florale, atat pentru nunti, cat si pentru alte evenimente corporate sau private.

Mai mult de atat, expozitia in sine a oferit foarte multa emotie si a reprezentat o experienta memorabila pentru persoanele pasionate de flori si de frumos, si nu numai.

The Wedding Gallery permite publicului larg sa aiba contact atat cu propunerile in materie de flori si aranjamente florale, cat si accesul la sfaturile unor floristi reputati in acest domeniu.

Anul acesta principala atractie a fost biserica Sfantul Gheorghe vechi, care a fost decorata in viziunea artistului Nicu Bocancea intr-o maniera simpla, dar fermecatoare.

“Am indraznit sa depasim granitele anilor trecuti si sa propunem o altfel de abordare, deoarece alegerea bisericii pentru o cununie religioasa sau un botez reprezinta un detaliu foarte important”, declara Nicu Bocancea.

Nicu Bocancea, designer-ul florist al Florariei Iris, reprezinta Romania in topul profesionistilor din domeniu, castigand numai in ultimele luni doua premii prestigioase:

- Bornzul, la cea mai mare competitie floristica din Asia, Singapore Garden Festival, la care au participat 13 designeri floristi din intreaga lume. Japonia, Canada, Azerbaijan, Franta, Coreea, Singapore, Cehia, Austria si Romania si-au etalat talentul si conceptele floristice pentru a-i cuceri pe jurati si pentru a urca pe mult-ravnitul podium.

- Medalia de Argint in cadrul competitiei World Garden Flower Show 2018, in Japonia.

Business-ul Iris a ajuns in prezent la 11 unitati, toate in Bucuresti, iar in urma cu trei ani s-a deschis si primul atelier Concept Store Iris, unde gazduim diverse evenimente. De asemenea, lucram la o noua fata a magazinului online www.florariairis.ro, care va avea livrare nationala, dar si internationala, si pe care care il vom inaugura foarte curand. Pe termen mediu, dar si lung ne dorim o crestere a business-ului organica si extinderea depozitului logistic. In mai putin de doi ani, Floraria Iris va aniversa 50 de ani de existenta si asta nu face decat sa ne bucure si sa ne motiveze sa ne autodepasim cu fiecare an ce trece”, spune Cosmin Avramita, General Manager Floraria Iris.

Despre Floraria Iris

Floraria Iris, cea mai longeviva florarie din Romania, activeaza din 1970. Astazi, business-ul inseamna 11 florarii in Bucuresti, un magazin online, dar si un atelier de creatie, considerat a fi unul dintre cele mai bune la nivel european in materie de floristica.

Am crescut zi de zi, trecand de la simple buchete, la aranjamente florale realmente de poveste; mirese si miri, sarbatoriti, reprezentanti ai unor renumite companii, reprezentati ai Casei Regale, toti ne-au trecut pragul cu emotie si bucurie. Pentru clientii nostri am invatat tot mai mult, de multe ori din greseli, si am luptat mereu sa ne perfectionam.

Am investit in cunoastere, in arta frumosului si am dat frau liber creativitatii. In scurt timp au aparut si roadele: premii notabile la Concursuri Nationale si Internationale de Arta Florala si un profesor international in floristica, Nicu Bocancea.

[...] Si istoria se scrie in continuare, obiectivul este de a creste aceasta afacere pentru a treia generatie”, sunt cuvintele doamnei Lidia Avramita, inima Florariei Iris.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

O toamnă plină de culori

   Calendaristic, toamna s-a instalat, chiar dacă vara se lasă cu greu alungată. Toamna înseamnă în primul rând culoare și cine nu iubeşte culorile toamnei? Înainte ca toate ramurile să devină go... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot