Grădina Şevaletelor şi-a deschis porţile pentru copiii de toate vârstele

Odată cu deschiderea Grădinii Şevaletelor, copiii din Bucureşti au un spaţiu creativ şi armonios pentru activităţi extraşcolare. Situată pe Strada Sfânta Ecaterina nr. 11, în zona Unirea, Grădina Şevaletelor îi întâmpină pe toți copiii dornici de distracţie să se bucure de frumusețile artelor, cu o întreagă experiență bazată pe atmosferă de familie, armonie, precum și pe servicii de cea mai bună calitate.

“Suntem încântați că am realizat un proiect la care visam de foarte mult timp atât pentru fetiţele noastre cât şi pentru ceilalţi copii care vor să îşi petreacă timpul liber alături de prieteni. Este o dinamică extraordinară aici la Grădina Şevaletelor. Era nevoie de un loc special care să ofere copiilor şi adulţilor care vor să experiementeze ceva diferit - o lume întreagă sub un singur acoperiș. O parte din program îl dedicăm copiilor care vin la cursurile de pictură, dans, zumba, taekwondo, canto, actorie, șah, engleză, chineză sau gimnastică ritmică, iar celălalt, pentru petreceri private”, a declarat Raluca Petrică, Manager Grădina Şevaletelor.

Acest nou sanctuar, situat în cel mai vibrant loc din București, va fi locuința “copilului modern”. Acest lucru înseamnă că Grădina Şevaletelor oferă un concept și o ambianță care pun în valoare visele copiilor nostri raportate la aşteptările pe care societatea le are de la ei. Cu un design realizat de artistul Alexandru Anghel, inspirat din diverse culturi și curente artistice, Grădina Şevaletelor îi oferă copilului o experiență originală.

Cursurile se desfăşoară după orele de şcoală şi în weekend iar părinţii pot să aleagă să se implice activ sau să se relaxeze în grădină. Echipa de profesori a fost atent selectată pentru a-i susţine pe cursanţii noştri să îşi descopere talentele şi să exceleze în tot ceea ce aleg să facă.

Dintre profesori amintim pe Elena Niciu care va susţine atelierul de canto. Elena este absolventă a Universităţii Naționale de Muzică București şi face parte din Petre Geambașu Show Band de peste 7 ani. Printre emisiunile la care s-a remarcat prin talent și frumusețe au fost ”Vocea României” și ”Dansez pentru tine”.

La atelierul de pictură Alexandru Anghel îi va îndruma pe copii să îşi exprime imaginaţia şi emoţiile. Alexandru este absolvent al Universității Naționale de Arte din București şi într-o manieră jucăuşă va familiariza copiii cu noţiuni introductive despre desen şi pictură.

La Grădina Şevaletelor cei mici vor învăţa şi spiritul de fair-play, gândirea pozitivă şi spiritul de echipă. Cătalin Cârmaciu îi va îndruma pe copii să îşi dea frâu liber imaginației pe cele 64 de pătrățele de pe tabla de şah. Cătalin Cârmaciu a făcut parte între 1993 și 2000 din Lotul Național de Juniori al României, în 2002 reușind calificarea în finala țării la seniori. A jucat în numeroase competiții naționale și internaționale. În 2006 a obținut titlul de Maestru Internațional. Din 2010 are titlul de antrenor de şah, acreditat de Federaţia Română de Şah.

La cursul de actorie copiii vor fi introduşi în lumea fascinantă a teatrului de Alecsandra Timofte. Alecsandra a făcut parte din producţiile Serviciul Român de Comedie, Happy Show, Spitalul de demență, Lecții de Viață și din multe alte piese de teatru sau show-uri de improvizație. Alecsandra face parte şi din proiectul Littleimpro, primul spectacol atelier de teatru de improvizatie din Romania, cu si pentru copii. Aparent în joacă, copiii vor fi motivaţi să interacţioneze în grup, să lucreze în echipă, să fie empatici şi solidari.

Cei care doresc să se bucure de un eveniment ieşit dn tipare o pot face tot la Grădina Şevaletelor, un loc convivial ce va oferă un spaţiu interior încăpător, acces la bucătărie şi grătar dar şi o grădină originală cu spaţii de joacă pentru copii.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Colecția de parfumuri Diana Vreeland s-a lansat la Elysée și miroase uimitor

Lansarea colecției de parfumuri Diana Vreeland la București a fost un eveniment exclusivist, rafinat și elegant, aidoma personalitatății magice a celei care a inspirit-o, cea care putea să vadă lu... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot