Două rețete cu cafea sugerate de specialiștii Lavazza Training Center din Torino pentru a te răcori în zilele călduroase

Din 1895, cuvântul Lavazza este reprezentativ pentru cafeaua italiană, iar în ultimii 120 de ani compania a contribuit la răspândirea culturii cafelei la nivel global. Mai mult decât atât, de-a lungul anilor, din dorința de a le oferi consumatorilor din toată lumea calitatea și gustul pe care și-l doresc, Lavazza a dezvoltat și prezentat diverse preparate cu cafea.

Astăzi, peste tot în lume, fiecare dimineață începe cu o cafea. Cu peste 27 de miliarde de cești de cafea consumate la nivel mondial în fiecare an, Lavazza le este aproape iubitorilor de cafea nu numai la începutul fiecărei zi, dar și pe parcursul ei. Datorită stării de bine pe care o oferă și a varietății de arome disponibile, cafeaua a devenit un răsfăț, o plăcere ce poate fi savurată în orice moment al zilei și în diverse forme.

Astfel, zilele călduroase reprezintă prilejul perfect pentru a încerca unele dintre cele mai recente descoperiri în materie de băuturi cu cafea ale specialiștilor Lavazza Training Center: două rețete noi de „coffeetail”-uri, cu arome originale care se îmbină perfect cu aroma cafelei autentice italiene, ideale pentru serile călduroase de vară și pentru a impresiona musafirii.

► Red Berry

Ingrediente:

  • - Gheață zdrobită

  • - Suc de căpșuni

  • - Espresso cu Lavazza Qualità Rossa

  • - Zmeură proaspătă

  • - Cuburi de gheață

Mod de preparare:

  • - Așezați gheață zdrobită, 50 ml suc de căpșuni și 75 ml Lavazza Espresso Qualità Rossa într-un shaker și amestecați puternic.

  • - Puneți 3-4 cuburi de gheață într-un pahar și turnați băutura din shaker deasupra.

  • - Decorați cu zmeură și serviți cu un pai.

► Honey & Pear

Ingrediente:

  • - Espresso cu Lavazza Qualità Oro

  • - Sirop de trandafiri

  • - Apă minerală

  • - Suc de pere

  • - Dulceață de pere

  • - Cuburi de gheata

Mod de preparare:

  • - Turnați 20 ml de sirop de trandafir într-un pahar și adăugați 3-4 cuburi de gheață.

  • - Adăugați 100 ml apă minerală și 50 ml suc de pere.

  • - Turnați 50 ml Espresso Lavazza Qualità Oro.

  • - Adăugați o felie de pară din dulceață ca garnitură și un pai și... Noroc!


Autor: BoncafeStyle



Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:



Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

{{unknown}}... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot