New menu Fall/Winter 2018-2019 la The Harp Irish Pub

Saptamana a inceput cu noi delicatese culinare in cadrul unui eveniment organizat de The Harp Irish Pub. Norocosi au fost bloggerii si influencerii invitati la eveniment, pentru a gusta din preparatele noi ale locatiei si pentru a oferi verdictul.

The Harp Irish Pub  este o locatie primitoare, unde intotdeauna te asteapta o echipa de oameni zambitori si calzi, un meniu vast, o bere rece, un whisky aromat sau un cocktail aventuros. Doza zilnica de cofeina este completata de un meniu bogat de preparate din cafea, iar in orice moment al zilei poti savura retete uimitoare de preparate gatite la grill sau sous-vide.

Produsele consumate de catre invitatii la lansarea noului meniu s-au bucurat de:

- oua bennedict sub o reteta noua, oua posate asezate pe English muffin si sos bennedict, oua papara-scrambled eggs- produsele noi in cadrul sectiei de mic dejun. Acestea se pot servi la mic dejun.

Alte preparate de ti se face foame instant, numai cand te gandesti la ele sunt:

- nachos gratinat cu mozzarella si jalapeno care merg mana in mana cu un pint de bere,

- salata The Harp cu carne de vita usor picanta, legume de primavara si cous cous, carne de vita gatita cu bere Guinness si gnocchi, frageda de ti se topeste in gura,

- cheesesteak burgerul este o varianta complet noua in cadrul meniului de burgeri, intrucat carnea nu este tocata, ci avem fasii din antricot de vita, gratinate cu dubla cantitate de cheddar,

- piept de rata suculent insotit de smochine caramelizate si o reductie de vin cu miere si cimbrisor,

- aripioare asezate pe un pat de cartofi speciali, atat de speciali incat devin dependenti;- papardelle cu somon proaspat si legume proaspete al dente,

- risotto cu hribi devine o varianta agreata si de catre vegetarieni,

- file de somon cu orez salbatic si muguri de pin, innobilat de un sos olandez;

- dorada cu ratatouille de legume, gatit la cuptor;

- calamari la grill asezonati cu salsa de castraveti cu oregano;

- cotlet de porc cu cartofi colcannon cu bacon, usturoi si varza;

- carnati nurenberger-bengers and mash with onion gravy,

- carnati The Harp cu boabe de mustar insotiti de cartofi wedges picanti;

- muschi de vita pe pat de morcovi caramelizati, broccoli si sos de ciocolata neagra;

- Rib Eye cu millefeuille de legume si salata mixta;

- antricot de vita cu cartofi copti, umpluti cu bacon, mozzarella si ceapa verde.

In noul meniu veti gasi preparate gatite in bere: ciolan de porc (1 kg) fiert in bere blonda Carlsberg cu linte gatita in bere si grasimea de la ciolanul de porc; piept de porc gatit in bere blonda Carlsberg cu un tartar de ardei copti

Seara nu putea fi doar despre mancare multa, portii mari si retete noi. Berea premium din colectia Timeless Colection a completat seara invitatilor la eveniment.

Invitatii s-au putut bucura si de cafea (Totti) si vinuri de la Crama Girboiu (Epicentrum, Tectonic).

Pranzul s-a incheiat cu desertul compus din budinca Bread and butter, o budinca tipic englezeasca, cu oua, lapte, smantana, esente, deasupra contine o crusta de bagheta alba caramelizata cu jeleu de caise, creme anglaise ... se serveste rece si ATENTIE! Provoaca dependenta.

Pe langa faptul ca bunatatile preparate de echipa de bucatari ai acestei locatii au un aspect caruia nu ii poti rezista, sunt si delicioase, iar portiile mari ii vor satisface chiar si pe pofticiosii gurmanzi.

The Harp Irish Pub este unicat la nivel national pentru numarul mare de locuri pe scaune, dar si pentru diversitatea bauturilor alcoolice.

Saptamanal sunt organizate petreceri cu muzica LIVE.

Rezervari: 0735 554 455

Strada Bibescu Voda, nr. 1, sector 4, Bucuresti

www.theharp.ro


Autor: BncafeStyle



Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:



Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

La Mia Perla, întruchiparea olfactivă a perlei

Cunoașteți sentimentul acela de feminitate și încredere pe care îl aveți atunci când purtați o lenjerie de corp foarte frumoasă? În opinia mea, este exact sentimentul pe care ar trebui să-l transm... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot