Meniu nou la Joben Bistro Bucharest

Sarbatorind un an de la deschidere, Joben Bistro Bucharest isi schimba meniul si se intoarce la traditie.

Inspirat din bucataria autentica romaneasca, meniul aduce ce e mai bun din zone ca Bucovina, Maramures, Ardeal si Dobrogea. In urma unei colaborari incheiate cu Vale Putna, clientii se vor putea delecta cu preparate din peste facute in spiritul traditiei, cu grija si gust.

Din Sibiu sunt aduse branzeturi savuroase iesite din mana unui italian care a reusit sa reinventeze manierele de procesare a laptelui in Romania. Maramuresul trimite saptamanal mezeluri savuroase care se vor regasi pe platourile din noul meniu al locatiei. 

Pe mai departe, la felurile principale, dorinta a fost ca preparatele sa iti aduca aminte de copilarie. Astfel, puiul la ceaun cu mamaliguta, pestele proaspat fript in faina de malai dar si un ribeye facut ca la carte, reprezinta doar cateva preparate care promit sa te hraneasca atat fizic cat si spiritual. 

Partea de bar s-a bucurat si ea de schimbare iar accentele autentic romanesti se vor regasi si aici. Daca pana acum credeai ca e imposibil sa iti placa o bautura cu smantana sau cu un after taste de usturoi, esti invitat la Joben! 

Care este legatura dintre steampunk si traditional? Aparent nu exista, insa tinand cont de faptul ca locatia se afla in Centrul Vechi, Joben Bistro Bucharest a dorit sa raspunda intrebarilor de genul: “do you have any local food?” si sa multumeasca gusturile destul de pretentioase ale turistilor in cautare de traditional romanesc. 

Meniul isi gaseste apogeul la partea de desert unde gogosi pufoase si proaspete si strudele de dovleac si mar in crema de vanilie vor potoli cele mai pretentioase gusturi. 

Joben Bistro Bucharest s-a intors la traditie insa nu cea care spune ca bucataria romaneasca se bazeaza pe mici, ceafa de porc si ciorbe, ci la adevaratul gust dat de micii producatori din intreaga tara. 

Joben ramane in continuare o locatie care pare sa se reinventeze cu fiecare anotimp asta in timp ce se afla in plina expansiune, pregatindu-se pentru deschiderea celei de-a treia locatii in Oradea. 


Autor: BoncafeStyle



Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:



Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Soluții eficiente împotriva căderii părului

Lăsat liber în vânt, împletit, purtat sub o pălărie de soare, ondulat, vopsit sau natural, oricum ar fi aranjat, părul este un simbol al feminității și, de ce nu, un el... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot