Faimosul restaurant cu influențe orientale Le Bab alege ca primă destinație internațională Calea Victoriei

De azi, poți degusta preparate culinare pregătite de un chef cu experiență în restaurante cu stele Michelin, chiar pe calea Victoriei 12A. Le Bab București s-a deschis în centrul capitalei și aduce bucătăria gourmet cu influențe orientale aproape de tine.

Povestea restaurantului Le Bab

Conceptul Le Bab s-a conturat din pasiunea pentru bucătărie, dorința de a oferi o experiență diferită celor care îi trec pragul și, bineințeles, dragostea pentru kebab, unul dintre preparatele vedetă ale lanțului de restaurante. La Le Bab, îndrăgitul kebab este ridicat la rangul de artă culinară, fiind pregătit în totalitate in-house, cu ingrediente proaspete, luate în mare parte de la producătorii locali.

Prima locație Le Bab a fost deschisă în 2016, în Soho, Londra, primind aprecierea unui public extrem de critic, urmată de Maison Bab și Kebab Queen, parte din același concept. De acum, Bucureștiul este gazda noului restaurant Le Bab, deschis pe Calea Victoriei 12A.

Bucătar șef cu experiență în restaurante cu stele Michelin

Fiecare rețetă unică preparată în bucătăria Le Bab surprinde prin îmbinarea creativă a gusturilor și aromelor orientale cu ingrediente surpriză, la care nu te-ai fi așteptat, dar și prin servirea impecabilă, demnă de o experiență fine dining.

 Le Bab reinterpretează kebab-ul clasic într-o formă inedită, păstrând însă savoarea lui specifică. Meniul cuprinde mai multe preparate cu influențe orientale, dar adaptate bucătăriei românești, căruia i se adaugă o listă de băuturi delicioase.

Chef Doug Faulkner, fost Sous-chef al restaurantului Ikoyi cu o stea Michelin din Londra, este cel care se asigură că magia ajunge în farfurii. Un bucătar experimentat, care și-a făcut ucenicia și în bucătăria Relae, alt restaurant recunoscut cu o stea Michelin din Copenhaga, va găti de astăzi pentru gurmanzii din București, pe care speră să îi cucerească de la prima degustare.

 Design impresionant, creat de un artist care a colaborat cu Vogue și Dior

Experiența culinară este completată de design-ul impresionant al noului restaurant Le Bab din București, creat de Angus Buchanan, set-designerul cunoscut pentru colaborările sale cu Vogue, Dior, Mario Testino sau Poppy Delevingne.

 Podeaua din mozaic venețian, mesele din marmură și elementele industriale îmbinate creativ cu piesele moderne, fac din noua locație un loc căruia trebuie cu siguranță să îi treci pragul, atât pentru mâncarea delicioasă, cât și pentru decorul extrem de instagramabil.

Te așteptăm pe Calea Victoriei 12A în noul restaurant Le Bab București! 


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Din suflet, pentru sufletul lui Moş Crăciun

Text trimis de Andra Petcu, locul I la concursul Boncafe "Scrisoare pentru Moş Crăciun" Îţi scriu astăzi aşa cum n-am făcut-o niciodată. Şi nu pentru că n-aş fi crezut în tine, ci pentru că mai mer... Citeste tot

la peste 40 ...inca mai cred....

Am crezut mereu intr-o iubire totala , o iubire egala care sa creasca si sa  ne creasca pe amindoi ; am crezut  intr-o iubire care  ne innobileaza si  ne implineste vietile –cu  zile de gratie si ...Citeste tot

5 sfaturi esențiale de îngrijire a pielii iarna

Se spune că pentru a aprecia frumusețea unui fulg de nea este necesar să înfrunți frigul. Iarna are propriul farmec, însă pe cât de frumos este acest anotimp, pe atât de mult poate deteriora frumu... Citeste tot

Ce fel de babă vreau să fiu

 

Optimistă cum mă ştiţi, în ultima vreme mă gândesc foarte des la bătrâneţe şi la moarte, ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Femeia copil

Pe drumul spre casa ma gandeam la ea. O fata firava cu umeri subtiri si cu statura unui prunc. Femeia-copil. Aceea pe care ai crede ca barbatul de langa ea simte nevoia s-o protejeze. Femeia aceea a c...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot