Faimosul restaurant cu influențe orientale Le Bab alege ca primă destinație internațională Calea Victoriei

De azi, poți degusta preparate culinare pregătite de un chef cu experiență în restaurante cu stele Michelin, chiar pe calea Victoriei 12A. Le Bab București s-a deschis în centrul capitalei și aduce bucătăria gourmet cu influențe orientale aproape de tine.

Povestea restaurantului Le Bab

Conceptul Le Bab s-a conturat din pasiunea pentru bucătărie, dorința de a oferi o experiență diferită celor care îi trec pragul și, bineințeles, dragostea pentru kebab, unul dintre preparatele vedetă ale lanțului de restaurante. La Le Bab, îndrăgitul kebab este ridicat la rangul de artă culinară, fiind pregătit în totalitate in-house, cu ingrediente proaspete, luate în mare parte de la producătorii locali.

Prima locație Le Bab a fost deschisă în 2016, în Soho, Londra, primind aprecierea unui public extrem de critic, urmată de Maison Bab și Kebab Queen, parte din același concept. De acum, Bucureștiul este gazda noului restaurant Le Bab, deschis pe Calea Victoriei 12A.

Bucătar șef cu experiență în restaurante cu stele Michelin

Fiecare rețetă unică preparată în bucătăria Le Bab surprinde prin îmbinarea creativă a gusturilor și aromelor orientale cu ingrediente surpriză, la care nu te-ai fi așteptat, dar și prin servirea impecabilă, demnă de o experiență fine dining.

 Le Bab reinterpretează kebab-ul clasic într-o formă inedită, păstrând însă savoarea lui specifică. Meniul cuprinde mai multe preparate cu influențe orientale, dar adaptate bucătăriei românești, căruia i se adaugă o listă de băuturi delicioase.

Chef Doug Faulkner, fost Sous-chef al restaurantului Ikoyi cu o stea Michelin din Londra, este cel care se asigură că magia ajunge în farfurii. Un bucătar experimentat, care și-a făcut ucenicia și în bucătăria Relae, alt restaurant recunoscut cu o stea Michelin din Copenhaga, va găti de astăzi pentru gurmanzii din București, pe care speră să îi cucerească de la prima degustare.

 Design impresionant, creat de un artist care a colaborat cu Vogue și Dior

Experiența culinară este completată de design-ul impresionant al noului restaurant Le Bab din București, creat de Angus Buchanan, set-designerul cunoscut pentru colaborările sale cu Vogue, Dior, Mario Testino sau Poppy Delevingne.

 Podeaua din mozaic venețian, mesele din marmură și elementele industriale îmbinate creativ cu piesele moderne, fac din noua locație un loc căruia trebuie cu siguranță să îi treci pragul, atât pentru mâncarea delicioasă, cât și pentru decorul extrem de instagramabil.

Te așteptăm pe Calea Victoriei 12A în noul restaurant Le Bab București! 


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

{{unknown}}... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot