Delicatese de post la Restaurant Savart

Savart este un restaurant cu specific gourmet contemporan, situat în centrul Bucureștiului, între Piața Romană, lângă Ateneul Român, mai exact pe George Enescu, nr. 2-4.

Aici o poți întâlni pe chef Manuela Paraschivescu, care a absolvit prestigioasa Academie culinară franceză Grégoire Ferrandi şi s-a format profesional în bucătării de restaurante cu două stele Michelin: la Le Grand Vefour, sub îndrumarea lui Guy Martin şi la Thoumieux, cu Jean-François Piège.

Pe meniul rafinat, contemporan, uneori jucăuş, alteori sofisticat, cu preparate făcute de la zero în bucătăria restaurantului, în această perioadă te poți răsfăța cu delicatese prietenoase cu Postul Paștelui, precum salata Quinoa, Dahl Indian, Couscous sau budincă de tapioca cu lapte de cocos, confit de fructe exotice, ghimbir, lime, piper roșu și fulgi de migdale.

Pentru mai multe detalii si meniu:

www.savart.ro

Facebook/Instagram: @restaurantsavart.


Autor: BoncafeStyle



Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:



Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Les Absolus d'Orient by Guerlain, inspirația unui parfumier de excepție

Thierry Wasser, ca si ceilalti parfumieri ai casei, calatoreste in cele mai indepartate colturi ale lumii pentru a descoperi cele mai pretiose materii prime, pe care sa le foloseasca in orchestrarea p... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot