Cele mai noi articole din categoria Restaurante

‹ Prima  < 3 4 5 6 7 >  Ultima ›

Brutăria PAUL de la Romană devine Bistro

Lanțul de brutării PAUL aduce clienților încă un motiv să vină în unitatea aflată în Piața Romană, din București, oferindu-le o nouă experiență: brutăria se transformă în Bistro. Astfel, cei care vor trece pragul celui de-al doilea PAUL Bistro din București sunt așteptați cu preparate noi, potrivite pentru orice moment al zilei, toate având savoarea à la française.

Noul Bistro le oferă clienților un cadru autentic franțuzesc, perfect pentru a servi le petit-dejeuner, prânzul, cina sau, pur și simplu, o gustare alături de o cafea aromată. Ma

Trattoria Buongiono Lido aduce gustul fin al Italiei la evenimente

În această primăvară, Trattoria Buongiorno Lido devine destinația ideală pentru evenimente corporate și private într-un spatiu rafinat, plin de istorie, situat în inima Bucureștiului. Gustul fin al Italiei este prezent în preparate delicioase semnate de Chef Ciprian Nicolescu, pentru a răsfăța papilele celor mai pretențiosi invitați.

Cu o istorie de aproape 100 ani, Casa Lido găzduiește azi Trattoria Buongiorno și se mândrește cu o arhitectură sofisticată, specifică începutului de secol XX.

Rotisserie Style Chicken, cel mai nou sortiment din meniul Subway

SUBWAY®, cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, lansează în restaurantele sale din România un produs care face furori în America. Astfel, SUBWAY® le propune clienților săi o delicioasă experiență culinară.  

Rotisserie Style Chicken este cel mai nou sortiment din meniul Subway, preparat din pui fraged, rotisat, servit cu legume crispy și pâine proaspătă, cu valore nutritivă redusă, sub 400 de calorii, pentru un SUB de 15 centimetri. Interesul tot mai mare al consumatorilor pentru explorarea unor noi arome stă la baza lansării acest

Taco Bell lansează Monday Offer în restaurante și face #luneacalumea

Cine a spus că luni, nici iarba nu crește, a știut ce zice. Lunea nu lasă pe nimeni indiferent și, de obicei, este privită ca „oaia neagră” a săptămânii. Noua campanie Taco Bell, „Lunea unii se plâng, iar alții se descurcă”, se adresează celor care vor să schimbe lucrurile în favoarea lor, punându-le la dispoziție tool-uri prin care să-și facă #luneacalumea. Totul începe cu noul Monday Offer: oferta de luni le aduce fanilor un combo delicios de Griller Beefy sau Griller Chicken (la alegere), însoțit de o porție medie de Nachos sau car

Amenajarea Dancing Lobster, semnată de arhitectul Victor Grosu, premiată la European Property Awards

Amenajarea interioara a restaurantului Dancing Lobster, creatie a biroului de proiectare Grosu Art Studio, a castigat distinctia de Cinci Stele in cadrul categoriei Leisure Interior Design la editia 2017-2018 European Property Awards, unul dintre cele mai prestigioase evenimente din acest domeniu. Proiectul Grosu Art Studio a fost ales din peste 200 de inscrieri la categoria respectiva, provenite din toate regiunile europene.

Desfasurat la Royal Lancaster Hotel din Londra, pe finalul lunii octombrie 2017, evenimentul a acordat premii pentru diferite categorii, printre care se numara dezvol

KFC relansează Smart Menu în restaurantele din toată ţara

Începutul lui 2018 îi întâmpină pe fanii KFC cu una dintre cele mai iubite oferte, Smart Menu, disponibilă acum şi în varianta nepicantă. Clienţii pot opta pentru una dintre variantele irezistibile ale binecunoscutului Smart Menu: Smart Menu (picant şi nepicant), Smart Menu Plus (picant şi nepicant) și Smart Bucket, la un preț special.

Până la data de 8 martie 2018, KFC readuce în restaurantele din toată țara Smart Menu, la prețul de 12,9 lei. Astfel, Smart Menu picant conține trei Hot Wings, două Crispy Strips, o porție mică de cartofi prăjiți, un

SUBWAY® donează 1000 de sandwich-uri într-o campanie caritabilă de Crăciun

SUBWAY®, cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, s-a alăturat, în decembrie, campaniei sociale inițiată de Asociația “O masă caldă”. În București și Cluj  Subway® a donat oamenilor din medii defavorizate 1000 de sandwich-uri SUB . Beneficiarii, oameni care au din partea Asociației o masă caldă, vor primi în luna cadourilor sandwhich-urile gustoase și fresh furnizate de Subway®. Acțiunea caritabilă este parte din proiectul World Sandwich Day project, un eveniment cu un succes real la nivel global și national.

Prima ediție

C-așa-i românul când se-nveselește: mănâncă, bea, dansează și cântă la Ikaria Taverna!

De Ziua Națională a României, ia-ţi straiele de sărbătoare şi vino la restaurantul Ikaria Taverna, pentru că sărbătorim... româneşte! Începând cu ora 17:00, te aşteptăm în Bulevardul Pipera 1S cu miresme autohtone! Am pregătit pentru tine şi prietenii tăi un bogat bufet românesc, rece și cald și o selecţie de dulcegării, din care poți servi cât te țin curelele!

Vinete, icre, zacuscă, pastă de brânză picantă, ciorbă de fasole cu afumătură, ciolan afumat, sărmăluţe în foi de varză, bulz ciobănesc, cârnăciori, mititei, salată orienta

Osteria Zucca - restaurantul de pe Jean Louis Calderon, autorizat de Accademia Italiana della Cucina

Aventura bucureșteană te poartă pe străzile înguste din centrul Bucureștiului, la numai 5 minute de mers pe jos de la TNB. Osteria Zucca este locul care bucură sufletul citadinului sătul de agitatie și zgomot urban, dar ahtiat după savuroasa mâncare italiană. Osteria Zucca are o bucătărie care te răsfață și te încântă, cu un meniu variat și bogat în preparate cu diverse sortimente de fructe de mare, la fel ca în Bella Italia.

Este locul unde găsești paste light, diferite feluri de pește și nenumărate dish-uri recomandate celor care țin post. Este restaur

Restaurant Galletto, gradina urbana unde te poți bucura de gustul cocoșelului de munte, din Valle Spluga

Restaurantul Galletto emană o atmosferă caldă. Are palmieri înalți, mese lungi și mobilier cozy. Te simți însoțit pe tot parcursul șederii tale aici, chiar dacă mergi singur la restaurant, grație lui Galletto – un cocoșel crescut în mod tradițional, la ferme organice din Valle Spluga.

Galletto este vedeta meniului și este motivul principal al picturilor dispuse în exteriorul si interiorul restaurantului ce este amplasat pe Căderea Bastiliei, nr. 78, în locul vechiului Sangria.


‹ Prima  < 3 4 5 6 7 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Soluții eficiente împotriva căderii părului

Lăsat liber în vânt, împletit, purtat sub o pălărie de soare, ondulat, vopsit sau natural, oricum ar fi aranjat, părul este un simbol al feminității și, de ce nu, un el... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot