Cele mai noi articole din categoria Restaurante

‹ Prima  < 11 12 13 14 15 >  Ultima ›

Întâmpină noul an într-o atmosfera de poveste la Black & White New Year’s Eve 2017 la Premier Palace SPA Hotel

A inceput numaratoarea inversa pana la Revelionul 2017! Pentru cei care au lasat pe ultimul moment decizia in ceea ce priveste petrecerea de Revelion, una dintre cele mai exclusiviste este, fara indoiala,  Black & White New Year’s Eve 2017 gazduit de Premier Palace SPA Hotel. Vestea buna este ca inca mai puteti rezerva unul dintre ultimele locuri disponibile.

Ce va ofera Premier Palace Spa Hotel? Un meniu de lux, open bar premium si entertainment de 5 stele.Pretul unui bilet este de 145 euro ( meniu VIP) la Royal Ballroom.

Uncle John deschide un restaurant în ParkLake Shopping Center

ParkLake își extinde zona de food court cu înca un restaurant - Uncle John. Uncle John este un brand ce a prins viață în 2015, din dorința proprietarilor de a oferi clientului experiența preparatelor gourmet pe care le regăsim în special în restaurantele cu sitting area.

Elementul de noutate pe care Uncle John îl aduce în ParkLake îl reprezintă prepararea fiecarui tip de mâncare la vedere în bucataria deschisă a restaurantului.

Lidl deschide porțile restaurantului La Iordache în Iași, odată cu Săptămâna Românească

Descoperă bunătățile tradiționale din Săptămâna Românească, în perioada 31 octombrie – 6 noiembrie, în toate magazinele Lidl din țară și poți câștiga o excursie la Alba Iulia, oferită prin Lidl Tour. În plus, împreună cu cei mai experimentați bucătari, Lidl aduce faimosul restaurant de tip pop-up La Iordache și în Iași!

Bucătăria tradițional românească este ca un tezaur ale cărui comori trebuie descoperite. Acesta este motivul pentru care Lidl a pornit, acum un an, în căutarea rețetelor mai puțin știute, cu ajutorul tuturor

Parfum de flori de tei pe Terasa Norma Fine Dining

După deschiderea restaurantului din luna aprilie, NORMA Fine Dinning a deschis si terasa NORMA, un ambient perfect pentru recreere și relaxare. Deși este situată în cartierul Dorobanți, terasa NORMA este intimă, liniștită, stylish și primitoare și creează atmosfera potrivită pentru a savura în voie o cafea aromată alături de o un desert special creat pentru tine de către Chef Sidia Sissoko.

Chef Sidia Sissoko, fost concurent Masterchef, este cel care pregătește bunătățile fine de la NORMA.

Preparate dacice și vinuri premiate la Bordei

Degustarea de preparate dacice și vinuri care a avut loc vineri seară la unicul restaurant dacic din București, La Bordei, ne-a demonstrat încă o dată că este adevarat. Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Domeniul Coroanei Segarcea, furnizor al Casei Regale a României. Preparatele dacice unice și vinurile excepționale s-au dovedit a fi combinația ideală pentru o seară perfectă de vară.

Vara ne zâmbește anunțându-ne clipe magice, și odată ce am intrat în luna iunie nu e prea devreme să te decizi asupra vinului și felurilor de mâncare de care dorești

Restaurantul bio Pukka Tukka a devenit partener exclusiv al KLM

Pukka Tukka, primul organic food bar din România, a încheiat un parteneriat exclusiv cu KLM pe boarding pass-uri și în e-mail-urile de check-in, oferit tuturor persoanelor care aleg să călătorească spre București cu operatorul aerian olandez.

Pentru a identifica locația compatibilă cu pasagerii companiei, în care aceștia se pot bucura de o experiență culinară valoroasă, o echipă de reprezentanți ai KLM a analizat o serie de restaurante din capitală. În urma acestei analize, restaurantul bio Pukka Tukka din inima Bucureștiului a fost ales ca recomandare exclusi

Media Brunch la NORMA Fine Dining cu chef Sidia Sissoko

NORMA Fine Dinning, restaurantul deschis recent in zona Dorobanti, a gazduit luni, 18 aprilie, Late Media Brunch, eveniment in cadrul caruia a fost prezentat un concept inovativ de cooking, dar si meniul ce poarta semnatura lui chef Sidia Sissoko, fost concurent Masterchef.

NORMA propune o experienta culinara inedita, o experienta noua si robusta, prin retete si condimente adunate din colturi uitate ale lumii.

Restaurantul Fior Di Latte, un adevarat hostpot pentru bonvivants

De curând, în ultima zi de martie și o dimineaţă însorită de primăvară, vedete, influencers şi jurnalişti de top s-au întâlnit la un brunch-gourmet într-unul dintre cele mai apreciate restaurante din Bucureşti, Fior Di Latte, un adevărat hostpot pentru bonvivants.

Am onorat cu mare bucurie invitația Tatianei Ernuțeanu - PR Specialist, organizator și gazda acestui frumos eveniment, unanim recunoscută pentru rafinamentul și bunul său gust desăvârșit.

Restaurantul Blue Fig a fost deschis în România

Pe 17 martie, a avut loc evenimentul de deschidere a restaurantului-lounge Blue Fig, locaţie ce va fi şi club în serile de weekend, oferind un meniu diversificat alcătuit din preparate cu specific internaţional şi cocktailuri delicioase.

Antonia a fost invitatul special, susţinând un concert acustic, iar atmosfera a fost animată de magicianul Verdini şi DJ Dragoş Vulgaris. La eveniment au fost prezente VIP-uri precum Andreea Mantea, Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Valentina Pelinel, Alexandra Ușurelu, Zoli Toth, Mario Fresh, Lino etc.

Lidl i-a surprins pe români cu un restaurant de tip pop-up, deschis în perioada 9-13 martie

Se spune că istoria micilor începe odată cu istoria faimosului restaurant La Iordache, locul în care se reuneau scriitori, ziariști și artiști renumiți ai Bucureștilor. După zeci de ani de când s-au tras obloanele locantei, Lidl a redeschis porțile restaurantului pentru 5 zile, din dorința de a le oferi românilor posibilitatea de a se bucura de preparatele din gama Cămara Noastră.

Pentru că românii merită să fie surprinși cu experiențe unice și pentru că Lidl, prin noua campanie – „Meriți să fii surprins”, asta își propune, s-a născut p


‹ Prima  < 11 12 13 14 15 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe