Cele mai noi articole din categoria Restaurante

 < 1 2 3 4 >  Ultima ›

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ Berarilor

Grupul City Grill, cel mai important grup românesc de restaurante din piața locală, redeschide pe 1 Mai fosta berărie artizanală Becker Brau, aducând astfel o contribuție importantă la dezvoltarea unui nou pol gastronomic în Capitală, în zona Rahova –Uranus. Investiția totală s-a ridicat la peste 500.000 de euro și face parte din planul de extindere al grupului cu restaurante în clădiri de prestigiu. 

"Becker Brau este situat într-o zona care devine usor un adevarat pol gastronomic al Capitalei. Vedem un potențial foarte mare de atragere

NOU: The Harp Bakery lanseaza preparate culinare pline de savoare

The Harp Bakery deschide sezonul de vara cu un format nou al meniului si produse noi pentru anotimpul calduros. Evenimentul de lansare a avut loc marti dimineata, unde invitatii s-au putut delecta cu bunatati.

Nicoleta Nuca, Giulia, Jazzy Jo, Andrei Vulpescu, Deea Codrea, Ioana Visanescu, Gabriela Simion, Ionut Sava, Marian Craciun si multi altii s-au bucurat de un mic dejun copios.

Delicatese de post la Restaurant Savart

Savart este un restaurant cu specific gourmet contemporan, situat în centrul Bucureștiului, între Piața Romană, lângă Ateneul Român, mai exact pe George Enescu, nr. 2-4.

Aici o poți întâlni pe chef Manuela Paraschivescu, care a absolvit prestigioasa Academie culinară franceză Grégoire Ferrandi şi s-a format profesional în bucătării de restaurante cu două stele Michelin: la Le Grand Vefour, sub îndrumarea lui Guy Martin şi la Thoumieux, cu Jean-François Piège.

Recunoaștere internațională pentru Subway România

Subway®, cea mai mare rețea de proprietari de mici afaceri din lume și cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, a recunoscut 35 de Agenți de Dezvoltare a Afacerilor (Business Development Agents) pentru realizările lor remarcabile la conferința anuală de Leadership ce a avut loc în Dallas.

Printre cei care au primit recunoașterea pentru munca lor se află și Rumen Radev, Subway Romania Business Development Agent pentru zona București-Ilfov. Premiul GUEST SERVICE EXCELLENCE a fost câștigat de patru echipe BDA care au în mod constant rezultate exc

Ce comandă cel mai des românii, atunci când ies la restaurant

Comportamentul de consum al românilor în zona de food a suferit modificări importante în 2018. Pe de-o parte, a crescut valoarea bonului de consum, iar pe de altă parte au fost observate creșteri substanțiale pe anumite segmente distincte ale pieței, se arată în cel mai nou studiu realizat de Hospitality Culture Institute.

Zona de delivery a explodat anul trecut, fiind segmentul din piață cu cea mai mare creștere. Astfel, în 2018, această zonă a -depasit 15% din totalul pieței de food.

St. Patrick’s Week la The Harp Irish Pub & Restaurant

Incepand de luni, 11 martie si pana duminica 17 martie, la The Harp Irish Pub & Restaurant va avea loc St. Patrick’s Week, o saptamana plina de evenimente muzicale si surprise din partea casei.

Ca in fiecare an, in aceasta perioada se petrece in stil irlandez cu bere buna, whiskey irlandez, preparate irlandeze delicioase, muzica specifica, dar si concerte inedite:

La Mama, 20 de ani de povești la colțul mesei

Cel mai longeviv lanț de restaurante din București, La Mama, împlinește azi 20 de ani de activitate într-o industrie aflată într-o criză fără precedent în ultimii 10 ani. Afacerea de succes a proprietarului Cătălin Mahu a început în februarie 1999, când a fost deschisă prima locație, ajungând astăzi la șase restaurante al căror prag l-au trecut aproape 15 milioane de clienți.

Rețeta succesului a pornit de la dorința antreprenorului de a mânca bine și pe săturate, ca la mama acasă, într-o atmosferă primitoare. Afacerea urmează să

Încă nu știi ce vei face de Revelion? The Harp Irish Pub, idee de petrecere cool

Toata lumea vorbeste in jurul tau de Revelion. Tu nu stii inca unde sa petreci noaptea dintre ani ? Sugestia noastra este simpla, dar super cool : The Harp Irish Pub, fix in centrul Bucurestiului, in Piata Unirii. Este un pub irlandez, recunoscut pentru mancarea delicioasa, portiile mari si evenimentele cu muzica live din fiecare saptamana.

Pentru petrecerea dintre ani, organizatorii au pregatit un meniu vast, cu mancare si bautura, iar COMPANIA 7 vor fi capul distractiei. Servirea se va face direct la masa, de catre echipa de ospatari, pentru un plus de profesionalism si confort

Yasou, cea mai nouă destinație de casual dining din București

Yasou, cea mai nouă destinație culinară, care îmbină gusturile elene cu vibe-ul orașului, s-a deschis pe 8 decembrie, în zona Floreasca din București.

Yasou aduce clasicele rețete elene în inima Bucureștiului cosmopolit, reinterpretate pentru cei pe care gândul încă îi poartă la ultima vacanță în Grecia, dar și pentru cei care vor să redescopere aromele mediteraneene. Amplasat într-una dintre cele mai vibrante zone ale capitalei, restaurantul întâmpină vizitatorii cu un design minimalist urban și spații intime, ideale pentru poveș

Late media lunch la Funky-Resto-Bar

Saptamana trecuta a avut loc celebrarea meniului de toamna-iarna de la Funky Resto Bar alaturi de invitati: food bloggers si vedete din Bucuresti. Pentru acest eveniment au fost pregatite cu emotie si bucurie preparate culinare specifice acestei perioade de catre bucatarul chef Cristian Calmus, care pot fi servite zi de zi in locatie.

Noutatile din acest meniu sunt: Salmon Sashimi, Beef Carpaccio, bruschete cu vita sau somon, salata de rata, salata cu creveti, salata Quinoa, salata cu sparanghel si branza de capra, Spaghetti Carbonara, Turkey Risotto, Vegetarian Risotto, somon la grat


 < 1 2 3 4 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

Din suflet, pentru sufletul lui Moş Crăciun

Text trimis de Andra Petcu, locul I la concursul Boncafe "Scrisoare pentru Moş Crăciun" Îţi scriu astăzi aşa cum n-am făcut-o niciodată. Şi nu pentru că n-aş fi crezut în tine, ci pentru că mai mer... Citeste tot

la peste 40 ...inca mai cred....

Am crezut mereu intr-o iubire totala , o iubire egala care sa creasca si sa  ne creasca pe amindoi ; am crezut  intr-o iubire care  ne innobileaza si  ne implineste vietile –cu  zile de gratie si ...Citeste tot

Hidratarea, rețeta unui ten frumos pe timp de iarnă

Trebuie să avem în vedere faptul că iarna usucă tenul şi îl deshidratează din cauza temperaturilor scăzute şi a vântului rece. Pielea este organul care ocupă cea mai mare suprafață din corp și are... Citeste tot

Ce fel de babă vreau să fiu

 

Optimistă cum mă ştiţi, în ultima vreme mă gândesc foarte des la bătrâneţe şi la moarte, ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Femeia copil

Pe drumul spre casa ma gandeam la ea. O fata firava cu umeri subtiri si cu statura unui prunc. Femeia-copil. Aceea pe care ai crede ca barbatul de langa ea simte nevoia s-o protejeze. Femeia aceea a c...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot