Cele mai noi articole din categoria Restaurante

 1 2 3 >  Ultima ›

Solt Dining – meniu business cu refresh săptămânal

Solt Dining din Hotelul Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca devine restaurantul preferat pentru pranzul de business din zona cea mai activa a Capitalei. Meniul, concentrat pe o abordare contemporana a unor preparate traditionale, cu ingrediente locale, proaspete, si-a cucerit clientii respectand promisiunea unui pranz servit in maximum o ora. Preparatul vedeta: supa de dovleac cu crutoane din branza de Horezu. 

Restaurantul Solt Dining de la parterul celui mai nou hotel din zona de business a Capitalei – Courtyard Bucharest Floreasca – a devenit, in trei luni de la d

foodpanda îți recomandă top 10 preparate pentru o cină romantică de Ziua Îndrăgostiților

Pentru că o vorbă străveche spune că dragostea trece prin stomac, de Valentine`s Day, foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering din România, îți recomandă zece preparate culinare savuroase pentru o cină romantică în doi.

Preparatele tradiționale italienești oferă o notă de romantism oricărei mese, iar o porție de Fettuccine fatte in casa con salmone nu face excepție. Amestecul savuros de fettuccine, paste proaspete italienești, somon, ceapă și sos roze este ideal pentru o cină romantică. Le poți comanda de la Trattoria Lugo din București.

S-a deschis primul bistro EXCLUSIV GLUTEN FREE din București

Săptămâna aceasta a început în zona Grădinii Botanice din București, unde s-a deschis primul bistro cu preparate exclusiv fără gluten și fără zahăr – Jolie d’Iris Bistro. Printre invitații la eveniment au fost Giulia, Lili Sandu, Nicoleta Nuca, Jazzy Jo, Marisa Paloma, Gabriela Simion, Deea Codrea, Ioana Vișănescu, Sensy, Andrei Coman și mulți alți bloggeri nișați pe domeniul de food și lifestyle.

Jolie d'Iris Bistro este un loc cald și primitor, în care gazdele sunt bucuroase să aibă oaspeți din toate categoriile de vârstă sau profesionale, ca

Emilia Cremeria devine GIOELIA Cremeria Italiana și își stabilește sediul central în România

Emilia Cremeria, lanțul de magazine de înghețată artizanală, anunță un proces de rebranding în urma căruia devine GIOELIA Cremeria Italiana. În același timp, compania își stabilește sediul central al business-ului în România, iar Alexandru Sautner devine director comercial la nivel internațional.

Încă de la început, din 2010, compania și-a propus să îi facă pe oameni să se simtă ca acasă, aducându-le zâmbetul la fiecare experiență a gustului. Prin schimbarea numelui, această filozofie este transpusă și la nivelul brand-ului,

dabeef, noua destinație de experiential dining din București

Spreaduri mediteraneene, burger cu topping de foie gras, brânză coaptă și fripturi de vită savuroase sunt doar câteva dintre deliciile culinare pe care le poți testa în noul restaurant dabeef, din nordul Bucureștiului.

Amplasat pe Calea Floreasca 111-113, dabeef dezvăluie o gamă foarte variată de cărnuri, de primă calitate, preparate delicioase și arome apetisante din toate colțurile lumii. dabeef este restaurantul unui început de zi liniștit, al unui prânz care te va inspira, dar și locul perfect pentru o cină relaxantă cu prietenii sau familia.

Piața Negustorilor, restaurantul care învie atmosfera Bucureștiului interbelic

Aflat în centrul Capitalei și cu o suprafață de peste 200 de metri pătrați şi cu o terasă generoasă, Restaurantul Piața Negustorilor promite să devină un loc preferat de iubitorii bucătăriei românești, care sunt însă dispuși să accepte și câteva provocări din bucătăria internațională.

Restaurantul Casa Negustorilor, aflat chiar pe strada Negustori, a fost deschis pornind de la ideea investitorului de a crea un spațiu pentru cei care doresc să se simtă ca acasă. Costin Porojan își dorește ca toți cei ce-i trec pragul să formeze o comunitate, ca pe vremea c&aci

Faimosul restaurant cu influențe orientale Le Bab alege ca primă destinație internațională Calea Victoriei

De azi, poți degusta preparate culinare pregătite de un chef cu experiență în restaurante cu stele Michelin, chiar pe calea Victoriei 12A. Le Bab București s-a deschis în centrul capitalei și aduce bucătăria gourmet cu influențe orientale aproape de tine.

Povestea restaurantului Le Bab

City Grill deschide Prăvălia lui Manuc, o băcănie cu produse tradiționale românești

Cei care iubesc produsele tradiționale românești, preparate corect și curat, după rețete vechi, sunt așteptați să treacă pragul Prăvăliei lui Manuc. Băcănia, deschisă în inima Capitalei, își așteaptă mușteriii cu gemuri și dulcețuri, zacuscă, dar și vinuri, mezeluri și brânzeturi. Spațiul deschis în continuarea Hanului lui Manuc invită și la degustare, dispunând de 45 de locuri.

Prăvălia lui Manuc, cel mai nou spațiu al Grupului City Grill, aduce în centrul Capitalei produse tradiționale românești, fiind prima investiție a grupului în

Gregory's se extinde în Centrul Vechi din București și Băneasa Shopping City

Gregory’s, brandul numărul unu în Grecia în sectorul coffee & food snack, continuă să se extindă pe piața românească în două zone cheie ale Bucureștiului – Lipscani – Centrul Vechi și Băneasa Shopping City. Toate unitățile Gregory’s din România sunt operate în sistem franciză.

Gregory’s își propune să îmbine tradiția produselor autentice grecești cu noile tendințe alimentare. În perioada verii, Gregory’s oferă o gamă variată de specialități de cafea, deserturi și gustări cu un conținut ridicat de

Știai că astăzi este Ziua Internațională a Picnicului? Iată zece preparate culinare pe care să le încerci cu această ocazie

Astăzi sărbătorim una dintre cele mai îndrăgite activități din sezonul cald: picnicul. Cu această ocazie, foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering din România, îți propune zece preparate culinare din diferite bucătării ale lumii pe care să le încerci la următoarea ta ieșire la picnic.

1. Inspirată de bucătaria franțuzească, Quiche cu ton este o tartă sărată, ușoară și gustoasă, preparată cu ton, roșii, țelină, ouă, cremă proaspătă și brânză emmental, ideală pentru un prânz de vară în aer liber. O poți comanda de la restaurantul French


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Soluții eficiente împotriva căderii părului

Lăsat liber în vânt, împletit, purtat sub o pălărie de soare, ondulat, vopsit sau natural, oricum ar fi aranjat, părul este un simbol al feminității și, de ce nu, un el... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot