Cele mai noi articole din categoria Restaurante

 1 2 3 >  Ultima ›

S-a deschis primul bistro EXCLUSIV GLUTEN FREE din București

Săptămâna aceasta a început în zona Grădinii Botanice din București, unde s-a deschis primul bistro cu preparate exclusiv fără gluten și fără zahăr – Jolie d’Iris Bistro. Printre invitații la eveniment au fost Giulia, Lili Sandu, Nicoleta Nuca, Jazzy Jo, Marisa Paloma, Gabriela Simion, Deea Codrea, Ioana Vișănescu, Sensy, Andrei Coman și mulți alți bloggeri nișați pe domeniul de food și lifestyle.

Jolie d'Iris Bistro este un loc cald și primitor, în care gazdele sunt bucuroase să aibă oaspeți din toate categoriile de vârstă sau profesionale, ca

Emilia Cremeria devine GIOELIA Cremeria Italiana și își stabilește sediul central în România

Emilia Cremeria, lanțul de magazine de înghețată artizanală, anunță un proces de rebranding în urma căruia devine GIOELIA Cremeria Italiana. În același timp, compania își stabilește sediul central al business-ului în România, iar Alexandru Sautner devine director comercial la nivel internațional.

Încă de la început, din 2010, compania și-a propus să îi facă pe oameni să se simtă ca acasă, aducându-le zâmbetul la fiecare experiență a gustului. Prin schimbarea numelui, această filozofie este transpusă și la nivelul brand-ului,

dabeef, noua destinație de experiential dining din București

Spreaduri mediteraneene, burger cu topping de foie gras, brânză coaptă și fripturi de vită savuroase sunt doar câteva dintre deliciile culinare pe care le poți testa în noul restaurant dabeef, din nordul Bucureștiului.

Amplasat pe Calea Floreasca 111-113, dabeef dezvăluie o gamă foarte variată de cărnuri, de primă calitate, preparate delicioase și arome apetisante din toate colțurile lumii. dabeef este restaurantul unui început de zi liniștit, al unui prânz care te va inspira, dar și locul perfect pentru o cină relaxantă cu prietenii sau familia.

Piața Negustorilor, restaurantul care învie atmosfera Bucureștiului interbelic

Aflat în centrul Capitalei și cu o suprafață de peste 200 de metri pătrați şi cu o terasă generoasă, Restaurantul Piața Negustorilor promite să devină un loc preferat de iubitorii bucătăriei românești, care sunt însă dispuși să accepte și câteva provocări din bucătăria internațională.

Restaurantul Casa Negustorilor, aflat chiar pe strada Negustori, a fost deschis pornind de la ideea investitorului de a crea un spațiu pentru cei care doresc să se simtă ca acasă. Costin Porojan își dorește ca toți cei ce-i trec pragul să formeze o comunitate, ca pe vremea c&aci

Faimosul restaurant cu influențe orientale Le Bab alege ca primă destinație internațională Calea Victoriei

De azi, poți degusta preparate culinare pregătite de un chef cu experiență în restaurante cu stele Michelin, chiar pe calea Victoriei 12A. Le Bab București s-a deschis în centrul capitalei și aduce bucătăria gourmet cu influențe orientale aproape de tine.

Povestea restaurantului Le Bab

City Grill deschide Prăvălia lui Manuc, o băcănie cu produse tradiționale românești

Cei care iubesc produsele tradiționale românești, preparate corect și curat, după rețete vechi, sunt așteptați să treacă pragul Prăvăliei lui Manuc. Băcănia, deschisă în inima Capitalei, își așteaptă mușteriii cu gemuri și dulcețuri, zacuscă, dar și vinuri, mezeluri și brânzeturi. Spațiul deschis în continuarea Hanului lui Manuc invită și la degustare, dispunând de 45 de locuri.

Prăvălia lui Manuc, cel mai nou spațiu al Grupului City Grill, aduce în centrul Capitalei produse tradiționale românești, fiind prima investiție a grupului în

Gregory's se extinde în Centrul Vechi din București și Băneasa Shopping City

Gregory’s, brandul numărul unu în Grecia în sectorul coffee & food snack, continuă să se extindă pe piața românească în două zone cheie ale Bucureștiului – Lipscani – Centrul Vechi și Băneasa Shopping City. Toate unitățile Gregory’s din România sunt operate în sistem franciză.

Gregory’s își propune să îmbine tradiția produselor autentice grecești cu noile tendințe alimentare. În perioada verii, Gregory’s oferă o gamă variată de specialități de cafea, deserturi și gustări cu un conținut ridicat de

Știai că astăzi este Ziua Internațională a Picnicului? Iată zece preparate culinare pe care să le încerci cu această ocazie

Astăzi sărbătorim una dintre cele mai îndrăgite activități din sezonul cald: picnicul. Cu această ocazie, foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering din România, îți propune zece preparate culinare din diferite bucătării ale lumii pe care să le încerci la următoarea ta ieșire la picnic.

1. Inspirată de bucătaria franțuzească, Quiche cu ton este o tartă sărată, ușoară și gustoasă, preparată cu ton, roșii, țelină, ouă, cremă proaspătă și brânză emmental, ideală pentru un prânz de vară în aer liber. O poți comanda de la restaurantul French

Restaurant Diplomat, un loc plin de istorie accesibil tuturor în zona de Nord a Bucureștiului

Săptămâna trecută a început pentru mai mulți bloggeri, influenceri și vedete într-un loc plin de istorie din zona de Nord a Bucureștiului, la Restaurant Diplomat. Locația este parte din cadrul Clubului Diplomatic, însă nu este o locație cu acces special, ci este la îndemâna oricui. Trebuie doar să îți dorești să servești o masă rafinată și gustoasă, iar Restaurantul Diplomat este o opțiune potrivită.

Giulia, Speak, Ștefania, Xonia, Lili Sandu, Silviu Tolu, Marisa Paloma, Andrei Vulpescu, Cristina Belciu, Andreea Perju, Deea Codrea, Ioana Vișan

S-a deschis ZENSUSHI Dorobanti

Intr-o zi frumoasa de mai, vedete si bloggeri din Bucuresti au participat la deschiderea noii terase Zen Sushi Dorobanti. Platourile de sushi au fost degustate aseară de Antonia, Giulia Anghelescu, Ada Condeescu, Alexandra Simion, Cristina Stefania, Silviu Tolu, Lili Sandu, Ramona Olaru, Sasha Lopez, Marisa Paloma, Andreea Stravoiu.

Povestea ZenSushi a inceput acum 10 ani si are la baza pasiunea pentru mancarea japoneza, pentru armonia gustului si pentru lucrurile facute corect.


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

Din suflet, pentru sufletul lui Moş Crăciun

Text trimis de Andra Petcu, locul I la concursul Boncafe "Scrisoare pentru Moş Crăciun" Îţi scriu astăzi aşa cum n-am făcut-o niciodată. Şi nu pentru că n-aş fi crezut în tine, ci pentru că mai mer... Citeste tot

la peste 40 ...inca mai cred....

Am crezut mereu intr-o iubire totala , o iubire egala care sa creasca si sa  ne creasca pe amindoi ; am crezut  intr-o iubire care  ne innobileaza si  ne implineste vietile –cu  zile de gratie si ...Citeste tot

Sephora Christmas Collection 2019, un noian de cadouri fabuloase

Pentru cei mai mulți dintre noi, perioada Sărbătorilor de iarnă are un farmec aparte. Începem să ne gândim la cadourile de Crăciun pentru cei dragi și nu de puține ori, misiunea se dovedește a fi ... Citeste tot

Ce fel de babă vreau să fiu

 

Optimistă cum mă ştiţi, în ultima vreme mă gândesc foarte des la bătrâneţe şi la moarte, ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Femeia copil

Pe drumul spre casa ma gandeam la ea. O fata firava cu umeri subtiri si cu statura unui prunc. Femeia-copil. Aceea pe care ai crede ca barbatul de langa ea simte nevoia s-o protejeze. Femeia aceea a c...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot