Cele mai noi articole din categoria Restaurante

 1 2 3 >  Ultima ›

BistroMar, restaurantul cu cea mai bogată gamă de pește și fructe de mare, s-a deschis în Piața Floreasca

BistroMar, restaurant care oferă cea mai bogată gamă de specialități din pește sălbatic, de acvacultură și fructe de mare exclusiv marca Alfredo Seafood, a fost inaugurat oficial pe data de 14 iunie, în cadrul unui eveniment inedit la care au participat numeroase vedete – cântăreți, prezentatori TV, actori, bloggeri din zona culinară, de modă și lifestyle – precum și oameni de afaceri. BistroMar este o afacere de familie, care îmbină cunoștințele și experiența de business ale fratilor Dărmănescu: Mihai Cristian Dărmănescu, fondatorul Alfredo Seafood, una dintre ce

Hop Garden, o nouă berărie în București

Joi seară, într-o atmosfera de petrecere, și-a deschis porțile berăria Hop Garden din București, pe Splaiul Unirii 225. Inaugurarea a avut loc la ora 19.30, în prezența a sute de invitați dar și a unei orchestre pe măsura localului: HORIA BRENCIU & HB ORCHESTRA.

Actionarii berăriei Hop Garden și al restaurantului Odeon din București, au creat un loc cu un design inedit, unde, pe lângă preparatele specifice unei berarii: burger, cârnați, mici, coaste, găsiți și salate sau alte preparate healthy.

Kayo Garden & Kayo Summer Club, rafinament și eleganță

Este poate cea mai spectaculoasa aparitie a verii! Este poate cea mai rafinata locatie din oras! Este poate locul de care o sa va indragostiti! Este Kayo! Kayo Garden & Kayo Summer Club se vor deschide pe data de 9 Iunie incepand cu orele 19.00.   Cu un design unic, realizat de prestigiosul arhitect italian Stefano Maria Pozzi, Kayo combina doua zone, Kayo Garden, care este o zona de restaurant si relaxare, unde meniul este format din preparate gourmet, preparate aparent simple la care s-a adaugat un stop de rafinament care sa le faca unice.   Pe langa atentia pentru det

Brutăria PAUL de la Romană devine Bistro

Lanțul de brutării PAUL aduce clienților încă un motiv să vină în unitatea aflată în Piața Romană, din București, oferindu-le o nouă experiență: brutăria se transformă în Bistro. Astfel, cei care vor trece pragul celui de-al doilea PAUL Bistro din București sunt așteptați cu preparate noi, potrivite pentru orice moment al zilei, toate având savoarea à la française.

Noul Bistro le oferă clienților un cadru autentic franțuzesc, perfect pentru a servi le petit-dejeuner, prânzul, cina sau, pur și simplu, o gustare alături de o cafea aromată. Ma

Trattoria Buongiono Lido aduce gustul fin al Italiei la evenimente

În această primăvară, Trattoria Buongiorno Lido devine destinația ideală pentru evenimente corporate și private într-un spatiu rafinat, plin de istorie, situat în inima Bucureștiului. Gustul fin al Italiei este prezent în preparate delicioase semnate de Chef Ciprian Nicolescu, pentru a răsfăța papilele celor mai pretențiosi invitați.

Cu o istorie de aproape 100 ani, Casa Lido găzduiește azi Trattoria Buongiorno și se mândrește cu o arhitectură sofisticată, specifică începutului de secol XX.

Rotisserie Style Chicken, cel mai nou sortiment din meniul Subway

SUBWAY®, cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, lansează în restaurantele sale din România un produs care face furori în America. Astfel, SUBWAY® le propune clienților săi o delicioasă experiență culinară.  

Rotisserie Style Chicken este cel mai nou sortiment din meniul Subway, preparat din pui fraged, rotisat, servit cu legume crispy și pâine proaspătă, cu valore nutritivă redusă, sub 400 de calorii, pentru un SUB de 15 centimetri. Interesul tot mai mare al consumatorilor pentru explorarea unor noi arome stă la baza lansării acest

Taco Bell lansează Monday Offer în restaurante și face #luneacalumea

Cine a spus că luni, nici iarba nu crește, a știut ce zice. Lunea nu lasă pe nimeni indiferent și, de obicei, este privită ca „oaia neagră” a săptămânii. Noua campanie Taco Bell, „Lunea unii se plâng, iar alții se descurcă”, se adresează celor care vor să schimbe lucrurile în favoarea lor, punându-le la dispoziție tool-uri prin care să-și facă #luneacalumea. Totul începe cu noul Monday Offer: oferta de luni le aduce fanilor un combo delicios de Griller Beefy sau Griller Chicken (la alegere), însoțit de o porție medie de Nachos sau car

Amenajarea Dancing Lobster, semnată de arhitectul Victor Grosu, premiată la European Property Awards

Amenajarea interioara a restaurantului Dancing Lobster, creatie a biroului de proiectare Grosu Art Studio, a castigat distinctia de Cinci Stele in cadrul categoriei Leisure Interior Design la editia 2017-2018 European Property Awards, unul dintre cele mai prestigioase evenimente din acest domeniu. Proiectul Grosu Art Studio a fost ales din peste 200 de inscrieri la categoria respectiva, provenite din toate regiunile europene.

Desfasurat la Royal Lancaster Hotel din Londra, pe finalul lunii octombrie 2017, evenimentul a acordat premii pentru diferite categorii, printre care se numara dezvol

KFC relansează Smart Menu în restaurantele din toată ţara

Începutul lui 2018 îi întâmpină pe fanii KFC cu una dintre cele mai iubite oferte, Smart Menu, disponibilă acum şi în varianta nepicantă. Clienţii pot opta pentru una dintre variantele irezistibile ale binecunoscutului Smart Menu: Smart Menu (picant şi nepicant), Smart Menu Plus (picant şi nepicant) și Smart Bucket, la un preț special.

Până la data de 8 martie 2018, KFC readuce în restaurantele din toată țara Smart Menu, la prețul de 12,9 lei. Astfel, Smart Menu picant conține trei Hot Wings, două Crispy Strips, o porție mică de cartofi prăjiți, un

SUBWAY® donează 1000 de sandwich-uri într-o campanie caritabilă de Crăciun

SUBWAY®, cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, s-a alăturat, în decembrie, campaniei sociale inițiată de Asociația “O masă caldă”. În București și Cluj  Subway® a donat oamenilor din medii defavorizate 1000 de sandwich-uri SUB . Beneficiarii, oameni care au din partea Asociației o masă caldă, vor primi în luna cadourilor sandwhich-urile gustoase și fresh furnizate de Subway®. Acțiunea caritabilă este parte din proiectul World Sandwich Day project, un eveniment cu un succes real la nivel global și national.

Prima ediție


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Noutățile verii 2018 de la Sephora

Vara mult așteptată s-a instalat și ca în fiecare sezon, Sephora ne tentează și ne răsfață cu o nouă colecție de produse senzațională. Vara aceasta, Sephora Summer Collection este despre prospețim... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot