Noutăţi de la Humanitas Fiction

Caprice Crane - Vai ce-am uitat!

Editura Humanitas Fiction, colecţia „Cocktail”

Autoarea bestsellerului Sunt aiurită şi se ia!" revine cu un nou roman senzaţional! Publicat în peste 15 ţări, Vai, ce-am uitat! "a câştigat Romantic Times Book Reviews Award, fiind desemnat cel mai bun roman chick-lit al anului 2007.

După ce un stupid accident de circulaţie o ţintuieşte la pat, lui Jordan îi vine o idee de milioane: care-i cea mai bună metodă de a-ţi lăsa în urmă viaţa plicticoasă şi de a te reinventa? Păi, să te prefaci că nu-ţi mai aminteşti nimic!
 
Aşadar, la adăpostul unei pretinse amnezii, care-i aruncă-n aer toate inhibiţiile, Jordan îşi reglează conturile cu familia de coşmar, îi serveşte şefei nesuferite o lecţie de neuitat, îi dă papucii iubitului mincinos şi trădător şi – ce să vezi? – se îndrăgosteşte nebuneşte de visătorul Travis, bărbatul care a accidentat-o.
 
Numai că inexplicabilul se produce şi, într-o bună dimineaţă, amnezia o loveşte de-adevăratelea.
 
Cât de departe e Jordan în stare să meargă de data asta ca să se regăsească?
 
Caprice Crane şi-a dorit dintotdeauna o carieră în televiziune, mai cu seamă că mama ei a fost actriţă, iar tatăl ei, Les Crane, moderator de talk-show-uri distins cu un premiu Grammy pentru realizarea unor faimoase interviuri televizate cu Malcolm X, Bob Dylan şi mulţi alţii.
 
Primul ei roman, Sunt aiurită şi se ia! (Stupid and Contagious – titlul reproduce un vers al hitului Smells Like Teen Spirit al formaţiei Nirvana) apare în 2006 şi cucereşte instantaneu şi definitiv publicul.
 
Nu-i de mirare că faimoasa Courtney Love, văduva lui Kurt Cobain, a furat un exemplar al cărţii dintr-o librărie!
 
Următoarea carte, Vai, ce-am uitat! (Forget About It, 2007) a fost desemnată de Romantic Times Book Reviews Best Chick Lit Book în 2007 la categoria mainstream. Următorul său roman, Family Affair, apare în octombrie 2009.
 
În prezent, Caprice Crane lucrează la continuarea celebrului serial Beverly Hills 90210.
 
Până acum în colecţia „Cocktail“ a apărut romanul Sunt aiurită şi se ia!
 
 
Madeleine Thien - Certitudine
 
Editura Humanitas Fiction, colecţia „Raftul Denisei”
 
Romanul „Certitudine” (2006) este bestseller internaţional tradus până în prezent în peste cincisprezece limbi şi câştigător al First Novel Award acordat de Amazon.ca.
 
Când moartea i-o răpeşte pe Gail, singurătatea devine pentru Ansel ecranul pe care se proiectează iar şi iar imagini din trecut. Bărbatul nu izbuteşte s-o uite, pentru că toate lucrurile din casa lor din Vancouver vorbesc despre ea, iar amintirea propriei trădări îl macină.
 
Ca să scape de remuşcări şi de sentimentul zădărniciei, Ansel încearcă să refacă din frânturi ultimele zile din viaţa femeii iubite, plecată la Amsterdam să dezlege un secret de familie.
 
Căutarea ei aduce la lumină o poveste de dragoste veche de mai bine de cincizeci de ani dintre Matthew, tatăl său, şi Ani, alături de care acesta şi-a petrecut adolescenţa în Malaysia natală devastată de forţele de ocupaţie japoneze. Deşi războiul le-a răzleţit familiile şi i-a îndepărtat, cei doi rămân uniţi printr-o taină care le umbreşte căsniciile.
 
Pe măsură ce această anchetă se apropie de final, istoria iubirii dintre Ani şi Matthew o va pune pe Gail faţă în faţă cu adevărurile nerostite ale propriei vieţi, iar certitudinea asupra trecutului îi va face suportabile incertitudinile din prezent.

Autor: L.I.Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

SENSE lansează colecția de rochii de vară chic cu accent pe eleganță, confort și versatilitate

Codurile vestimentare influenteaza felul in care ne imbracam in diferite medii, insa in contextul regandirii spatiului de lucru si al limitarii interactiunilor sociale, actualizarea “uniformei” pe... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot