Noutăţi de la Humanitas Fiction

Caprice Crane - Vai ce-am uitat!

Editura Humanitas Fiction, colecţia „Cocktail”

Autoarea bestsellerului Sunt aiurită şi se ia!" revine cu un nou roman senzaţional! Publicat în peste 15 ţări, Vai, ce-am uitat! "a câştigat Romantic Times Book Reviews Award, fiind desemnat cel mai bun roman chick-lit al anului 2007.

După ce un stupid accident de circulaţie o ţintuieşte la pat, lui Jordan îi vine o idee de milioane: care-i cea mai bună metodă de a-ţi lăsa în urmă viaţa plicticoasă şi de a te reinventa? Păi, să te prefaci că nu-ţi mai aminteşti nimic!
 
Aşadar, la adăpostul unei pretinse amnezii, care-i aruncă-n aer toate inhibiţiile, Jordan îşi reglează conturile cu familia de coşmar, îi serveşte şefei nesuferite o lecţie de neuitat, îi dă papucii iubitului mincinos şi trădător şi – ce să vezi? – se îndrăgosteşte nebuneşte de visătorul Travis, bărbatul care a accidentat-o.
 
Numai că inexplicabilul se produce şi, într-o bună dimineaţă, amnezia o loveşte de-adevăratelea.
 
Cât de departe e Jordan în stare să meargă de data asta ca să se regăsească?
 
Caprice Crane şi-a dorit dintotdeauna o carieră în televiziune, mai cu seamă că mama ei a fost actriţă, iar tatăl ei, Les Crane, moderator de talk-show-uri distins cu un premiu Grammy pentru realizarea unor faimoase interviuri televizate cu Malcolm X, Bob Dylan şi mulţi alţii.
 
Primul ei roman, Sunt aiurită şi se ia! (Stupid and Contagious – titlul reproduce un vers al hitului Smells Like Teen Spirit al formaţiei Nirvana) apare în 2006 şi cucereşte instantaneu şi definitiv publicul.
 
Nu-i de mirare că faimoasa Courtney Love, văduva lui Kurt Cobain, a furat un exemplar al cărţii dintr-o librărie!
 
Următoarea carte, Vai, ce-am uitat! (Forget About It, 2007) a fost desemnată de Romantic Times Book Reviews Best Chick Lit Book în 2007 la categoria mainstream. Următorul său roman, Family Affair, apare în octombrie 2009.
 
În prezent, Caprice Crane lucrează la continuarea celebrului serial Beverly Hills 90210.
 
Până acum în colecţia „Cocktail“ a apărut romanul Sunt aiurită şi se ia!
 
 
Madeleine Thien - Certitudine
 
Editura Humanitas Fiction, colecţia „Raftul Denisei”
 
Romanul „Certitudine” (2006) este bestseller internaţional tradus până în prezent în peste cincisprezece limbi şi câştigător al First Novel Award acordat de Amazon.ca.
 
Când moartea i-o răpeşte pe Gail, singurătatea devine pentru Ansel ecranul pe care se proiectează iar şi iar imagini din trecut. Bărbatul nu izbuteşte s-o uite, pentru că toate lucrurile din casa lor din Vancouver vorbesc despre ea, iar amintirea propriei trădări îl macină.
 
Ca să scape de remuşcări şi de sentimentul zădărniciei, Ansel încearcă să refacă din frânturi ultimele zile din viaţa femeii iubite, plecată la Amsterdam să dezlege un secret de familie.
 
Căutarea ei aduce la lumină o poveste de dragoste veche de mai bine de cincizeci de ani dintre Matthew, tatăl său, şi Ani, alături de care acesta şi-a petrecut adolescenţa în Malaysia natală devastată de forţele de ocupaţie japoneze. Deşi războiul le-a răzleţit familiile şi i-a îndepărtat, cei doi rămân uniţi printr-o taină care le umbreşte căsniciile.
 
Pe măsură ce această anchetă se apropie de final, istoria iubirii dintre Ani şi Matthew o va pune pe Gail faţă în faţă cu adevărurile nerostite ale propriei vieţi, iar certitudinea asupra trecutului îi va face suportabile incertitudinile din prezent.

Autor: L.I.Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

O toamnă plină de culori

   Calendaristic, toamna s-a instalat, chiar dacă vara se lasă cu greu alungată. Toamna înseamnă în primul rând culoare și cine nu iubeşte culorile toamnei? Înainte ca toate ramurile să devină go... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot