Mercedes-Benz, de opt ani în tandem cu TIFF pentru excelenţă

Mercedes-Benz porneşte pentru a opta oară consecutiv în căutarea excelenţei la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, desfăşurat între 29 mai şi 7 iunie, în Cluj-Napoca.

În fiecare an, parteneriatul dintre TIFF şi Mercedes-Benz, în calitate de Maşină Oficială, aduce în prim plan valorile comune pe care cele două branduri le promovează; inspiraţia, inovaţia constantă şi atenţia la detalii dovedesc cum excelenţa reuneşte marca Mercedes-Benz cu industria cinematografică, considerată cea de-a şaptea artă a lumii.

„Evoluţia cinematografiei în România este surprinzătoare, iar în fiecare an, ne bucurăm să observăm că din ce în ce mai mulţi oameni participă la TIFF și intră în atmosfera extraordinară a festivalului. Suntem încântați și de reacțiile publicului, care asociază în mod natural Mercedes-Benz cu evenimentele care promovează excelenţa și arta; iar parteneriatul nostru cu TIFF este o dovadă a faptului că suntem alături de inițiativele care susțin valorile care ne definesc – pasiune, inovație, fascinație”, a declarat Boris Billich, CEO şi Preşedinte Mercedes-Benz România.

Pentru al doilea an la rând, limuzina Mercedes-Benz Clasa C va fi la dispoziţia invitaţilor pe tot parcursul festivalului pentru o experienţă cât mai plăcută şi confortabilă, alături de eleganta Clasă E şi spaţioasa Clasă V. Autovehiculele Citan şi Sprinter vor oferi suport logistic organizatorilor.

Declarată Maşina Anului 2015 la Salonul Auto de la New York, Mercedes-Benz Clasa C reprezintă un mix între confort, rafinament şi eleganţă, completat de un design aerodinamic şi un interior luxos. Noul model Clasa C dispune de dotări tehnice inovatoare, fiind un exemplu de referinţă pentru segmentul său.

Şi în 2015, Mercedes-Benz România recunoaşte şi premiază excelenţa în cinematografia românească. Tradiţia, începută în anul 2008, a adus pe scena Teatrului Naţional din Cluj-Napoca nume importante precum Radu Beligan (2008), Mircea Albulescu (2009), Liviu Ciulei (2010), Lucian Pintilie (2011), Iosif Demian şi Helmut Stürmer (2012), Luminiţa Gheorghiu (2013) şi Florin Zamfirescu (2014).

 


Autor: Alexandra BurduleaAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Ieftin și bun de pe Notino

După cum știm, NOTINO este raiul parfumurilor și al celor mai căutate produse cosmetice. Găsim pe site, dar și în magazine tot ce ne dorim în materie de frumusețe, cele mai căutate branduri, unele... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot