Mercedes-Benz a condus reprezentanţi de top ai cinematografiei la cea de-a XIV ediţie a TIFF

În calitate de Maşină Oficială, pentru a opta oară consecutiv Mercedes-Benz a deschis drumul către Covorul Roşu al Festivalului Internaţional de Film Transilvania, eveniment desfăşurat în perioada 29 mai - 7 iunie, la Cluj-Napoca.

Invitaţi celebri, personalități ale lumii teatrului și cinematografiei naţionale şi internaţionale s-au deplasat în condiții de cinci stele, în elegantele maşini Mercedes-Benz Clasa C.

Peste 850 de invitaţi români şi străini au fost prezenţi în cele zece zile de festival, la Cluj. Printre invitaţii de onoare ai evenimentului s-au numărat Andreea Esca, Cătălin Ștefănescu, actorii Olimpia Melinte, Marin Moraru, Andi Vasluianu, Emilian Oprea, Andreea Vasile, Walter Donado, Isaach de Bankolé, regizorii Mircea Daneliuc, Corneliu Porumboiu şi George Ovashvili, cineastul american Timothy Wheeler, nominalizat la Premiile Emmy pentru imagine, şi mulţi alţii.

Actrița Nastassja Kinski, una dintre frumuseţile marelui ecran, a fost în prim planul acestei ediţii şi a primit Premiul Special TIFF pentru Contribuția adusă cinematografiei mondiale.

Pentru al doilea an consecutiv, limuzina Mercedes-Benz Clasa C a stat la dispoziţia invitaţilor pentru o experienţă cât mai plăcută şi confortabilă, alături de eleganta Clasă E şi spaţioasa Clasă V. De asemenea, autovehiculele Citan şi Sprinter au oferit suport logistic organizatorilor.

Proiect susţinut de Mercedes-Benz România de la prima ediţie, programul 10 pentru film a adus pe scena TIFF 10 actori talentaţi din teatrele din România. În cadrul secțiunii Zilele Filmului Românesc, actorii au luat parte la workshop-uri, premiere de film și dezbateri și au fost introduși celor direct interesați să descopere talente noi în cinema – regizori, producători români şi străini, directori de casting şi agenţi.

Din 2008, în seara Galei TIFF, Mercedes-Benz România recunoaşte şi premiază excelenţa în cinematografia românească. Anul acesta, îndrăgitul actor Marin Moraru, cunoscut pentru rolurile sale în filmele regizate de Manole Marcus (Actorul și sălbaticii), Dan Pița (Concurs, Faleze de nisip, Filip cel bun), Mircea Drăgan (Chirița în Iași) sau Horea Popescu (Cuibul de viespi), a fost recompensat cu Premiul de Excelenţă. Premiul de Excelenţă a fost acordat de către Andreea Esca şi Cătălin Ştefănescu.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz România sunt disponibile online la: www.mercedes-benz.ro şi www.media.mercedes-benz.ro.

 


Autor: Alexandra BurduleaAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Ieftin și bun de pe Notino

După cum știm, NOTINO este raiul parfumurilor și al celor mai căutate produse cosmetice. Găsim pe site, dar și în magazine tot ce ne dorim în materie de frumusețe, cele mai căutate branduri, unele... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot